Προς το περιεχόμενο

[smartphone] Lg g3 16gb Titan grey 204,9 (άκυρο)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το λάθος γίνετε ή θα γίνει αργά ή γρήγορα από όλους μας, είτε στην εργασία μας είτε στις προσωπικές μας σχέσεις.

Είχα παλαιότερα έναν συνάδελφο υπεύθυνο για ένα πρόγραμμα που δουλέυουμε που εάν έκανε λάθος κάποιος χρήστης τον έκραζε άσχημα ενώ όταν έκανε αυτός κάποιο λάθος έλεγε εεεεε τι να κάνουμε γίνονται τα λάθη δεν μπόρεσα να το προβλέψω. Ήμουν έτοιμος κάθε φορά που γινόταν αυτό να του ρίξω μπουνίδι αλλά θα έπαιρνα τον πούλο εάν το έκανα. Είχε την εξουσία οπότε μπορούσε να φτιάξει μόνος του τα δικά του λάθη και να μην του πει σχεδόν κανείς τίποτα, εκτός από εμάς στο ΙΤ που καταλαβαίναμε την μ@#$%α.

Στην ζωή μου λοιπόν ποτέ δεν παίρνω εν θερμώ αποφάσεις όταν ο άλλος μου λέει συγνώμη έκανα λάθος γιατί και εγώ δεν θα ήθελα με το πρώτο λάθος που θα κάνω να σταυρωθώ.

Εσείς ρίξτε αρνητικές κριτικές και ότι θέλετε απλά σκευτείτε ότι μπορεί το λάθος να μην έγινε σκόπιμα και αυτήν την στιγμή κάποιος μπορεί να ακούει ή να τρώει σούτ από την δουλειά του λόγω των αρνητικών κριτικών.

Συγνώμη εάν σας κούρασα........

• Like 6
Δημοσ.

Σε αυτή τη ζωή υπάρχουν και οι θέσεις ευθύνης, και καλό είναι να τις σέβεται ο εκάστοτε υπεύθυνος. Προσωπικά έχω πολλές φορές συγχωρήσει υπαλλήλους που μου φάνηκαν ειλικρινείς. Σήμερα αντιμετώπισα μια κρύα και αυταρχική συμπεριφορά. Έκανα αρνητική στο σκρουτζ και καταγγελία σε ΓΓΚ.

Δημοσ.

Όπως είχε πει και άλλο μέλος χτες, το λάθος το είχαν ξανακάνει στο συγκεκριμένο μοντέλο πριν 2 μήνες.

Το ξαναέκαναν και τώρα.Τυχαίο?

Επίσης, ρε παιδιά είμαστε σοβαροί?

Τι ήθελαν να γράψουν δηλαδή?

Από 304,97 σε 304,90?

Seriously?

Στάνταρ το έκαναν επίτηδες κατά την γνώμη μου.

Και το screenshot που είχα τραβήξει που γράφει την ένδειξη promo.

Στις 22/6/2015 στις 5:21 ΜΜ, Antwni είπε

t61FWFQ.png

Το πρόχειρο mail όλα τα λεφτά.

Θα τους ζητήσω διαγραφή του λογαριασμού μου.

Υ.Γ.Topic Starter πάτα πλήρη επεξεργασία και θα μπορείς να επεξεργαστείς και τον τίτλο.

• Like 2
Δημοσ.
  Στις 23/6/2015 στις 9:06 ΠΜ, manosfp είπε

Σε αυτή τη ζωή υπάρχουν και οι θέσεις ευθύνης, και καλό είναι να τις σέβεται ο εκάστοτε υπεύθυνος. Προσωπικά έχω πολλές φορές συγχωρήσει υπαλλήλους που μου φάνηκαν ειλικρινείς. Σήμερα αντιμετώπισα μια κρύα και αυταρχική συμπεριφορά. Έκανα αρνητική στο σκρουτζ και καταγγελία σε ΓΓΚ.

Μια απ τα ίδια, έφαγα το άκυρο από μια απότομη στη συμπεριφορά κυρία όταν ζήτησα διευκρινήσεις ή τυχόν εναλλακτική.. .

Θα σκεφτώ κ μάλλον θα τους κάνω αρνητική γιατί τους τη χρωστάω κιόλας όπως προ είπα

Δημοσ.

4 κλήσεις σε 1 λεπτό και δεν είχα σήμα... Μεγάλη επιμονή για το άκυρο... Μπορεί να έγινε λάθος στην τιμολόγηση μπορεί να ήταν και για λόγους marketing ο καθένας μας ας κρίνει και να πράξει αναλόγως. Πάντως λάθη που επαναλαμβανονται σταματούν να είναι λάθη...

Δημοσ.
  Στις 23/6/2015 στις 11:32 ΠΜ, Physics_Rulez είπε

Για ένα περίεργο λόγο δεν εμφανίζεται καμία νέα αρνητική αξιολόγηση στο skroutz.

Απορώ.

Θέλει κάποιες μέρες. Δίνει δικαίωμα και στο κατάστημα να απαντήσει κτλ 

Δημοσ.

Παρολο που ο argymeg τα λεει σωστα, η αληθεια ειναι οτι αυτου του τυπου η ενεργεια δεν ειναι καποιο ανθρωπινο λαθος, ειναι μια μεθοδευμενη κινηση ωστε να τραβηξει βλεμματα, χωρις να εχει να προσφερει κατι αλλα με αγνη κοροιδια.
Και ατακες του στιλ, καλα ενταξει δε θα ξανασχοληθω με το εν λογω καταστημα, θα τις εχουν ξεχασει μερικοι μερικοι στην επομενη αληθινη η μη προσφορα

Δημοσ.

Άκυρο και από εδώ.με πήραν κατά τις 11 αλλά είχα κόσμο και δεν μπόρεσα να τους τα χωσω για τα καλά! Τεσπα αρνητική και τέλος το θέμα. Όπως προειπαν λάθη που επαναλαμβάνονται δεν είναι πλέον λαθη

Δημοσ.
  Στις 23/6/2015 στις 11:32 ΠΜ, Physics_Rulez είπε

Για ένα περίεργο λόγο δεν εμφανίζεται καμία νέα αρνητική αξιολόγηση στο skroutz.

Απορώ.

Γενικά το Skroutz δείχνει να τους προστατεύει όταν κάνουν τέτοιες βλακείες. Εμένα πχ μου αρνήθηκαν να μου ανεβάσουν κριτική που είχα κάνει στο multirama έπειτα από 3 σερί (ξεχωριστές ) ακυρωμένες παραγγελίες αν και ούτε έβριζα (προφανώς) ούτε τίποτα. Απλά έλεγα την αλήθεια και τους έκανα αρνητική κριτική.

Αν όμως το skroutz και το bestprice θέλει να τους προστατέψει πραγματικά να βάλει κάποιου είδους δικλίδα ασφαλείας έτσι ώστε όταν αλλάζει η τιμή σε ένα προϊόν απότομα πάνω από 20 % πχ να απαιτείται κάποιου είδους συναίνεση από το κατάστημα και να μην αλλάζει η τιμή στο skroutz μέχρι να δοθεί το ok του καταστήματος (ότι δεν είναι λάθος αλλά έκπτωση κλπ) γιατί μεταξύ μας αυτά τα μικρομάγαζα αν δεν ήταν το skroutz ούτε που θα τα ξέραμε ποτέ οπότε δεν θα γινόταν ο χαμός που γίνεται τώρα με τις τόσες πολλές παραγγελίες.

• Like 4
Δημοσ.
  Στις 23/6/2015 στις 12:26 ΜΜ, MikeJ είπε

Γενικά το Skroutz δείχνει να τους προστατεύει όταν κάνουν τέτοιες βλακείες. Εμένα πχ μου αρνήθηκαν να μου ανεβάσουν κριτική που είχα κάνει στο multirama έπειτα από 3 σερί (ξεχωριστές ) ακυρωμένες παραγγελίες αν και ούτε έβριζα (προφανώς) ούτε τίποτα. Απλά έλεγα την αλήθεια και τους έκανα αρνητική κριτική.

Αν όμως το skroutz και το bestprice θέλει να τους προστατέψει πραγματικά να βάλει κάποιου είδους δικλίδα ασφαλείας έτσι ώστε όταν αλλάζει η τιμή σε ένα προϊόν απότομα πάνω από 20 % πχ να απαιτείται κάποιου είδους συναίνεση από το κατάστημα και να μην αλλάζει η τιμή στο skroutz μέχρι να δοθεί το ok του καταστήματος (ότι δεν είναι λάθος αλλά έκπτωση κλπ) γιατί μεταξύ μας αυτά τα μικρομάγαζα αν δεν ήταν το skroutz ούτε που θα τα ξέραμε ποτέ οπότε δεν θα γινόταν ο χαμός που γίνεται τώρα με τις τόσες πολλές παραγγελίες.

Σωστότατος. Όλα φτιάχνουν με λίγη καλή διάθεση. Κι εμένα μου τη σπάει που πρέπει να αναθεωρήσω 5-6 φορές την κριτική μου για να εγκριθεί.
Δημοσ.

Σε γενικες γραμες μια χαρα μπαινουν οι αρνητικες στο σκρουτζ(δειτε αστερια κοτσου :P ) μπορει να ετυχε απλα σε σενα αυτο με τα mult, θελουν κανα 10ημερο να εμφανιστουν.

υγ δεν πρεπει να εχετε μεσα χαρακτηρισμους ασχημους στην κριτικη να ειναι επικριτικη αλλα σε ψιλοουδετερο υφος :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...