Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy s3 Neo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας εχω ένα πρόβλημα στην οθόνη του s3 Neo το τηλέφωνο έχει εγγύηση,πριν κάτι μέρες εμφάνισε μια γραμμή σαν γρατζουνιά κάθετη και πολύχρωμη η γραμμή αυτή έχει καμπύλες δεν είναι εντελώς κάθετη.,Οταν γυρνάω τιν οθόνη εξακολουθεί να ειναι στο ειδο σημείο και έχει περίπου μέγεθος 2,5 cm .Έχω διαβάσει ότι η Samsung έχει το χειρότερο service,και δεν προλαβενω να το πάω στο service και φοβάμαι κιόλας επιδι έχω διαβάσει σε μερικά παράπονά ότι αντι να το επισκευασουν το καναν χειρότερα.Ξέρει κάνει την είναι και σε τι οφείλεται και αν το καλύπτει το "service" της Samsung

Δημοσ.

Γειά σας εχω ένα πρόβλημα στην οθόνη του s3 Neo το τηλέφωνο έχει εγγύηση,πριν κάτι μέρες εμφάνισε μια γραμμή σαν γρατζουνιά κάθετη και πολύχρωμη η γραμμή αυτή έχει καμπύλες δεν είναι εντελώς κάθετη.,Οταν γυρνάω τιν οθόνη εξακολουθεί να ειναι στο ειδο σημείο και έχει περίπου μέγεθος 2,5 cm .Έχω διαβάσει ότι η Samsung έχει το χειρότερο service,και δεν προλαβενω να το πάω στο service και φοβάμαι κιόλας επιδι έχω διαβάσει σε μερικά παράπονά ότι αντι να το επισκευασουν το καναν χειρότερα.Ξέρει κάνει την είναι και σε τι οφείλεται και αν το καλύπτει το "service" της Samsung

Συγνωμη αλλα απ'ολα αυτα που ειπες δεν καταλαβα τι ακριβως ζητας.

Προφανως εχεις θεμα με την οθονη και πρεπει να παει στο service.

Μετα μας λες οτι η samsung εχει το "χειροτερο" service.Απο που το συμπερανες αυτο;απο arvato περασες καμια βολτα;(λεω π.χ).

Μετα μας λες οτι δεν προλαβαινεις να το πας service.(εσυ ξερεις.)

Μετα μας λες οτι αντι να το επισκευασουν το καναν χειροτερο.(ποιο;το δικο σου;καποιυου φιλου σου;διαβασες κατι καπου;ειλικρινα δεν καταλαβαινω).

Και στο τελος μας ρωτας...μετα απο διαφορα συμπερασματα τι ειναι και που οφειλεται και αν το καλυπτει η samsung.

Λοιπον...προσωπικη μου αποψη ειναι η οθονη και εαν δεν θελεις να το βλεπεις ΠΡΕΠΕΙ να το πας service αν εχει εγγυηση.

Εαν δεν εχει το πας καπου αλλου της προτιμησης σου και που εχεις περισσοτερο εμπιστοσυνη απο το ιδιο το service της samsung.

• Like 3
Δημοσ.

Μου χαλασε κ εμένα πριν τέσσερις ημέρες το δικο μου s3 neo. Το πηγα για service αλλα για επισκευη θέλουν 170€. 160€ κανει καινούριο στο skroutz. Το πρόβλημα του ειναι στο σημείο της φορτισης, ολα τα υπόλοιπα ειναι ανέπαφα ευτυχώς. Αν θες ανταλλακτικά σε καλη τιμή στείλε μου. Το κινητό είναι μονο 4 μηνων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...