Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου φεραν το συγκεκριμενο laptop Και βγαζει πρασινη οθονη. Τι ειδους βλαβη μπορει να εχει;

thanks

Δημοσ.

gpu, καλωδιοταινια, inverter….. κλπ….. :P

(προκρινεται η gpu φυσικα)

Bootαρει ή απλα green screen ?

Like dis ??? 

Δημοσ.

Δοκιμασε εξωτερικη οθονη. Μαλλον καρτα γραφικων. Απο οτι θυμαμαι αυτα ειχανε nvidia 8400 ή 8600, με το γνωστο προβλημα

Δημοσ.

δοκιμασα εξωτερικη οθονη αλλα δεν ειδα τπτ...

ερωτηση

ποιες μητρικες [κωδικοι] μπορουν να μπουν σε αυτο το laptop;

thanks 

Δημοσ.

δοκιμασα εξωτερικη οθονη αλλα δεν ειδα τπτ...

ερωτηση

ποιες μητρικες [κωδικοι] μπορουν να μπουν σε αυτο το laptop;

thanks 

Αναλογα ποιο μοντελο ειναι....

Ποιο εχεις ?   το Νο3 ψαχνουμε.... :P

HP-Service-Tag.jpg

Δημοσ.

dv9610ev

Ο κωδικος που ψαχνεις για την mobo  ειναι 447982-001  :-D

oποτε οποια ''κινεζια''  replacement βρεις με αυτον τον κωδικο μπαινει στο λαπτοπι....

εκτος αν πας για το original part που(αν το βρεις) θα κοστιζει αρκετα.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως ακόμη και οι κινεζιές από ebay συνηθως είναι επισκευασμένες. Δεν κατασκευάζονται πλέον αυτές οι κάρτες οπότε ότι τσιπ και να βρεις επισκευασμένο θα είναι.

Δημοσ.

Να ξέρει παντως οτι μπορεί να βάλεις την μητρική και να μην κάτσει σωστά κοινώς να μην δουλεύει σωστά ολοκληρωτικά , αν ψάξεις εδώ μεσα θα δεις τετοιες περιπτώσεις για αυτο σκέψου το αν αξίζει να ψοδέψεις χρήματα γιατι σε τετοιες περιπτώσεις συνήθως το αφήνουμε

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα, δεν το κόβω να το φτιάχνω...

Thanks

Ps αν μπορει ο mod της ενότητας ας κλειδώσει το thread.

Δημοσ.

Φίλε μου

Επειδή έχω στην κατοχή μου ένα pavilion της σειράς dv9500, σου μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία. κάηκε και στο δικό μου η κάρτα γραφικών, την πρώτη φορά άλλαξα μητρική, έβαλα καινούρια, το 2011 νομίζω, με κόστος γύρω στα 350,00€. Φυσικά η κάρτα κάηκε ξανά, οπότε το έστειλα, δύο φορές σε μια ελληνική εταιρεία και μου έκανε reballing, με κόστος περίπου στα 130,00€.. Από τότε και δύο χρόνια τώρα παίζει μια χαρά, το έχω πάνω και σε μια βάση coolermaster u3, οπότε όλα καλά. Ουσιαστικά αυτό που θέλω να σου επισημάνω είναι ότι, μην αλλάζεις μητρική, αλλά πήγαινέ το σε κάποια εταιρεία που κάνει reballing, συνήθως δίνουν 3 με 6 μήνες εγγύηση, πιστεύω είναι η πλέον συμφέρουσα λύση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...