Προς το περιεχόμενο

bootmgr is missing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, σημερα εκανα φόρματ στο pc μου αλλα μου εμφάνισε για πρωτη αυτο το μηνυμα. Στο παρελθόν εχω κανει πολλες φορες φορματ αλλα ποτε δεν ειχα κατι ανάλογο. Ειδα κατι βιντεο στο ιντερνετ αλλα δεν με βοήθησαν καν (κατι fixboot στο command και κατι diskpart) με μπέρδεψαν χειροτερα. Δειτε τις φωτο μετα απο καποια βήματα που ακολούθησα απο το ιντερνετ. Επισης εχω 2 σκληρούς εναν ssd για και εναν hdd οταν εκανα φορματ κ έβαζα drivers παρατήρησα οτι στη θεση d ειχε τον ssd και τον hdd δεν το έδειχνε καν στον "υπολογιστής μου" αλλα στη διαχειρηση οταν πάτησα στους δίσκους μετα τον έδειχνε σε ανάποδες θεσεις... Τι κανω;;;<br><br> post-330928-0-78790000-1435000837_thumb.jpg<br><br><br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

θα σου προτεινα να δεις στο bios ποιον δισκο διαβαζει και να βαλεις πρωτο αυτον που εχει μεσα τα windows..

Δημοσ.

Δοκίμασες να κάνεις repair την εγκατάσταση των windows ξανά μέσα από το cd να δεις αν θα διορθωθεί η κατάσταση;

Δημοσ.

στο hard disk boot priority πατα.. σου εχει πρωτο αυτον με τα windows? αν οχι βαλε αυτον με τα windows..

Δημοσ.

παιδια το εφτιαξα, αποσυνδεσα τον hdd τελειως, εκανα παλι φορματ και οταν περασα drivers κλπ τον συνδεσα παλι και δεν μου το ξαναεμφανισε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...