GiannisWalker Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Καλημέρα σας, γράφω για έναν φίλο που ψάχνει για καινούργιο κινητό. Σε παλιότερο thread καταλήξαμε (μάλλον) σε πιο κινητό να πάει .Το οποίο φαίνεται να είναι το lg g3 s. Αξίζει σαν κινητό ? Οι γνώστες να δώσουν τα φώτα τους παρακαλώ , ευχαριστώ
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 2 φιλες μου το εχουν,το χρυσο συγκεκριμενα με την quick circle θηκη,την χρυση επισης και περα του οτι ειναι πολυ ομορφο,ειναι και αρκετα ικανοποιημενες.Βεβαια οταν περασαν σε 5.0.Χ ειχε καποια κολληματα αλλα τα κλασσικα του android που εφτιαξαν μετα.Ακομα η μια εξ αυτων ειχε λιγα θεματα με το 1gb ram δλδ οτι της εκλειναν καποιες εφαρμογες λογω οτι το ειχε υπερφορτωση αλλα φανταζομαι ο φιλος σου θα το χειριζεται πολυ καλυτερα.Κατα τ αλλα κανενα παραπονο!
GiannisWalker Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ήθελα να προσθέσω ότι η χρήση του είναι για ταινίες (youtube κυριώς βιντεάκια) και σερφ σε facebook/twitter/skype άντε και κανα παιχνίδι μια φορά τον μήνα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 για την χρηση που το θες μια χαρα ειναι αλλα για βιντεο ειναι προσωπικη αποψη καθενος.Αν σε βολευουν οι 5ιντσες μια χαρα,αν θες μεγαλυτερο ομως μηπως να πας στο μεγαλο?Ας παει σε ενα καταστημα να το δει απο κοντα ο φιλος σου!
demflou Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Απο LG G2 mini, LG G3s και LG Spirit εσεις ποιο θα προτεινατε; Για τον πατερα μου ειναι οποτε η χρηση δεν θα ειναι και πολυ βαρια. Λιγο ιντερνετ και κανενα παιχνιδι (solitaire). Αυτο που εχω διαβασει και σκεφτομαι πολυ για το G2 mini ειναι πως η μπαταρια του αντεχει παρα πολυ!! Προτεινα μονο LG μιας και τον βολευει τον knock on/off και τα πισω πληκτρα. Τις γνωμες σας..;p
GianniSM Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Το G2 είναι εντελώς εκτό, το 3 έχει την καλύτερη μπαταρία. Το sprint έχει μικρότερη οθόνη, καλύτερο επεξεργαστή (ελαφρώς). Προσωπικά θα επέλεγα το 3 λόγω μεγέθους οθόνης, αλλά δεν είμαι αρνητικός για το σπριντ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα