RottenLungs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Παιδιά αυτό γίνεται; Και αν ναι πως; Το έψαξα στο forum αλλα δεν βρήκα κάτι. Αν υπάρχει ας διαγραφεί το thread.
The Lord K. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Εγώ αυτό που έχω κάνει είναι να επιλέξω το πρόγραμμα που θέλω και να το γράψω σε usb. Μετά είχε παίξει κανονικά, δεν το δοκίμασα σε pc είναι η αλήθεια αλλά φαντάζομαι πως θα παίζει κανοονικά και εκεί όπως θα έπαιζε μια ταινία. Αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου πω τη διαδικασία μόλις γυρίσω σπίτι, είναι πάρα πολύ εύκολο.
RottenLungs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Έχω γράψει κανονικά το πρόγραμμα στο usb, παίζει στην τηλεόραση. Αλλα στο PC δεν παίζει (Μου λέει οτι πρέπει να κάνω format το usb για να το ανοίξει). Δοκίμασα μία μέθοδος που είδα στο youtube αλλα δεν δουλεύει για την δικιά μου TV. (Samsung H6400)
RottenLungs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δεν έχει ασχοληθεί κανείς ρε παδιά; Τα κανάλια έχουν κρυπτογραφημένο περιεχόμενο και λογικό, αλλα σίγουρα θα υπάρχει τρόπος. Εμείς που θέλουμε να κάνουμε ένα αρχείο με κάποια αρχαία τηλεοπτικά προγράμματα σε καλύτερη ποιότητα απο αυτήν την αθλιότητα των site, τι θα κάνουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα