Προς το περιεχόμενο

[smartphone] Lg g3 16gb Titan grey 204,9 (άκυρο)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Στο skroutz πάντως στο LG G3 16gb δεν έχει καθόλου διαθεσιμότητα σε κανένα από τα 3 χρώματα ενώ στο LG G3 32gb έχει το λευκό και το χρυσό!

Δημοσ.

Στο skroutz πάντως στο LG G3 16gb δεν έχει καθόλου διαθεσιμότητα σε κανένα από τα 3 χρώματα ενώ στο LG G3 32gb έχει το λευκό και το χρυσό!

Στο συγκεκριμένο κατάστημα!!!

Δημοσ.

€204,90

Στην παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. (€38,31) ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα μεταφορικών

Θα το παραγγελνα αλλα δεν το χρειαζομαι. Παντως μαλλον 284 ηθελαν να γραψουν

• Like 1
Δημοσ.

Ωχοχο...θα εχουμε φονους παλι...απο τους δολοφονους του πληκτρολογιου εδω μεσα!!!  :devil:  :devil:  :devil:  :devil:  :devil:  :devil:

• Like 3
Δημοσ.

Φαντάζομαι δεν υπάρχει καν μέτρο σύγκρισης με το s4 mini της voda ε. Μέρα με τη νύχτα βλέπω και στα specs και σε όλα. Αχ τι μας κάνετε.

Δημοσ.

€204,90

Στην παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. (€38,31) ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα μεταφορικών

Θα το παραγγελνα αλλα δεν το χρειαζομαι. Παντως μαλλον 284 ηθελαν να γραψουν

Eχεις δικιο κανει μπαμ οτι ειναι λαθος...και το ΦΠΑ ειναι λαθος!!!

Εκτος και αν εχουν πληροφορηση απο την συνοδο κορυφης για πτωση του Φ.Π.Α!!!  :shock:  :shock:

• Like 1
Δημοσ.

Έριξα και εγώ μια παραγγελία γιατί ψάχνω κινητό εδώ και 1 χρόνο στα 200 ευρώ περίπου :P

Δεν ξέρω αν θα μείνω ικανοποιήμενος από το μέγεθος βέβαια...

Έχασα και την προσφορά με το s5.

ΑΝ παραλάβουμε βέβαια.

Και ένα screenshot που δείχνει ότι είναι promo...

t61FWFQ.png

Εκτος και αν εχουν πληροφορηση απο την συνοδο κορυφης για πτωση του Φ.Π.Α!!!  :shock:  :shock:

Μια χαρά είναι το φπα.

Υ.Γ.Τελική τιμή 214 ευρώ (4.7 αποστολή και 4.7 αντικαταβολή)

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι παλλικαρι μου ;;;   204,90 : 1,23 = 166,59 + 38,31 = 204,90 €  !!!  Ο ΦΠΑ  ειναι ενταξει. Εγω προσπαθησα ομως να παρω τηλ μη ριχνω ακυρες παραγγελιες και ο τυπος δεν απανταει ουτε στο κινητο  :-D :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...