Προς το περιεχόμενο

[smartphone] Lg g3 16gb Titan grey 204,9 (άκυρο)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχεις δικιο κανει μπαμ οτι ειναι λαθος...και το ΦΠΑ ειναι λαθος!!!

Εκτος και αν εχουν πληροφορηση απο την συνοδο κορυφης για πτωση του Φ.Π.Α!!!  :shock:  :shock:

μάλλον με τα μαθηματικά δεν τα πάτε καλά...

μια χαρά είναι υπολογισμένος ο φπα για την τιμή που έχουν βάλει

στα 284 ο φπα(23%) είναι 53.10

edit : μάλλον άργησα πολύ με προλάβατε :P

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έτσι σας θέλω βγαλτε κομπιουτεράκια!!

Υ.Γ. Ένα λαθακι κάναμε θα μας φάτε??

Εδω αλλοι μας χρεωσαν δισεκατομμυρια και τους ψηφιζουμε ακομα...το ΦΠΑ μας πειραξε...lol

• Like 2
Δημοσ.

Για στανταράκι άκυρο μου φαίνεται..

Αλλά απο τη στιγμή που λέει πρόμο υπάρχει μια ελπίδα.

Δημοσ.

Τον σκίσαμε τον @Red21. Σόρυ φίλε!

Πάντως πιστεύω θέλει επιβεβαίωση με το κατάστημα για το αν είναι το 16GB ή το 32GB, καθώς κάτι από τα 2 που έχουν (τιτλος - χαρακτηριστικά) είναι λάθος... και φοβάμαι ότι είναι τα χαρακτηριστικά, κάτι που σημαίνε ότι εκτός από 16GB μνήμη έχει και 2GB RAM.

http://kaizerstore.gr/lg-g3-d855-32gb-metallic-black-eu-mayro-gkrizo-eu

Όπως έβαλε το screenshot ο @Antwni φοβάμαι ότι η περιγραφή τους είναι λάθος.

Δημοσ.

Το πρώτο που πρέπει να φοβάσαι gregdel είναι αυτό που έχει αποδειχθεί πολλάκις....it's too good to be true!!

• Like 1
Δημοσ.

Τον σκίσαμε τον @Red21. Σόρυ φίλε!

Πάντως πιστεύω θέλει επιβεβαίωση με το κατάστημα για το αν είναι το 16GB ή το 32GB, καθώς κάτι από τα 2 που έχουν (τιτλος - χαρακτηριστικά) είναι λάθος... και φοβάμαι ότι είναι τα χαρακτηριστικά, κάτι που σημαίνε ότι εκτός από 16GB μνήμη έχει και 2GB RAM.

http://kaizerstore.gr/lg-g3-d855-32gb-metallic-black-eu-mayro-gkrizo-eu

Αμα σου δώσει το 16άρι μην το πάρεις.... :P :P

Δημοσ.

Παντως ενημερωτικα παιδια, από το συγκεκριμενο κατάστημα δεν εχω καθολου καλη εμπειρια. Ειχα παρει όταν πρωτοβγηκε το Lg Optimus 3D από εκει με τη χαμηλοτερη τιμη στο σκρουτζ τοτε, και ελεγε ελληνικης αντιπροσωπειας, και στο κουτι ετσι φαινοταν και από τη ταινια και από όλα, αλλα μολις το ανοιξα του εκανα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων, ετσι συνηθίζω παντα όταν παιρνω καινουριο κινητο, και μετα μου εμφανισε ότι ηταν της TMOBILE, εκανα πολύ μεγαλο θεμα και με πολύ ζορι ο τυπος που εχει το κατάστημα δε μου το αλλαξε, και μου το αλλαξε με πολύ κυνηγι η ιδια η αντιπροσωπεια της Lg. Επισεις ξεχασα να πω ότι ηταν ραγισμενο το τζαμακι μεσα εσωτερικα με φως λαμπας τη νυχτα φαινοταν. Από εκει αμφιβαλω αν ξαναψωνισω ποτε.

Δημοσ.

Δεν φαίνεται να είναι και τρομερό λάθος* πάντως κατά την γνώμη μου...από άποψη τιμής...από χαρακτηριστικά κάτι παίζει.Άλλο λέει ο τίτλος, άλλο στην περιγραφή.

*Καλύτερη τιμή είχε το s5 τότε με το kaizer ας πούμε.

Εντωμεταξύ το g3 πάει να φτάσει την τιμή του g2.

lol

Δεν το ξέρω καθόλου το κατάστημα.

Δημοσ.

Δεν φαίνεται να είναι και τρομερό λάθος* πάντως κατά την γνώμη μου...από άποψη τιμής...από χαρακτηριστικά κάτι παίζει.Άλλο λέει ο τίτλος, άλλο στην περιγραφή.

*Καλύτερη τιμή είχε το s5 τότε με το kaizer ας πούμε.

Εντωμεταξύ το g3 πάει να φτάσει την τιμή του g2.

lol

Δεν το ξέρω καθόλου το κατάστημα.

Το s5 ήταν εγγυημένα και τότε λάθος...ο μόνος λόγος που τα έδωσε τότε το kaizer ήταν επειδή έχει καμία 300αρια θετικές στο Σκρουτζ και δεν ήθελε να χαλάσει την φήμη του!!

Δημοσ.

Προσοχή μόνο σε αυτό για το funbazaar:

Δεν καλύπτουμε DOA δηλαδη αντικατασταση προιοντος σε περιπτωση βλαβης μεσα στις πρωτες μερες η ωρες αγορας του . Υπευθηνη ειναι η αποφαση του ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ service της αντιπροσωπειας αν κανει η οχι αντικατασταση η το επισκευασει εφοσον κανει τον ελεγχο του προιοντος πρωτα και φανει οτι υπαρχει ελλατωμα *.

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ συσκευή σας Η το κινητό τηλέφωνο, που θεωρεί ο καταναλωτής ότι είναι εντός εγγύησης αυτή θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να ελεγχθεί από το αντίστοιχο Τεχνικό Τμήμα του εξουσιοδοτημενου service της εκαστοτε αντιπροσωπειας το οποιο θα το παμε εμεις οταν αποφανθει αντικατασταση στον προμηθευτη μας για να γινει η αντικατασταση του και να παραδωθει στον αγοραστη του προιοντος σε εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να γίνει η επισκευή της (η διαδικασία αυτή είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για να ελεχθεί αν η συσκευή πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις της αντίστοιχης εγγύησης του κατασκευαστή ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΣΤAΤΙΚΟΥ) και ανεξάρτητα από το χρονικό διάστημα που παρήλθε από την αγορά της συσκευής σας. Σε κάθε περίπτωση αντικατάσταση της συσκευής ΔΕΝ μπορεί να γίνει και σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση, ακόμα και αν έχουν περάσει ώρες από την αγορά της ηλεκτρικης συσκευής η του κινητού τηλεφώνου από το www.funbazaar.gr.*

http://www.funbazaar.gr/pages/47608.Oroi-CHrisis.html

• Like 1
Δημοσ.

Αααααααα παρατράγουδα!!

Τι κολπακια είναι με το doa αυτά;;;

Το αγοράζεις από εκεί και ευχεσαι να μην χαλάσει ή να είναι ηδη χαλασμένο δηλαδή ε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...