Athens44 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημέρα!!!!!!! διάβασε τα σχόλια περί του tablet εδώ: (πας κάτω- κάτω) http://www.skroutz.gr/s/4949216/Samsung-Galaxy-Tab-4-7-0-8GB.html αν δε σε...καλύπτουν πλήρες όσα λένε εκεί....θα σου πω και τη προσωπική μου άποψη,γιατί ήταν το τελευταίιο μου tablet που είχα στα χέρια μου,για λίγο διάστημα: θετικά: -είναι από τις καλύτερες μάρκες- samsung .... -καταρχάς το βρίσκεις ακόμα πιο φτηνά πλέον- στα 115€ -πανέμορφο σχεδιαστικά στενό bazel γύρω γύρω -ελαφρύ, πολύ βολικό να το παίρνεις στο κρεβάτι ξαπλωμένος! -το ανοίγεις και μου αρέσει η "επιφάνεια",εικονίδια,γραμματοσειρά....πολύ ωραία όλα! -πολύ καλή ανάλυση και ειδικά σε 7" αποδίδει σούπερ- πολύ καλή Ram -και τετραπύρηνο! -εντύπωση μου έκανε η πάρα πολύ φωτεινότητα που έχει το tablet! απίστευτη φωτεινότητα....θα "αναγκαστείς" να τη κατεβάσεις.... -γρήγορο στη περιήγηση του μενού του. -έπιανε άμεσα ασύρματη επικοινωνία με το rοuter --wi-fi τέλειο! -σερφάρισμα απροβλημάτιστα....και facebook-youtube κτλπ -έχει Gps -αυτονομία πιστεύω ικανοποιητικότατη-δε ξέρω ακριβώς κτλπ -android είχε την 4,4,2 αρνητικά: -δε υποστηρίζει από ότι κατάλαβα στα σχόλια εκεί otg -δε μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό -δε βγάζει καλές φώτο, χαμηλή ανάλυση κτλπ -δεν έχει radio πληροφοριακά: -αποθηκευτικός χώρος 8 GB-ελεύθερος 4,3 GB -ram έγραφε 814ΜΒ/1,29GB (Tου είχα βάλει 16GB micro sd -συνολικός χώρος 14.72GB) δε ξέρω.-δεν απαντώ: -δε νομίζω να υποστηρίζει... miracast -ήχος -δε θυμάμαι -αλλά νομίζω έχει ένα ηχείο ένταση κτλπ δε μπορώ να σου πω νομίζω καλή! -skype δε δοκίμασα δε θυμάμαι αν έχει μπροστινή camera -δεν πρέπει να έχει hdmi -ποιόν επεξεργαστή έχει συμπερασματικά: πάρτο με κλειστά μάτια που λένε ήταν το καλύτερο 7αρι που είχα ποτέ! (ίσως το ξαναπάρω- αλλά θέλω 8αρι) 7αρι με 800x1200 ανάλυση με 1,5 GB ram και τετραπύρηνο ε...τι άλλο να θες! μακάρι να είχαν τέτοια χαρακτηριστικά και κάποια 8"ρια θήκη που του ταίριαξε πολύ με 19€ περίπου, του είχα βάλει τέτοια (χρειάζεται απαραιτήτως) http://www.mytel.gr/tablet-cases/samsung-tablets/samsung-tab-4-t-230/book-case-mytel-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-samsung-tab-4-t-230-black-detail.html ελπίζω να σε βοήθησα! μερικά λινκ: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_4_7_0-6251.php http://www.samsung.com/uk/consumer/mobile-devices/tablets/others/SM-T230NYKABTU Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2015 από Athens44
Harris2001 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δεν αξιζει για τα λεφτα του αν θες να αγορασεις παρε samsung galaxy tab s 8.4 και από προσωπικη άποψη το καλύτερο .!!!
Athens44 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) ο ανθρωπος ειπε για το μοντελο αυτο που αυτο θα σημαινει οτι θα θελει να διαθεσει λιγα χρηματα,.εσυ του προτεινεις...ταμπλετ που εχει ενα καρο λεφτα ..!!!!!!!!!!!!! τι απαντηση ειναι αυτη που του δινεις! ποιο δεν αξιζει? το tab 4 7.0 που ξεκινα η τιμη του απο 115€ ? θα μας τρελανεις? Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2015 από Athens44
blueangel3 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) θέλω να δώσω το πολύ μέχρι 150€.. το tab 4 θα πάρει lollipop ? Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2015 από blueangel3
AlienTechGR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Το LG G-Pad V400 πάρε...πολύ τίμιο για τα χρήματα του και σε αρκετά πράγματα καλύτερο από το Tab 4 (έχει καλύτερο CPU+GPU,έχει OTG,θα πάρει/έχει πάρει Lollipop)
blueangel3 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Το LG G-Pad V400 πάρε...πολύ τίμιο για τα χρήματα του και σε αρκετά πράγματα καλύτερο από το Tab 4 (έχει καλύτερο CPU+GPU,έχει OTG,θα πάρει/έχει πάρει Lollipop) οντως βλέπω ότι το LG G-Pad V400 είναι καλύτερο αλλά κολλάω στο γεγονός οτι το tab 4 έχει έναν πιο μοντέρνο,πιο ωραιο σχεδιασμό που θα προτιμούσα..δεν έχω ακόμη αποφασισει θα δω και αλλα...
AlienTechGR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 οντως βλέπω ότι το LG G-Pad V400 είναι καλύτερο αλλά κολλάω στο γεγονός οτι το tab 4 έχει έναν πιο μοντέρνο,πιο ωραιο σχεδιασμό που θα προτιμούσα..δεν έχω ακόμη αποφασισει θα δω και αλλα... Εντάξει,ναι όντως είναι ίσως πιο μοντέρνο το Tab 4,αλλά τι να το κάνεις,αφού υστερεί σε όλα σχεδόν σε σχέση με το LG V400 εκτός ίσως από την κάμερα,την οποία εγώ προσωπικά τη θεωρώ παντελώς άχρηστη σε ένα tablet (εκτός αν κάνεις κλήσεις με Skype).
brotrainer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγώ με ένα Galaxy Tab 2 που αγόρασα από ένα παιδί από το φόρουμ είμαι ευχαριστημένος. Γνώριζα τι προϊόν έπαιρνα και για τις ανάγκες μου είναι άριστο - ταινίες, μουσική, ebooks και διάβασμα ειδήσεων. Με 1 GB DDR2 (αν δεν κάνω λάθος) έχει ελάχιστα κολλήματα. Οπότε φαντάζομαι το 4 θα είναι άριστο επίσης. Όρμα του! Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2015 από brotrainer
AlienTechGR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 το nexus 7 αξίζει να το πάρω τώρα ? Το 2013 ναι,έχει οθονάρα (FHD σε 7 ίντσες είναι κορυφή,ίσως και overkill).Το παλιό (του 2012) δεν πολυαξίζει...
blueangel3 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 τι λες να παρω το nexus 7 ή το tab 4 ?
AlienTechGR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 τι λες να παρω το nexus 7 ή το tab 4 ? Nexus 7 (για το 2013 μιλάμε πάντα,έτσι; Το Tab 4 έχει αρκετά αρνητικά.Για μένα πιο σωστό δίλημμα θα ήταν Nexus 7 2013 ή LG G-Pad 7.
blueangel3 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Nexus 7 (για το 2013 μιλάμε πάντα,έτσι; Το Tab 4 έχει αρκετά αρνητικά.Για μένα πιο σωστό δίλημμα θα ήταν Nexus 7 2013 ή LG G-Pad 7. ναι για το nexus 7 2013
AlienTechGR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 ναι για το nexus 7 2013 Τσίμπα το,να τελειώνεις τότε.Έχει κορυφαία ανάλυση για 7άρι,άριστες επιδόσεις (να ΄ναι καλά το pure Android και ο Snapdragon) και έχει την καλύτερη υποστήριξη που θα βρεις ποτέ σε Android tablet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα