Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Εχω προβλημα με την ενισχυση σηματος λογω τοποθετησης κεραιας.

Ας ξεκινησω απο τα βασικα. Εχω συνδεδεμενο ρουτερ στο σπιτι μου και λογω του οτι ηθελα να εχω σημα σε αλλο οροφο αγορασα ενα ρουτερ κ το εχω ως access point συνδεδεμενο με καλωδιο ethernet. Επειδη ομως ηθελα να επεκτυνω κι αλλο το σημα, αγορασα ενα ακομα access point (tp-link tl-wa730re) στο οποιο δεν ειχα τη δυνατοτητα να τραβηξω καλωδιο κ ετσι συνδεεται μεσω του wifi που εκπεμπει το πρωτο access point. Ομως δεν επιανε παντα wifi σημα οποτε αγορασα μια κεραια (tp-link tl-ant2408c) και τη συνδεσα στο παραπανω.

Το προβλημα ειναι τωρα οτι οποτε συνδεω την κεραια δεν πιανει καθολου σημα, δηλαδη σαν να εχω βγαλει εντελως την κεραια. Οταν παλι βαζω την παλια κεραια, λειτουργει οπως πριν ομως καλυτερα απο την extra κεραια...

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Την κεραία την δοκίμασες και χωρίς την βάση της; Δοκίμασες να την συνδέσεις όταν είναι κλειστό το AP και μετά να το βάλεις μπρος; Δοκίμασες την κεραία σε άλλο AP/Router/WiFi στικάκι;

Δημοσ.

<p>Την δοκιμασα χωρις τη βαση αλλα δεν εχει καμια διαφορα. Την δοκιμασα κ στο αλλο access point αλλα παλι δεν εχει διαφορα. Σιγουρα δε χρειαζεται καποια επιπλεον ρυθμιση στο access point για να δουλεψει; :/</p>

Δημοσ.

Όχι, η κεραία είναι.... plug n play :P Με το που την έβαζες έπρεπε να έβλεπες την όποια διαφορά.

Η κεραία προς τα που κοιτάει; Την έχεις γυρίσεις προς τα πάνω ε;

Με την παλιά κεραία πόσα μέτρα πιάνει; Με την καινούργια; Χωρίς; Για να καταλάβουμε την βλέπει ή δεν την βλέπει....

Μήπως δεν την έχεις σφίξει αρκετά και δεν πατάει ο κονέκτορας;

Μέσα στο Access Point σου δίνει καμια επιλογή για ισχύς WiFi? Μπας και πάρει τίποτα απο εκεί....

Δημοσ.

<p>Με την παλια κεραια οταν επιανε σημα, οντως το επεκτυνε. Με αυτην δεν πιανει καθολου! Σαν να μην εχει κεραια το access point. Ουτε λαμβανει αλλα ουτε επεκτυνει το σημα.</p>

Δημοσ.

Σαν να μην έχει κεραία, κάτι δεν πάει καλά με αυτήν την κεραία... Το μαγαζί που την πήρες είναι κοντά σου; Μπορείς να πας να την δοκιμάσουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...