Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το εχω πολυψαξει με τα κινεζικα κινητα, αλλα μιας και εχω όριο τα 180-200€ αποφάσισα να στραφώ σε αυτά.

Κριτήρια επιλογής είναι η καλή αυτονομία μπαταρίας και το όμορφο design. Τις επιδόσεις τις βάζω σε δεύτερη μοίρα. πχ θα προτιμούσα ένα λεπτό χωρίς χοντρά bezels τετραπύρηνο από το γρηγορότρο οκταπύρηνο  που δεν θα μου βγάλει μία μέρα αυτονομίας

Εκτός από τα αγαπημένα σας μοντέλα θα ήθελα να μου προτείνεται και αξιόπιστα e-shops.

Δεν έχω την δυνατότητα να ψάξω μόνος μου παιδιά, καθώς είμαι φαντάρος σε μέρος που δεν πιάνουμε 3g.. 

Δημοσ.

Πολυ καλο το συγκεκριμενο.

Παιζει να ειναι οτι καλυτερο βασικα σε αυτα τα χρηματα.

Αν θες κατι φθηνοτερο δες αυτο

http://www.vickmall.com/original-lenovo-k3-note-k50-t5-5-5-1920x1080-fdd-lte-mtk6752-octa-core-smart-phone-android-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-camera-gps.html

Το εχω μια βδομαδα .πληρως ικανοποιημενος.

Απλα με τα κινεζικα εχε στο μυαλο σου οτι πρεπει να ασχοληθεις λιγο με ρομ κτλ,δηλαδη δεν ειναι απαραιτητα buy n play πραγματα.

• Like 2
Δημοσ.

Απλα με τα κινεζικα εχε στο μυαλο σου οτι πρεπει να ασχοληθεις λιγο με ρομ κτλ,δηλαδη δεν ειναι απαραιτητα buy n play πραγματα.

Δεν έχω πρόβλημα, ούτως ή άλλως παίζω με νέες ρομ στο κινητό.

Δημοσ.

Ποσα sar εχει;

Απο Lenovo εχετε τιποτα;

Αδερφέ αν ήταν γκαστρωμένη σήμερα θα είχε εγγόνια. 7 σελίδες απαντήσεις για το τηλ σου έχουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...