Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους σας θα ήθελα τη βοήθεια σας 

οι αναζητήσεις hashtag στο Facebook δεν λειτουργεί εδώ και 2 μήνες π.χ #crafts #sea #race #Bradpitt 

και έχω μεγάλο πρόβλημα με την δουλειά μου δεν βλέπω νέες καθημερινές ενημερώσεις πάνω στο θέμα που ψάχνω στο Facebook και έχω πάει πίσω επίσης όταν βάζω στην σελίδα μου η στο προφίλ μου με hashtag π.χ #table #happy δεν με βρίσκουν όπως παλιά και χάνω like και views και πωλήσεις . Σας παρακαλώ υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνω κάθε μέρα αναζήτηση στο Facebook με hashtag πάνω στο θέμα που θέλω να βρω ??? δοκίμασα στο google το  tagboard και άλλα παρομια όμως κανένα δεν είναι όπως παλιά. Σκεφτούμε να πληρώσω προγραμματιστή να μου κανει  πρόγραμμα για αναζήτηση hashtag στο Facebook άλλα θέλω να μου προτείνετε λύσεις πριν δώσω μια περιουσία. Ειμαι απογοητευμενη από το  Facebook που κατιργισε τα hashtag.

εχω δει αυτό επίσης 

If you’re a developer and you want to use the specific API, there are two ways to obtain valuable data:
– Through Facebook’s Media Solutions API which will return the number (only the number) of hashtag posts. The access to this API is restricted to developers working on solution for media companies.
– Through Datasift, a service that gives developers and apps the option to search for hashtags and receive anonymized and aggregated information from Facebook.
API resembles Software as a Service (SaaS),  πως γίνετε αυτό 

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για το χρόνο σας 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...