Προς το περιεχόμενο

[cpu] Intel G645 24.31€ [ΑΚΥΡΑ]

aikostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιούπι θα πάρω να παντρέψω με την προσφορά της Gigabyte GA-H61M-S2PV - mATX - iH61 που είχα πάρει μισοτιμής είσαι και ο πρώτος  ;)

ελπίζω μόνο να μην αποδειχτεί λάθος 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρ'ολο που ελαβα email "Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παραγγελία σας και να σας ενημερώσουμε ότι έχει παραληφθεί επιτυχώς και είναι σε στάδιο επεξεργασίας ή στο στάδιο συλλογής του/των προϊόντος/ων." οταν μπαινω στον λογαριασμο μου στο site τους στην κατασταση των παραγγελιων μου, βλεπω πως την εχουν ακυρωσει, χωρις καν να με ειδοποιησουν

post-270338-0-25400900-1435045024_thumb.jpg

Έφαγα και εγώ το άκυρο μου  μέσω email και στάνιαρα  :P γιατί δεν είμαι ο ευατός μου όταν αγοράζω :lol: η μητρική μου θα παραμείνει ανεγκέφαλη Άντε να πέσουν οι αρνητικούλες να στρώνει ο ποπούλης όποιος θέλει αρνητική διαφήμιση είναι εύκολο αντί να στείλουν 5-6 κομμάτια για ξεκάρφωμα.Και μου στείλανε τρία mail στο καπάκι μόνο για την μία παραγγελία μάλλον για να το εμπεδώσω στρίβουν το μαχαίρι στην πληγή  :X

Πρόβλημα Εκτέλεσης της παραγγελίας σας
Τμήμα Πωλήσεων Cosmodata
To **********@yahoo.com Today at 11:10 AM
Καλημέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγο δυσλειτουργίας στις χθεσινές εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης που πραγματοποιήθηκαν στην ηλεκτρονική μας σελίδα www.cosmodata.gr εμφανίστηκαν προϊόντα με ανακρίβειες και ασάφειες και πως το προϊόν που επιλέξατε είναι εξ αυτών με συνέπεια να μην μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας.

Πραγματικά Λυπούμαστε για την Αναστάτωση και ζητούμε την κατανόηση σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο 2111038000 ή ανατρέξτε στους όρους χρήσης που διέπουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.cosmodata.gr
ΜΦΧ
Τμήμα Πωλήσεων
Cosmodata
2111038000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...