crunchraven000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 καλησπερα παιδες, προχθες εσπασε το τζαμακι του samsung galaxy s3 μου.πηγα να ρωτησω για επισκευη και μ ειπαν οτι παει ολο το σετ 150ευρω οποτε λεω δεν αξιζει ετσι ειδα αυτο το κινητο...Lenovo golden warrior a8 a806 εχει κανεις αυτο το κινητο να μ πει αν ειναι καλο?δν εχω ξανακουσει για κινητα lenovo και ειμαι παρα πολυ διστακτικος ειδικα οταν βλεπω τετοια χαρακτηριστικα κινητου σε τετοια τιμη καμια ιδεα?
nek4d Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Εισαι σε λαθος σελιδα, εδω ειναι οι προσφορες. Το θεμα σου θα μετακινηθει. Lenovo δεν εχεις ξανακουσει? Που ζεις? Motorola σου λεει κατι? Ανηκει στην Lenovo. Για κανε το ψαξιμο σου, χρειαζεσαι επειγοντως διαβασμα, ειναι η 3η μαρκα σε πωλησεις παγκοσμιως, http://www.idc.com/prodserv/smartphone-market-share.jsp
crunchraven000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 ok κανενα προβλημα και συγνωμη εχω ξανακουσει αλλα οχι σε κινητο και απο οτι διαβαζω ειναι μονο κινεζικα Motorola ναι αλλα παλια οχι για smartphones σε ευχαριστω
newsformobiles Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μια χαρά είναι τα κινητά της Lenovo, όπως όλα της τα προϊόντα. Εάν ψάχνεις γενικώς για κινητό από Κίνα, υπάρχουν πολλές και αξιόπιστες επιλογές. Το κινητό βλέπω στο kimovil κινείται στα 140€....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα