lizardking Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ξαφνικά ενώ είχα εγκαταστήσει το VMware Workstation 9 στα windows 7 64bit και έπαιζα μια χαρά αποφάσισα να περάσω και την 10 έκδοση και με την οποία έπαιζα μια χαρά , και όταν βγήκε και η 11.1.2 πήγα την περάσω από επάνω μου ζήτησε να κάνει απεγκατάσταση την 10 την έκανε και αφού έκανα επανεκκίνηση πήγα να εγκαταστήσω την 11 εκδοσή και έχω αυτό το πρόβλημα συνέχεια , και είναι το ίδιο πρόβλημα πια και με την 10,9,8 , τώρα πια δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση καμιά έκδοση. Έχω δοκίμασα ότι βρήκα στο internet αλλά τίποτα cd C:\windows\syswow64regsvr32 C:\windows\system32\jscript.dllregsvr32 C:\windows\system32\vbscript.dll Restart Windows. run the installation from an empty folder (only the installation package should be there) make sure your AV does not block (better disable all antivirus and firewall) make sure there are no processes running like webcam.exe or fixcamera.exe run the installation package from the command line by adding /z action=install run the installation using "Run as administrator" go to registry key HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\ and delete a key L (make a backup first) Or you can try this one: To uninstall any old version, go to C:\Windows\Installer Add the "Authors" column and sort by it One of the .msi files with have a "VMware" author Double-click it and follow through with the uninstall steps To install the new version, run cmd.exe as administrator and do: cd install-file-directory install-file.exe /e tempfolder cd tempfolder run the .msi file (vmware workstation.msi) υπάρχει καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ? Πήγα να βάλω και το VirtualBox-4.3.28-100309-Win και αυτό απέτυχε , Στο Event Viewer δεν έχω κανένα error για το vmware.
MindControl Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Στο κάνει μόνον σε αυτά τα λογισμικά, δηλαδή στο VMware και στο VirtualBox, η το πρόβλημα είναι γενικό ;Δηλαδή άλλα λογισμικά μπορείς να τα εγκαταστήσεις ή και σε αυτά υπάρχει πρόβλημα ;Εντελώς εγκυκλοπαιδικά, θα ήθελα να μου πείς τι Permissions έχεις στο C:\Users\<Username>\Appdata\Local\Temp\Αν δείς ότι εσύ ως χρήστης ΔΕΝ έχεις Full Control σε αυτό τον φάκελο, τότε ενεργοποίησε την επιλογή να έχεις Full Control.
lizardking Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 όχι δεν μου το κάνει σε κανένα άλλο πρόγραμμα μόνο σε αυτά τα 2, είμαι admin στο μηχάνημα και έχω full permission. Βλέπω τους φακέλους που δημιουργεί όταν πάει να κάνει την εγκατάσταση άλλα είναι κολυμενο εκεί όσο και εάν το αφήσω.
lizardking Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Για το λόγο του αληθές ορίστε και η φώτο, έχω προσπάθησα και μέσα από safe boot να κάνω εγκατάσταση αλλά τα ίδια πάλι ,ακολούθησα και αυτά από την σελίδα και πάλι τα ίδια http://superuser.com/questions/245424/vmware-workstation-install-problem .
lizardking Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Λοιπόν το έλυσα το πρόβλημα , μια που δεν μου απάντησε κανείς σας, θα σας πω τον τρόπο, Πρέπει να κάνουμε extract το exe που κατεβάσαμε ώστε να βρούμε το msi αρχείο που βρίσκεται μέσα στο exe αρχίζουμε : 1. cd install-file-directoryinstall-file.exe /e tempfoldercd tempfolderrun the .msi file (vmware workstation.msi) 2. MSIEXEC /i "C:\path\vmwareworkstation.msi" ADDLOCAL=ALL DISABLE_AUTORUN=0 EULAS_AGREED=1 INSTALLDIR="C:\Program Files (x86)\VMware\VMware Workstation\" DESKTOP_SHORTCUT=0 QUICKLAUNCH_SHORTCUT=0 AUTOSOFTWAREUPDATE=0 DATACOLLECTION=0 SERIALNUMBER="xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx" REBOOT=ReallySuppress Με αυτές της εντολές έλυσα το πρόβλημα το οποίο με ταλαιπώρησε πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα