pigeon Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δείτε τώρα κι ένα εναλλακτικό σενάριο: Δουλεύω σε φανταστικοτεράστια εταιρία που κάνει εκείνες τις όμορφες μπίζνες με τους στημένους διαγωνισμούς του Δημοσίου, ναι σαν κι αυτές με τα 1-2εκ ευρώ. για 2 ιστοσελίδες. Η φανταστική εταιριάρα μου με πληρώνει με 700-800άρες για την δουλειά μου (lehfta eparchoun), στην πιάτσα περνιούνται για γαλαντόμοι που δεν τους χτύπησε η κρίση κτλκτλ. Win-Win-Win. Εγω τέλος του μήνα τσιμπάω την 700αρού και αγοράζω original windows μη με λένε γύφτο και ταμτιριρί στη γειτονιά οι άπλυτοι κι οι άνεργοι. Μπαίνω στα φόρα και το παίζω νομοταγής νοικοκυραίος μάγκας ευρωπαϊστής ελευθεραγορίτης και σηκώνω πλακάτ "αγοράστε original" και βάλτε φίνα. Νιώθω πολύ μάγκας (το είπα αυτο?) Επίσης νιώθω δίκαιος και αξιοπρεπής. Βάλτε φίνα original, πάση θυσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argypent Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Εχω δει περιπου 500 ταινιες σε 3 χρονια. Που σημαινει 500χ7=3.500 ευρω μονο για ταινιες αν πηγαινα σε κινηματογραφο. Και επειδη τις βλεπω μαζι με τη γυναικα μου, μας κανει 7000 ευρω. Νοτ. 3χρόνια * 12μήνες = 36 * 5ευρόNetflix = 108 ευρό και είσαι και νόμιμος και όλα οκ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dagsieboy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δείτε τώρα κι ένα εναλλακτικό σενάριο: Δουλεύω σε φανταστικοτεράστια εταιρία που κάνει εκείνες τις όμορφες μπίζνες με τους στημένους διαγωνισμούς του Δημοσίου, ναι σαν κι αυτές με τα 1-2εκ ευρώ. για 2 ιστοσελίδες. Η φανταστική εταιριάρα μου με πληρώνει με 700-800άρες για την δουλειά μου (lehfta eparchoun), στην πιάτσα περνιούνται για γαλαντόμοι που δεν τους χτύπησε η κρίση κτλκτλ. Win-Win-Win. Εγω τέλος του μήνα τσιμπάω την 700αρού και αγοράζω original windows μη με λένε γύφτο και ταμτιριρί στη γειτονιά οι άπλυτοι κι οι άνεργοι. Μπαίνω στα φόρα και το παίζω νομοταγής νοικοκυραίος μάγκας ευρωπαϊστής ελευθεραγορίτης και σηκώνω πλακάτ "αγοράστε original" και βάλτε φίνα. Νιώθω πολύ μάγκας (το είπα αυτο?) Επίσης νιώθω δίκαιος και αξιοπρεπής. Βάλτε φίνα original, πάση θυσία. Η το εναλλακτικό σενάριο του προτιμώ να χαλάω την 700αρού σε βρώμικα στη Μαβίλης, τσιγάρα, ποτά, καφέδες κ.ο.κ και όταν μπορώ να γίνω τσαμπατζής κλαίγομαι γιατί δεν έχω λεφτά και ότι θα μου λείψουνε 100 ευρώ ενώ το κινητό μου κάνει τα τριπλάσια για να το μοστράρω όταν το ακουμπάω στο τραπέζι στην καφετέρια και το λάγνο βλέμμα μου φερμάρει την απέναντι. Μετά το παίζω επαναστάτης, αριστερός, διαβασμένος, ρομαντικός, μάγκας επειδή οι άλλοι πλήρωσαν σαν θύματα και εγώ όχι αλλά κατα βάθος δεν είμαι τίποτα άλλο από τσαμπατζής που αντί να δουλέψω παραπάνω για να αυξήσω την 700αρού τρώω τη μέρα αριαδιάζοντας επιχειρήματα σε forums. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Δείτε τώρα κι ένα εναλλακτικό σενάριο: Δουλεύω σε φανταστικοτεράστια εταιρία που κάνει εκείνες τις όμορφες μπίζνες με τους στημένους διαγωνισμούς του Δημοσίου, ναι σαν κι αυτές με τα 1-2εκ ευρώ. για 2 ιστοσελίδες. Η φανταστική εταιριάρα μου με πληρώνει με 700-800άρες για την δουλειά μου (lehfta eparchoun), στην πιάτσα περνιούνται για γαλαντόμοι που δεν τους χτύπησε η κρίση κτλκτλ. Win-Win-Win. Εγω τέλος του μήνα τσιμπάω την 700αρού και αγοράζω original windows μη με λένε γύφτο και ταμτιριρί στη γειτονιά οι άπλυτοι κι οι άνεργοι. Μπαίνω στα φόρα και το παίζω νομοταγής νοικοκυραίος μάγκας ευρωπαϊστής ελευθεραγορίτης και σηκώνω πλακάτ "αγοράστε original" και βάλτε φίνα. Νιώθω πολύ μάγκας (το είπα αυτο?) Επίσης νιώθω δίκαιος και αξιοπρεπής. Βάλτε φίνα original, πάση θυσία. 1) Δουλεύω σε σχετικά μικρή ιδιωτική εταιρία που δεν έχει καμία σχέση με το δημόσιο. Μάλιστα δεν έχουμε καμία σχέση με οποιαδήποτε εταιρία και προσφέρουμε αποκλειστικά δικές μας υπηρεσίες με in house software που παράγουμε εμείς. 2) Με πληρώνουν ΠΟΛΥ περισσότερα γιατί είμαι team leader, senior software engineer, και έχω προϋπηρεσία σε άπειρα τεράστια projects σε παλιότερες εταιρίες, που πιθανότατα χρησιμοποιείς. Έχω γνώσεις και εμπειρία για μεγάλα έργα δηλαδή, που φέρνουν λεφτά χωρίς ΑΠΑΤΕΣ. Και για να μπορέσω να κρατήσω την δουλειά μου συνέχεια πρέπει να να μαθαίνω νέα πράγματα. Είμαι προνομιούχος; Όχι, γιατί έχω δύο παιδιά, ενοίκιο, φαγητό, δάνειο για επίπλωση και δάνειο αυτοκινήτου (Hyundai, όχι Audi). Δεν μένει μία. Αλλά παίρνω πολλά με τον δικό μου ιδρώτα, δύναμη, κόπο, χωρίς βύσματα, και ΑΠΕΙΡΕΣ ώρες δουλειάς.... Κάνω κάτι κακό; 3) Δεν ξέρω κανένα στην γειτονιά μου ούτε αναλώνομαι σε συζητήσεις για original windows με φίλους και συγγενείς. Έχουμε πολύ καλύτερα πράγματα να κάνουμε. 4) Μπαίνω στα φορουμ και εκφράζω την άποψή μου σε διάφορα θέματα και για 1η φορά ασχολούμαι με το συγκεκριμένο. 5) Νιώθω πολύ μάγκας, γιατί δεν είχα ποτέ βύσμα, δεν είχα καμία βοήθεια, στην Αθήνα ήρθα φοιτητής και δούλευα για να μπορώ να πληρώνω ενοίκιο και να τρώω. Όλες τις δουλείες τις πήρα ΜΟΝΟ με το βιογραφικό μου. Να σου πω ότι έχω περάσει και στο δημόσιο με γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ, από τους 1ους στην Ελλάδα, χωρίς φροντιστήρια, αλλά δεν έχω πάει.... Και φυσικά είμαι και τυχερός γιατί υπάρχουν άνθρωποι πιο άξιοι από μένα, που έχουν προσπαθήσει περισσότερο, και αυτή την στιγμή είτε είναι άνεργοι, είτε βγάζουν λιγότερα. 6) Αξιοπρεπής νιώθω για πολλούς και διάφορους λόγους. Αξιοπρεπής νιώθω γιατί έχω 2 παιδιά, γιατί έμεινα άνεργος 1 χρόνο και δεν το έβαλα κάτω με τα ενοίκια και τα δάνεια να τρέχουν και να μην έχω μία. Δίκαιος νιώθω γιατί καταλαβαίνω πότε κάνω λάθος και τα αναγνωρίζω.... Εντέλει το αν θα βάλεις τα windows πειρατικά ή όχι δεν είναι το μεγάλο θέμα. Το θέμα είναι η όλη νοοτροπία. Φυσικά και το καταλαβαίνω ότι άμα βγάζεις λίγα θα πάρεις τα windows πειρατικά γιατί ΔΕΝ μπορείς να τα πληρώσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που όντως αδυνατούν να τα πληρώσουν. Αυτά και πολλά άλλα. Και εγώ αν ΠΡΑΓΜΑΤΙ δεν είχα να τα πληρώσω ίσως θα τα κατέβαζα πειρατικά αν τα χρειαζόμουν, αλλά μόλις θα μπορούσα θα τα αγόραζα, πιθανότερο είναι πάντως ότι θα έψαχνα για εναλλακτική. Αλλά να έχουμε αυτογνωσία ότι δεν είναι νόμιμο. Όχι να βγαίνουμε και να το παίζουμε και μάγκες και να λέμε βλάκες όσους το πλήρωσαν... Ειδικά όταν αυτό το κάνουν άτομα που μπορούν να το πληρώσουν, Ο κ. GrandGamer που έχει γαμώ τα pc (αφού είναι πολύ καλύτερο από τις κονσόλες όπως λέει), και αφού αγοράζει τα παιχνίδια original όπως λέει, τι δικαιολογία έχει να τα παίρνει πειρατικά κατά εσένα, αφού λεφτά έχει όπως φαίνεται; Μπορείς να μου απαντήσεις αυτή την φορά χωρίς ύβρεις και χωρίς ειρωνίες; Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2015 από Retromaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Εχω δει περιπου 500 ταινιες σε 3 χρονια. Που σημαινει 500χ7=3.500 ευρω μονο για ταινιες αν πηγαινα σε κινηματογραφο. Και επειδη τις βλεπω μαζι με τη γυναικα μου, μας κανει 7000 ευρω. Νοτ. 1ον δεν είναι ανάγκη να τις δεις στο cinema. Υπάρχουν και τα video club. Αφού έτσι και αλλιώς σπίτι τα βλέπεις. Και σε πολύ καλύτερη ποιότητα.... 2ον εδώ και ΠΟΛΛΑ χρόνια πάω cinema κάθε τετάρτη για να δω ταινίες που γουστάρω σε μεγάλη οθόνη με το 2 σε 1... Και τα odeon νομίζω το έχουν δε, τρ, τε. 3ον 3χρόνια * 12μήνες = 36 * 5ευρόNetflix = 180 ευρό και είσαι και νόμιμος και όλα οκ... Οπότε τα λεφτά που γλίτωσες είναι πολύ λιγότερα... Η το εναλλακτικό σενάριο του προτιμώ να χαλάω την 700αρού σε βρώμικα στη Μαβίλης, τσιγάρα, ποτά, καφέδες κ.ο.κ και όταν μπορώ να γίνω τσαμπατζής κλαίγομαι γιατί δεν έχω λεφτά και ότι θα μου λείψουνε 100 ευρώ ενώ το κινητό μου κάνει τα τριπλάσια για να το μοστράρω όταν το ακουμπάω στο τραπέζι στην καφετέρια και το λάγνο βλέμμα μου φερμάρει την απέναντι. Μετά το παίζω επαναστάτης, αριστερός, διαβασμένος, ρομαντικός, μάγκας επειδή οι άλλοι πλήρωσαν σαν θύματα και εγώ όχι αλλά κατα βάθος δεν είμαι τίποτα άλλο από τσαμπατζής που αντί να δουλέψω παραπάνω για να αυξήσω την 700αρού τρώω τη μέρα αριαδιάζοντας επιχειρήματα σε forums. να προσθέσω - Μπαίνω στα φορουμ και όποιον βλέπω σε καλή μοίρα τον κατηγορώ ότι ο μόνος τρόπος που τα κατάφερε μέσα σε αυτήν την κρίση είναι όχι επειδή προσπάθησε αλλά επειδή δουλεύει με απατεώνες που κλέβουν τα λεφτά του Ελληνικού δημοσίου με μίζες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Το σε ποιον απαντάς το κατάλαβα ,τι σχεση εχει η προσωπική σου ζωη(αν ειναι αυτη) με τα πειρατικά windows δεν καταλαβαίνω. Τι σε κανει να πιστεύεις οτι εισαι καλύτερος άνθρωπος επειδή δεν χρησιμοποιείς πειρατικά windows δεν μπορω να καταλαβω. Ο καλυτερος τροπος για να βγαλεις τις ευθυνες απο πανω σου ειναι να τις φορτώνεις στους αλλους. Εδω ο κοσμος καίγεται με τα κερδη τις μικρομαλακης θα ασχολουμαστε.......... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Το σε ποιον απαντάς το κατάλαβα ,τι σχεση εχει η προσωπική σου ζωη(αν ειναι αυτη) με τα πειρατικά windows δεν καταλαβαίνω. Τι σε κανει να πιστεύεις οτι εισαι καλύτερος άνθρωπος επειδή δεν χρησιμοποιείς πειρατικά windows δεν μπορω να καταλαβω. Ο καλυτερος τροπος για να βγαλεις τις ευθυνες απο πανω σου ειναι να τις φορτώνεις στους αλλους. Εδω ο κοσμος καίγεται με τη μικρομαλακη θα ασχολουμαστε.......... Δεν είπα ότι έχει σχέση... καμία απολύτως... για αυτό σου λέω ότι δεν καταλαβαίνεις... Απλά απαντώ στους χαρακτηρισμούς που με έδειχναν ότι είμαι ένα ξιπασμένος που δουλεύει σε μια εταιρία που παίρνει μίζες... Όσο για το 2ο. Είπαμε ότι η φόροδιαφυγή (με οποιοδήποτε τρόπο) είναι χασούρα της κοινωνίας. Αυτό προσπαθούμε να εξηγήσουμε εδώ και κάτι σελίδες σε μερικούς σε μια συζήτηση που έχει φύγει από τα windows και έχει πάει σε μία γενικότερη νοοτροπία... Και όσον αφορά το ότι αγοράζω τα windows με κάνει καλύτερο άνθρωπο, δεν το είπα ποτέ. Μπορεί να είμαι δολοφόνος και να αγοράζω windows... Εγώ μιλάω για την φοροδιαφυγή και την όλη αυτή νοοτροπία που στερεί από την ΚΟΙΝΩΝΙΑ λεφτά. Αλλά μην θίξει κάποιος την νοοτροπίας μας.... Ο άλλος λέει μόνο για την Μερκελ δεν έχω πει ότι καλά μας κάνει... Λες και το ότι μιλάω κατά τις φοροδιαφυγής σε κάθε μορφή της (συμπεριλαμβανομένου και την πειρατεία) έχει να κάνει με μνημόνια και μέρκελ και δάνεια...... Το αντίθετο. Αν βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε ένας κυρίως λόγος είναι η φοροδιαφυγή σε κάθε μορφή της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ε τοτε γιατι δεν τη κρατας για τον εαυτο σου η την αυτοβιογραφία σου και μας ζαλίζεις σε ενα θέμα που ασχολείται με την πειρατεια. ΔΕΝ εισαι καλύτερος άνθρωπος επειδή δεν χρησιμοποιήσεις παράνομο λογισμικό,ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ε τοτε γιατι δεν τη κρατας για τον εαυτο σου η την αυτοβιογραφία σου και μας ζαλίζεις σε ενα θέμα που ασχολείται με την πειρατεια. ΔΕΝ εισαι καλύτερος άνθρωπος επειδή δεν χρησιμοποιήσεις παράνομο λογισμικό,ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ. Γιατί ο άλλος ασχολήθηκε 1ο με την βιογραφία μου και εγώ απάντησα. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.... ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΑ.... ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Και όσον αφορά το ότι αγοράζω τα windows με κάνει καλύτερο άνθρωπο, δεν το είπα ποτέ. Μπορεί να είμαι δολοφόνος και να αγοράζω windows... Εγώ μιλάω για την φοροδιαφυγή και την όλη αυτή νοοτροπία που στερεί από την ΚΟΙΝΩΝΙΑ λεφτά. Δεν χαρακτήρισα κανέναν, έγραψα ένα εναλλακτικό σενάριο όπως έκανε κ ο Dagsieboy από κάτω. Ολα παίζουν. Οποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω. Τελικά απ'ολο το κατεβατό δεν κατάλαβα, η εταιρία σου δουλείες με το δημόσιο κάνει ή όχι; Ξέρεις ποιές λέω, απ'αυτές τις καθ'ολα τυπικά νόμιμες και ηθικές. Αυτές που όσο ο κόσμος πεινάει υπογράφονται δαπάνες για κάθε λογής αρπαχτή πχ. wifi στην Κάτω Αετοραχούλα. Αυτές που τις αναλαμβάνουν εταιρίες με φωτογραφικούς διαγωνισμούς. Νομικα και ηθικά, και ενίοτε βατοπεδικά. Τέλος πάντων για να μη ξεστρατίζουμε, είναι εξ'αρχής λάθος η απόδειξη ηθικής με την αυθεντική άδεια των windows and vice verca. Αυτό ήθελα να (απο)δείξω. 1) Δουλεύω σε σχετικά μικρή ιδιωτική εταιρία που δεν έχει καμία σχέση με το δημόσιο. Μάλιστα δεν έχουμε καμία σχέση με οποιαδήποτε εταιρία και προσφέρουμε αποκλειστικά δικές μας υπηρεσίες με in house software που παράγουμε εμείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ναι χάνει το ΦΠΑ. Ας βγάλουμε Ελληνικό λειτουργικό στην αγορά και μετά συζητάμε για κέρδη. Το να αγοράσεις αυθεντικά Windows σημαίνει ότι στέλνεις ελληνικά ευρώ στην Αμερική πρώτα και μετά ότι δίνεις λεφτά στο κράτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsalin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 @pigeon Μην τρελαίνεσαι... ο retro προσπαθεί να αποδείξει αυτό που ο Μπάμπης https://www.youtube.com/watch?v=0QnKgCXBX-E παίζει χρόνια τώρα! Ο ταπεινός άξιος που πάει με τη δουλειά και μόνο μπροστά... ο "άξιος" προοδεύει...,αν είσαι άνεργος φταις εσύ που δεν θες να δουλέψεις... φταίει η νοοτροπία του νεοέλληνα και άλλα τέτοια... αλλά είμαστε αριστεροί -όπως ο Σταυράκης- για να μην χαλάμε και την εικόνα μας... Λες και εμείς που κολυμπάμε χωρίς ανάσα δεν έχουμε πτυχία, δεν μιλάμε ξένες γλώσσες, δεν έχουμε παιδιά να ζήσουμε και κυρίως δεν εργαζόμαστε 50ωρα την εβδομάδα, παρά μόνο πίνουμε φραπέ και προσφάτως φρέντο καπουτσίνο αραχτοί στο Κολωνάκι... Ε, λοιπόν Retro δεν πιστεύω λέξη από αυτά που γράφεις (sorry κιόλας), μάλλον για μπλοκάκια (ξέρεις τι είναι αυτό φαντάζομαι...) που πληρώνεται το post με το κομμάτι σε κόβω και μάλιστα χωρίς να έχει καν κάρτα και γραφείο στην Κηφισίας! Και αν δεν είσαι τέτοιος, τόσο το χειρότερο για σένα -γιατί τουλάχιστο έτσι θα πληρωνόσουν και μπορεί οι πραγματικές απόψεις σου να ήταν διαφορετικές... βέβαια θα ήσουν full αντοπαραγωγικός για senior developer με 8h πάνω από το πληκτρολόγιο στο forum του insomnia! Όσο για την αγορά πληροφορικής, είναι σε αυτό το χάλι -και δεν θα συνέλθει σύντομα- γιατί ακριβώς είναι βασικά κρατικοδίαιτη, και μάλιστα περισσότερο και από τα βύσματα που μονιμοποιήσαν χρόνια τώρα αυτοί που συστηματικά ψήφιζες (εσύ και όσοι με τις ίδιες απόψεις), αλλά που κατά τα άλλα μισείς... Αυτά! Όσο για την M$ ο λόγος που αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ το άθλιο λογισμικό της, είναι γιατί με υποχρεώνει το ίδιο το μονοπώλιο. Διαφορετικά θα είχα μεταφέρει τα πάντα σε OSS, όπως κάνω με όλους τους άλλους servers -στα οποία φυσικά και το μερίδιο αγοράς της είναι ελάχιστο-, και αυτά στα λέει ένας άνθρωπος της αγοράς 20+ χρόνια τώρα που δουλεύει για να βγάλει το ψωμί του, αλλά καταλαβαίνει πώς όσο κάθεται στον καναπέ χωρίς να κάνει τίποτα, τόσο θα του πηδάνε την ζωή... Και κάτι τελευταίο, δε σχέση με την μπούρδα για την φοροδιαφυγή που γράφεις... Από την στιγμή που δεν αγοράζεις κάτι δεν υπάρχει φοροδιαφυγή. Με την λογική σου, αν αγοράσω και κατεβάσω τις άδειες από τις ΗΠΑ οπότε πληρώσω τον χαμηλό ΦΠΑ στις ΗΠΑ και καθόλου δασμούς -αφού θα κατεβάσω από το net- τότε φοροδιαφεύγω... ΥΓ: Δεν περιμένω να καταλάβεις ότι αυτή δεν είναι μία προσωπική επίθεση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 3χρόνια * 12μήνες = 36 * 5ευρόNetflix = 108 ευρό και είσαι και νόμιμος και όλα οκ... Δεν εχει ελληνικους υποτιτλους.. End. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 ΥΓ: Βλέπω οτι προσθέτεις συνεχώς φρασούλες, Το κράτος δεν χάνει φόρους αν μου χαρίσεις ένα αντίγραφο με τα windows γιατί δεν μπορεί να αποδείξει οτι θα το αγόραζα αν δεν μου το χάριζες εσύ. Δεν υπάρχει ακόμα η χρονομηχανή ούτε η αστυνομία σκέψης. Το θέμα είναι να κλέβεις και να μη σε πιάνουν, όχι να μην κλέβεις... μάλιστα. Ωραία μυαλά, συγχαρητήρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Αντε ρετρο παμε για την 13 σελιδα ....εγω σε πιστευω ,μην τα παρατας τωρα............... Το θέμα είναι να κλέβεις και να μη σε πιάνουν, όχι να μην κλέβεις... μάλιστα. Ωραία μυαλά, συγχαρητήρια! Υποθετω οτι η μικρομαλακη θα χρησημοποιει οτιδηποτε φορολογικο κολπο για να μην πληρωσει φορους κλεβοντας απο παντου εκμεταλευομενη τα παραθυρακια (ουπς) που τις προσφερει το συστημα ,αλλα αμα το κανω και εγω αυτο ειμαι ανηθικος και βαρος της κοινωνιας.Αρα ολα εξαρτωνται απο την μερια που τα βλεπεις,η αλλιως ο νομος του ισχυροτερου.Οποτε λοιπον ο καθενας πολεμαει με οτι οπλα (τορεντ) εχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pyr0baths Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 στηρίζεις μια εταιρία που αναπτύχθηκε κλέβοντας το λογισμικό της apple που σχεδίασαν για την lisa?? ή μήπως το Microsoft 1 δεν ήταν μια αντιγραφή του macintosh?? το τι είναι καλό και τι είναι κακό σε αυτό τον κόσμο είναι μια φιλοσοφική συζήτηση που δεν είναι για αυτό το άρθρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις