Rayden21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μικρή μπαταρία, χωρίς Sd, χωρίς ραδιόφωνο, χωρίς αδιαβροχοποίηση, χωρίς αποσπωμενη μπαταρία, με τουλάχιστον μέτριο software, Κατά τα άλλα το καλύτερο...οκ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Χρησιμοποιείς μέτριο software, γι' αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgenikos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μην ξεχναμε η συσκευη ειναι ολοκαινουργια αλομα για να βγει μια stable εκδοση android Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icy20 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ΑΝ ποτε η samsung αφησει το καταραμενο KNOX ισως να γυρνουσα αν εβγαζε κατι της προκοπης. Με τα τωρινα δεδομενα μακρυα και αγαπημενοι... Εχει γινει σαν την apple... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
banmenow Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μικρή μπαταρία, χωρίς Sd, χωρίς ραδιόφωνο, χωρίς αδιαβροχοποίηση, χωρίς αποσπωμενη μπαταρία, με τουλάχιστον μέτριο software, Κατά τα άλλα το καλύτερο...οκ! Raiden απο που ψωνιζεις ειναι καλο το stuff? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefant24 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ρε παιδια δεν καταλαβα κατι τι παιζει με το ηχειο καλο ειναι ή μαπα το καρπουζι και κατι ακομη το multitasking σαφως ειναι χαλια γιατι το λεω επειδη θυμαμαι την παρουσιαση που ειχε γινει για το LG G PAD 8.3 V500 2GB ειχα ξετρελαθει με το multitasking ηταν και θα ειναι απιστευτο. Μια συμβουλη αυτη την τακτικη επρεπε να ακολουθησει και η Samsung Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 μεγαλο για τα γουστα μου. δε χωραει στην τσεπη μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramarg Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Eίναι άδικος και ψεύτης όποιος δεν παραδεχτεί ότι πρόκειται για μία εξαιρετική συσκευή η οποία σε κάθε περίπτωση αδικείται από τις φωτογραφίες.Το έχω ξαναπει ότι στην αρχή δεν το επαινούσα.Στις φωτογραφίες φαινόταν παχύ χοντροκομμένο και άκομψο.Από κοντά αλλάζεις γνώμη αμέσως..Όποιος έχει αντίθετη γνώμη μάλλον δεν το έχει δεί ή δεν θέλει να το παραδεχθεί.. Ως χρήστης iphone χρόνια περίμενα κάτι τόσο κομψό,ποιοτικό και όμορφο από την samsung. Με το s6 (όχι τόσο με το απλό όσο με το edge που μου αρέσει προσωπικά) θα έλεγα ότι επιτέλους έκανε το μεγάλο βήμα και ξεφορτώθηκε το πλαστικό και δημιούργησε ένα κόσμημα που τραβάει τα βλέματα. Ήδη από το s5 το οποίο άδικα κατηγορήθηκε (ως hansaplast design) και μου άρεσε εξίσου,θα έλεγα πως η sam έδειξε την πρόθεση της να αλλάξει γραμμή πλεύσης και να ξεφύγει σχεδιαστικά από τα προηγούμενα μοντέλα.Aν αλλάξει και λειτουργικό η sam στις συσκευές τηςσίγουρα θα μπει στην λίστα προτίμησης μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosv7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Οτι κ να λέμε το κινητό είναι τουμπανο. Παρά τις όποιες ελλειψεις, νομίζω ότι θέτει τον πήχυ πολύ ψηλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noex Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Mε μιση μερα αυτονομια μπαταριας δν πας πουθενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exor Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 1)ολα μιση μερα αυτονομιας εχουν εκτος του iphone που εχει κανα τριωρο 2) το s6 κραταει μερα ευκολα πλεον ξερω 3 χρηστες και τον εναν τον παρακολουθω κανω και εφνιδιαστικους ελενχους μη τυχον και λεει μπαρουφιτσες 3) ειναι κομπλεξικα γρηγορο.. εχω νοτε 4 και αυτο μου φαινεται ακομα πιο σβελτο.. αστραπογιανος 4) ειναι πολυ μα πολυ ωραιο , και το απλο 5) το τζαμι πισω ειναι μαλ..α απλα γεμιζει δαχτυλιες οι οποιες γινονται τατουαζ για πλακα και δε φευγουν παρα μονο με νεφτι 6) για τα σχολια καποιων = οσα δε πιανει η fox she makes em hungers (??!1?!!?) 7) η καμερα ειναι μεν ιδια του νοτε αλλα πρεπει να διεπεται απο αλλο software ειναι πολυ καλυτερη απο αιφων και σε καποιες περιπτωσεις μου φανηκε πιο καθαρη απο του νοτε , οχι σε ολες τις περιπτωσεις επισης μΕ φανηκε οτι το νοτε τραβα καλυτερο βιντεο 8) το edge ειναι αστεια ωραιο και η οθονη του δινει ενα τρισδιαστατο εφε 9) περι ορεξεως κολοκυθοπιτα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μετά από την "Apple-hater εποχή", είμαι στην "Apple-love εποχή"...Αφού πέρασα από άπειρα προϊόντα (και Samsung) και ήμουν "πολέμιος του Μήλου", μετά την πρώτη μου επαφή με την Apple κατάλαβα ότι τα προϊόντα της είναι τα πιο "user-friendly" (και η 3χρονη κόρη μου ξέρει με "κλειστά μάτια" να χειρίζεται το iPad/iPhone, ενώ με μια Android ταμπλέτα αφ' ενός δεν ήξερε που "της παν τα τέσσερα" αφ' εταίρου τα 'κανε "τουτάνα" όλα - έσβησε εφαρμογές, τα 'κανε χάλια)......Η Samsung βγάζει φοβερά προϊόντα, απλά στο συγκεκριμένο βλέπω ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ (και στον τίτλο του κινητού υπάρχει) που προκύπτει ο "πολύς ντόρος" - η ΚΥΡΤΗ στις άκρες οθόνη....ΚΑΙ;... Και λοιπόν;... ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ έχοντας μια ΑΠΛΗ HOME PAGE, μια ΚΟΙΝΗ σαν όλες τις άλλες Home Page...που απλά κυρτώνει στις άκρες;! Να πω πχ. ότι η ΠΑΝΩ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΜΠΑΡΑ (με τα εικονίδια, την μπαταρία, την ημερομηνία κτλ) τοποθετήθηκε ΣΤΟ ΠΛΑΪ - και έτσι ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ την κύρτωση της οθόνης (και είναι και διαφορετικό layout), θα το κατανοούσα.Να είναι ΑΠΛΑ κυρτή γιατί... "έτσι"...για να 'ναι "μουράτο" το κινητό, πραγματικά αποσκοπεί στο να "ψαρώσει" τους αγοραστές και να πάνε να πάρουν κάτι που ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ κάτι ουσιαστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 το μόνο που εξυπηρετεί (πέρα από το gimmick/μούρη ) είναι ότι είναι μικρό και όντως βολικό στο χέρι, κατά τα άλλα απλά παραμορφώνει την εικόνα στις άκρες χωρίς λόγο μεγαλο για τα γουστα μου. δε χωραει στην τσεπη μου! υπερβάλλεις, ακόμα και το note χωράει στη τσέπη σου εκτός αν είσαι κάτω από 60κιλά και φοράς κολλητά τζιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarif16 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 1)ολα μιση μερα αυτονομιας εχουν εκτος του iphone που εχει κανα τριωρο 2) το s6 κραταει μερα ευκολα πλεον ξερω 3 χρηστες και τον εναν τον παρακολουθω κανω και εφνιδιαστικους ελενχους μη τυχον και λεει μπαρουφιτσες 3) ειναι κομπλεξικα γρηγορο.. εχω νοτε 4 και αυτο μου φαινεται ακομα πιο σβελτο.. αστραπογιανος 4) ειναι πολυ μα πολυ ωραιο , και το απλο 5) το τζαμι πισω ειναι μαλ..α απλα γεμιζει δαχτυλιες οι οποιες γινονται τατουαζ για πλακα και δε φευγουν παρα μονο με νεφτι 6) για τα σχολια καποιων = οσα δε πιανει η fox she makes em hungers (??!1?!!?) 7) η καμερα ειναι μεν ιδια του νοτε αλλα πρεπει να διεπεται απο αλλο software ειναι πολυ καλυτερη απο αιφων και σε καποιες περιπτωσεις μου φανηκε πιο καθαρη απο του νοτε , οχι σε ολες τις περιπτωσεις επισης μΕ φανηκε οτι το νοτε τραβα καλυτερο βιντεο 8) το edge ειναι αστεια ωραιο και η οθονη του δινει ενα τρισδιαστατο εφε 9) περι ορεξεως κολοκυθοπιτα είπε ένας κάτοχος samsung και μας έπεισε!!!... πέρα από αυτά,το edge σχεδιαστικά είναι άψογο...αλλά,δίνοντας από 500 για το s6 το απλό μέχρι 1000 που φτάνει το edge,out off the box το λιγότερο που περιμένεις με αυτά τα σπεκς είναι μια τελειότητα!!!και απ όσο είδα με τα ματάκια μου και απ όσα διαμαρτύρονται πολλοί χρήστες απέχει πολύ από αυτό. και σχόλια του τύπου,θα βγει αναβάθμιση,είναι καινούργια συσκευή κι νοούνται κάποια θεματάκια για να δικαιολογούμε τ αδικαιολόγητα,είναι επιεικώς αστεία!!! επίσης,θεωρώ ότι η samsung πρέπει να έχει τεράστιο κόμπλεξ με το μήλο,δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά την μανία της να θέλει να γίνει μήλο στη θέση του μήλου(κόψιμο επέκτασης μνήμης,παρόμοιος σχεδιασμός,ίδια τιμολογιακή πολιτική...) να συμπληρώσω,ότι κι ένα cubot x9 των 120 ευρώ που έχω είναι κι αυτό κομπλεξικά γρήγορο...thuntercat υ.γ. i don t follow any firm,just technology!!!...(lg g3---ipad mini 2---samsung galaxy note 10.1 2014)....για να προλάβω σχόλια τύπου hater κτλ. υ.γ.2.δεν θα έγραφα τίποτα εάν δεν υπήρχε το νούμερο 6 στα σχόλιά σου....όσα δεν φτάνει η αλεπού!!!??? τι????...αυτοί που δεν μπορούν να στηρίξουν τέτοια αγορά δεν μπορούν να σχολιάζουν???...τι σόι κριτήριο είναι αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voldemort Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 είπε ένας κάτοχος samsung και μας έπεισε!!!... πέρα από αυτά,το edge σχεδιαστικά είναι άψογο...αλλά,δίνοντας από 500 για το s6 το απλό μέχρι 1000 που φτάνει το edge,out off the box το λιγότερο που περιμένεις με αυτά τα σπεκς είναι μια τελειότητα!!!και απ όσο είδα με τα ματάκια μου και απ όσα διαμαρτύρονται πολλοί χρήστες απέχει πολύ από αυτό. και σχόλια του τύπου,θα βγει αναβάθμιση,είναι καινούργια συσκευή κι νοούνται κάποια θεματάκια για να δικαιολογούμε τ αδικαιολόγητα,είναι επιεικώς αστεία!!! επίσης,θεωρώ ότι η samsung πρέπει να έχει τεράστιο κόμπλεξ με το μήλο,δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά την μανία της να θέλει να γίνει μήλο στη θέση του μήλου(κόψιμο επέκτασης μνήμης,παρόμοιος σχεδιασμός,ίδια τιμολογιακή πολιτική...) να συμπληρώσω,ότι κι ένα cubot x9 των 120 ευρώ που έχω είναι κι αυτό κομπλεξικά γρήγορο...thuntercat υ.γ. i don t follow any firm,just technology!!!...(lg g3---ipad mini 2---samsung galaxy note 10.1 2014)....για να προλάβω σχόλια τύπου hater κτλ. υ.γ.2.δεν θα έγραφα τίποτα εάν δεν υπήρχε το νούμερο 6 στα σχόλιά σου....όσα δεν φτάνει η αλεπού!!!??? τι????...αυτοί που δεν μπορούν να στηρίξουν τέτοια αγορά δεν μπορούν να σχολιάζουν???...τι σόι κριτήριο είναι αυτό? Για την ακριβεια 895 εχει το 128gb.Τα 1000 απο πλαισιο τα βλεπεις;ακομη ενα cubot 120 ευρω εβαλες παραπανω(που εχει 170 skroutz)και που ειναι κομπλεξικα γρηγορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα