Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Θελω να βαλω φιμε στο αμαξι ειδα οτι η carglass εχει εκπτωση στα φιμε της madico 40 %

δεν ξερω κατα ποσο αξιζει αυτη η μαρκα ειχα ακουσει οτι οι καλυτερες ειναι 3m -Llunar

γνωριζει κανεισ αν οντος αξιζει αυτη η μαρκα η θα εχω προβληματα στο μελλον

Δημοσ.

επι τη ευκαιρία, ξερετε κάποιον στην αττικη καλο και σχετικά φθηνό; (γιατι εχω δει τιμες να παίζουν απο 80-300).

Οι madico ειναι γνωστές παντως (απο ΗΠΑ απο οσο θυμαμαι) οποτε δε νομιζω ότι εχεις να φοβασαι κάτι. Σιγουρα έχουν και εγγυηση. Ποσο σου ειπαν/τι τυπο ΙΧ;

Δημοσ.

Καλησπερα.

Θελω να βαλω φιμε στο αμαξι ειδα οτι η carglass εχει εκπτωση στα φιμε της madico 40 %

δεν ξερω κατα ποσο αξιζει αυτη η μαρκα ειχα ακουσει οτι οι καλυτερες ειναι 3m -Llunar

Τις φοράω εξι χρόνια στο αυτοκίνητο χωρίς κανένα πρόβλημα, το βασικό βέβαια είναι ο μάστορας που θα τις βάλει . 

Δημοσ.

επι τη ευκαιρία, ξερετε κάποιον στην αττικη καλο και σχετικά φθηνό; (γιατι εχω δει τιμες να παίζουν απο 80-300).

Οι madico ειναι γνωστές παντως (απο ΗΠΑ απο οσο θυμαμαι) οποτε δε νομιζω ότι εχεις να φοβασαι κάτι. Σιγουρα έχουν και εγγυηση. Ποσο σου ειπαν/τι τυπο ΙΧ;

απο 160 στα 116 ευρω μεχρι τελος του μηνα. το αμαξι ειναι peugeot 207 rallye

Δημοσ.

Καλησπερα.

Εγγυηση δεν δίνουν;

Η Llumar μου εδινε 8 χρόνια στον 9ο Χρονο (!!) εβγαλε φουσκάλες πηγα πίσω και ζηταγαν 50 ευρω για αφαίρεση και νεα τοποθέτηση...

Με 3Μ σε φίλου μου αμάξι, 10 χρόνια κανένα πρόβλημα. 

Δημοσ.

Εγγυηση δεν δίνουν;

Η Llumar μου εδινε 8 χρόνια στον 9ο Χρονο (!!) εβγαλε φουσκάλες πηγα πίσω και ζηταγαν 50 ευρω για αφαίρεση και νεα τοποθέτηση...

Με 3Μ σε φίλου μου αμάξι, 10 χρόνια κανένα πρόβλημα. 

Προφανώς μιας και αυτή η εγκατάσταση είναι για μια φορά πρέπει να προτιμηθούν μεμβράνες με εφόρου ζωής εγγύηση .

Δημοσ.

Καλησπέρα...ώς γυναίκα ιδιαίτερη εμπειρία κ γνώση δεν έχω, απλά απο προσωπική εμπειρία...

Στο corsaki μου φόρεσα πριν 10έτη 3Μ με εφόρου ζωής εγγύηση.

Απλά άψογες μεμβράνες...δεν έχουν πάθει το παραμικρό.

Το αμάξι σχεδόν πάντα το πλένω μόνη μου, τζάμια κακονικά με azax κ πανί.

Είμαι υπέρ ευχαριστημένη.

Δημοσ.

Εάν δεν κάνω λάθος, η μεμβράνη λειτουργεί κ σαν προστατευτικό πέρα απ τον ήλιο-ζέστη.

Σε περίπτωση θραύσης, το τζάμι θρυματίζεται αλλα ΔΕΝ πέφτει.

Λογικό μετά είναι όμως να χρειάζεται αντικατάσταση. Καταστρέφετε.

Δημοσ.

Εάν δεν κάνω λάθος, η μεμβράνη λειτουργεί κ σαν προστατευτικό πέρα απ τον ήλιο-ζέστη.

Σε περίπτωση θραύσης, το τζάμι θρυματίζεται αλλα ΔΕΝ πέφτει.

Λογικό μετά είναι όμως να χρειάζεται αντικατάσταση. Καταστρέφετε.

H μεμβράνη είναι και σύστημα παθητικής ασφάλειας . Οπως τα λες συγκρατεί το τζάμι σε περίπτωση θραύσης .

Δημοσ.

Να σας πω κι εγώ λοιπόν μία ιστορία. Τον Σεπτέμβριο του 2013 ο κολλητός μου παραβιασε ενα στοπ με ποδήλατο και καρφώθηκε στο πίσω παράθυρο διερχομενου suv. Η μεμβρανη δεν επέτρεψε στο τζαμί να θρυματιστει σωστά και δημιουργήθηκε μια κοφτερη γωνία η οποία έκοψε την καρωτιδα του. Αυτά προς ενημέρωση όσων θέλουν να τις τοποθετησουν. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η μάρκα η οτιδήποτε. Εγώ ξέρω που είναι τώρα αυτό το παιδί, έστω κι αν έφταιγε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...