mike0402 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 η noctua nh d 15 ειναι καλυτερη απο την ψυχτρα της υπογραφης μου?και αν ναι σε υδροψυξη υπαρχει κατι καλυτερο και αθορυβο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Χωρις να ξερω τις επιδοσεις της ψυκτρας σου,επειδη ειναι ιδιας φιλοσοφιας(διπλου πυργου,14cm ανεμιστηρα)πιστευω οτι θα εχει μικρες διαφορε; με την d15.Εγω που εχω την d15 πιστευω οτι μονο custom υδροψυξη μπορει να την ξεπερασει σε επιδοσεις με τον ιδιο ή λιγοτερο θορυβο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Προσωπικά εχω την noctua της υπογραφής (Noctua NH-D14) και ειχα και custon υδρόψηξη αλλα με την noctua ειμαι πολύ πιο ικανοποιημένος τοσο απο θερμοκρασίες οσο και απο θόρυβο , απο εκει και πέρα ειναι οτι ψάχνει και θέλει ο καθένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Χωρις να ξερω τις επιδοσεις της ψυκτρας σου,επειδη ειναι ιδιας φιλοσοφιας(διπλου πυργου,14cm ανεμιστηρα)πιστευω οτι θα εχει μικρες διαφορε; με την d15.Εγω που εχω την d15 πιστευω οτι μονο custom υδροψυξη μπορει να την ξεπερασει σε επιδοσεις με τον ιδιο ή λιγοτερο θορυβο..απο θορυβο και ηερμοκρασιες πως εισαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 η noctua nh d 15 ειναι καλυτερη απο την ψυχτρα της υπογραφης μου?και αν ναι σε υδροψυξη υπαρχει κατι καλυτερο και αθορυβο? Επειδή έχω την ίδια μετά από αυτήν κοιτάς σε custom υδρόψυξη(καλύτερα temps + χαμηλός θόρυβος).Είναι μέσα στις καλύτερες αεροψύξεις που υπάρχουν η phanteks 14pe! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Και οταν λεμε custom εννοουμε σοβαρη custom,οχι να παρεις ο,τι φθηνοτερο υπαρχει ψυγειο 120mm,αντλια,ρεζερβουαρ της πλακας κτλπ.Απ οσο εχω ψαξει μονο για επεξεργαστη θες κανα 300αρι ευρω και παλι δεν μιλαμε για τραγικες διαφορες,ειδικα σε θορυβο που οι καλες αεροψυκτρες ειναι σχεδον αθορυβες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 για custom δεν ειμαι γιατι ουτε εχω τα λεφτα ακομα ουτε την γνωση να ασχοληθω..ευχαριστω παιδια παντως για τις απαντησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα