john_shadow Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Γεια σας παιδιά, πριν μερικούς μήνες έπαθα ρήξη πρόσθιου χιαστού στη μπάλα και τώρα είμαι στο στάδιο τον φυσικοθεραπειών(1 μήνα μετά το χειρουργείο) και θα θελα να πάρω μια επιγονατίδα τώρα που έβγαλα τον νάρθηκα για να φοράω τώρα για αρχή αλλά και για όταν ξαναρχίσω να αθλούμε. θα θελα να ακούσω της προτάσεις σας όποιος έχει ασχοληθεί καθόλου με το θέμα. ευχαριστώ!
Linus_Lost Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Γεια σας παιδιά, πριν μερικούς μήνες έπαθα ρήξη πρόσθιου χιαστού στη μπάλα και τώρα είμαι στο στάδιο τον φυσικοθεραπειών(1 μήνα μετά το χειρουργείο) και θα θελα να πάρω μια επιγονατίδα τώρα που έβγαλα τον νάρθηκα για να φοράω τώρα για αρχή αλλά και για όταν ξαναρχίσω να αθλούμε. θα θελα να ακούσω της προτάσεις σας όποιος έχει ασχοληθεί καθόλου με το θέμα. ευχαριστώ! Tι προτασεις δηλαδη? Απλως αγορασε μια επιγονατιδα..
john_shadow Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Tι προτασεις δηλαδη? Απλως αγορασε μια επιγονατιδα.. ναι ρε παιδί μου εννοώ αν έχουν καμιά καλή δοκιμασμένη σαν πρόταση. υπάρχουν επιγονατίδες με 5€ και υπάρχουν και με 50€ το ίδιο είναι?
Linus_Lost Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 E προφανως δεν θα παρεις των 5 ευρω... Μια που να κοστιζει καπου στην μεση ειναι μια χαρα!
stavros88 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ναι ρε παιδί μου εννοώ αν έχουν καμιά καλή δοκιμασμένη σαν πρόταση. υπάρχουν επιγονατίδες με 5€ και υπάρχουν και με 50€ το ίδιο είναι? Για ποιο λογο ρωτας σε ενα τυχαιο φορουμ?Συννενοησου με τον γιατρο σου και τον φυσιοθεραπευτη σου τι ακριβως να παρεις. 1
margaritagr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 εγω εχω τετοιες http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/el_GR/EUFuturo/Global/Products/Catalog/?PC_Z7_RJH9U5230GUQ50I6NPRHT53S81000000_nid=75KTTDM6GDgs049RS1Q1C2glL89GX1482Dbl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα