leo06 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-huawei-p8-lite-16gb-dual-sim-mayro/prod7591091pp/ Εγω αυτο επιασα στα puplic και ηταν μεταλλικο και ελεγε elite.Αν κανω λαθος τα παραπονα στην διευθυνση αυτό είναι το lite και είναι πλαστικό
voldemort Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 αυτό είναι το lite και είναι πλαστικό Τοτε θα το επαιρνα διοτι μιλαμε για πολυ καλης κατασκευης πλαστικο σε βαθμο που πραγματικα ειναι και δειχνει πολυ στιβαρη κατασκευη.Οποιος το κρατησει στο χερι του θα το καταλαβει αυτο που λεω. 1
leo06 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Τοτε θα το επαιρνα διοτι μιλαμε για πολυ καλης κατασκευης πλαστικο σε βαθμο που πραγματικα ειναι και δειχνει πολυ στιβαρη κατασκευη.Οποιος το κρατησει στο χερι του θα το καταλαβει αυτο που λεω. μήπως ήταν το κανονικό p8 και όχι το lite?http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-huawei-p8-16gb-gkri-titanium/prod7591090pp/
voldemort Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 μήπως ήταν το κανονικό p8 και όχι το lite?http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-huawei-p8-16gb-gkri-titanium/prod7591090pp/ Eιλικρινα ελεγε Lite και ειχε οντως 269 ευρω. Ηταν μαζεμενο και οχι τοσο φαρδυ οσο το κανονικο γι'αυτο και επεμενα.Πραγματικα πολυ στιβαρο κινητο και εστω σε αισθηση κλπ ποιοτικο.Εαν πας καποια βολτα σε πολυκαταστημα προσπαθησε να το βρεις και να το κρατησεις.Θα καταλαβεις γιατι επεμενα. Μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις.
galistaboy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Καλημέρα λέω να περιμένω και ΑΥΤΟ ... διεχνει πολυ καλο και ειναι ΒΒ για αυτο ανεβάζω το budget μου :-D :-D :-D :-D
Grey29 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μπα; Αποφάσισε να κάνει τέτοια στροφή η blackberry; Δηλώνω εντυπωσιασμένος
Fulgore Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 4,7-5,5 ιντσες το κινητο θα ειναι καθημερινης χρησης , τηλεφωνο - μηνυματα - Internet - photo-video ... λιγο απο ολα σαν οριο € εχω σκεφτει καπου στα 200€ ( + - κατι ) δεν εχω θεμα για Android η Windows ετσι κ αλλιως θεωρω θα χρειαστω διαστημα προσαρμογης απο ΒΒ σε οτιδηποτε αλλο ΟS , απλα θαθελα να ειναι 2καρτο για να διωξω τη 2η συσκευη...!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Δεν μπορω να καταλαβω. Ανοιξες θεμα για κινητο απλης χρησης πραγμα που σε καλυπτουν και οι 3 πλατφορμες. Επισης αναφερεις οτι λεφτα για μηλο δεν δινεις αν και το Iphone 5c πχ κοστιζει κατω απο 300ευρω. Και μετα λες οτι θα περιμενεις να βγει τελικα νεο Blackberry με αγνωστη ημερομηνια που θα ερθει στην Ελλαδα και κυριως αγνωστη την τιμη..... Ψιλο οτι να ναι δηλαδη και σιγα και την δυσκολη μεταβαση απο Feature phone(Blackberry)σε Smartphone... 1-2ημερες το πολυ για την χρηση που κανεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα