Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΡΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΧΩ ΝΟΤΕ 3 ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ  ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ

Μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο

ΚΛΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΔΕΧΟΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ?

Δημοσ.

αν έχεις εγγύηση πήγαινε το για σέρβις,πιθανότατα δεν έχει/χάθηκε το Imei απο την συσκευή.

Το ίδιο έπαθε πρόσφατα GS3 φίλης στα καλά καθούμενα και δεν αναγνώριζε καν τη σιμ.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/573817-%CE%BC%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF/

Δες και εδω... Ιδιο προβλημα με galaxy μετα απο update.... Αν googlαρεις λιγο ειναι ...συνηθες φαινομενο...

Απ'οτι καταλαβα και οι 2 τα εχουν κανει root.

Λογικο να αντιμετωπιζουν τετοιο προβλημα.Διαφορετικα με ενα restart επρεπε να επανελθει το δικτυο ή με ενα factory reset.

Δημοσ.

Θα διαφωνησω για το root voldemort... Αν γκουγκλαρεις θα δεις οτι ασχετα με ρουτ ή οχι , μετα απο update χανουν πολλες φορες ενα φακελλο efs ή καπως ετσι...

Δημοσ.

Κυριως τα Samsung το παθαινουν αυτο?

Στο αλλο θεμα το ιδιο επαθε 1 LG G3s.

Σε οποιαδηποτε μαρκα κινητου μπορει να συμβει αυτο και που οφειλεται?

Δημοσ.

οχι ρε παιδια δεν το εκανα root και το εκανα και reset αλλα τιποτα. την καρτα την εχω σε αλλο κινητο και δουλευει μια χαρα

το εχω στειλει στην samsung και επειδη ειχε καποια χτυπηματα αλλα η οθονη δουλευε χωρις κανενα προβλημα απλα περιμετρικα κτυπηματα μου ειπαν οτι φταιει η οθονη.

επισης μετα απο το update αν εσβηνες το κινητο,για να αναψει επρεπε να το ενωσεις με καλωδιο ασχετα αν ηταν στο ρευμα η οχι και για αυτον τον λογο θελουν να αλλαξουν την μπαταρια και την θυρα που φορτιζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...