l337 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Εύχομαι ολόψυχα την βαρύτερη ποινή που προβλέπεται σε οδηγούς που έχουν αυτοκίνητα με φιμέ εκτός προδιαγραφών.. 2
l337 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 ο λογος? Γιατί από την στιγμή που δεν βλέπεις τον οδηγό και τις εκφράσεις του (ως πεζός -κυρίως- αλλά και ως οδηγός) υπάρχει κίνδυνος να γίνει ατύχημα (παθών προσωπικά) μιας και δεν μπορείς να προβλέψεις τις προθέσεις του (λάβε υπόψη ότι πολλοί δε χρησιμοποιούν -κακώς- καν φλας για να στρίψουν)
GeorgeHellas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) + αν είναι παρκαρισμένο αυτοκινητο με φίλε τζαμια σε γωνία δεν έχεις ορατότητα.. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2015 από GeorgeHellas 2 1
dimitrisOP Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 κρεμαστε οσους εχουν φιμε τζαμια και εμενα μαζι 1
Dare-Devil Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Συμφωνώ για σκληρές ποινές σε εκτός προδιαγραφών φιμέ τζάμια καθώς και σε παραβάσεις κοκκινου σηματοδότη (προκάλεσε δεν προκάλεσε ατύχημα ) και όταν λέω σκληρές δεν μιλάμε για ισόβια .
l337 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 κρεμαστε οσους εχουν φιμε τζαμια και εμενα μαζι Δεν είμαστε στο μεσαίωνα για να εκτελούμε σε κρεμάλες. Ας αναλάβει ο νόμος και το αστικό δικαστήριο. 1
atasos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 τα φιμε μπαινουν και για λογους να μην καει το αυτοκινητο σου απο τον ηλιο, οπως και αν κανεις χρηση κλιματισμου να πιανεις αμεσως την επιθυμητη θερμοκρασια.Εγω που εχω παιδι εχω φιμε απο την πρωτη μερα αλλα ειμαι μεσα στα πλαισια τα νομιμα δηλαδη σκουρα πισω και ανοιχτα τα πλαινα οδηγου συνοδηγου.Δηλαδη για να μην φαινεται χαλια απλα δεν παιζεις τελειως φιμε στα πισω.Με εχει μετρησει τροχαια και δεν μου εκανε τιποτα(γιατι το νομιμο ειναι να εχουν φωτομετρο μαζι για να σου κοψουν κληση και οχι επειδη δεν του αρεσει στο ματι)οπως και να εχουν αυτοκολλητο τα φιμε αναμεσα στο τζαμι και στην ζελατινα που να γραφει τον κωδικο της μεβρανης που φορας στο καθε παραθυρο και να ειναι το ιδιο με τα χαρτια που σου δινει ο εγκαταστατης σου οτι εισαι μεσα στα νομιμα πλαισια.Αν ο εγκαταστατης δεν σου δωσει τιποτα τοτε εισαι παρανομος οπως και αυτος που στα τοποθετησε.Ολα τα γραφει ο νομος στην εφημεριδα της κυβερνησης τον οποιο εχω εκτυπωσει κιολας και το εχω μαζι για κανεναν που εχει ορεξη να με γραψει για να παρει την αδεια του το καλοκαιρι
tarantules Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Ερώτηση: Στο παρμπρίζ το μπροστινό , μπαίνει καθόλου μεμβράνη ή είναι μόνο για τα πλαϊνά και πίσω τζάμια;
d_gkal Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 μπορεις να βαλεις την διαφανη για προστασια ή την πιο απαλη που υπαρχει(ισως εχεις θεματα την νυχτα, σε σκοτεινα σημεια μπορει να μη βλεπεις)
phanispal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο πέρα από Llumar, Carglass και 3M; Και δεν εννοώ μόνο μάρκα μεμβρανών, αλλά και πού να τις τοποθετήσουν.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ερώτηση: Στο παρμπρίζ το μπροστινό , μπαίνει καθόλου μεμβράνη ή είναι μόνο για τα πλαϊνά και πίσω τζάμια; Έχω. Την πιο απαλή 3M. Με ντάλα ήλιο ίσα που μπορείς να διακρίνεις μια ανεπαίσθητη πρασινίλα σε άμεση σύγκριση με τα κατεβασμένα πλαϊνά τζάμια. Δεν κόβει καθόλου ούτε σε βροχερή νύχτα, μια χαρά βλέπεις. Ό,τι πρέπει είναι για να μην σου "καεί" το ταμπλώ από τις UV του ελληνικού καλοκαιριού και να πιάνει δροσιά λίγο πιο γρήγορα. Στα πλαϊνά που έχω πιο σκούρο, θα συμφωνήσω ότι σε εμποδίζει υπό κάποιες συνθήκες, όσο ωραίο κι αν είναι σε όλες τις υπόλοιπες. Μόλις φθαρούν και τις αφαιρέσω, δεν θα βάλω άλλες.
paylidis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Προσωπικά μπροστα δεν εβαλα καθώς δεν ήθελα να προκαλέσω παρα πολύ αλλα πλάγια εχω 30αρια (μεσαια σκουρότητα) μπρος πισω, νανοκεραμικά με αψογη ορατότητα ακομα και νύχτα και σε βροχή. Δεν εχουν καμια σχεση με τις απλές μεμβράνες που δε βλέπεις καθόλου με βροχή/λασπες τη νυχτα... Μαρκα νομιζω nexfil (αγνωστη σε εμενα αλλα με πολυ καλη ποιοτητα/εφαρμογή και εφόρου ζωης γραπτη εγγυηση).
Xrusaxrusa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Να σας ρωτησω παρακαλω?οι ποινες ποιες ειναι?πχ η αφαιρεση αδειας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα