Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την συγκεκριμενη οθονη και χθες παρουσιασε προβλημα.

Οταν την αναβω μετα απο 10-15 δευτερα τρεμοπαιζει ο φωτισμος και σβηνει.Η εικονα γινεται μαυρη.Αν ριξω φως στην οθονη διακρινω τα ειδωλα.Οσες φορες ανοιξω την τβ το ιδιο γινεται εκτος απο μια φορα που δεν εσβησε ο φωτισμος.Την αφησα να παιζει αρκετες ωρες, και οταν την εκλεισα και την ξανανοιξα μετα απο μιση ωρα αρχισε παλι τα ιδια.Τι μπορει να ειναι? Λαμπα η το inverter?

Δεν εχω γνωσεις για να τσεκαρω που βρισκεται το προβλημα.

Ανεβαζω και μια φωτο που ανοιξα την ΤV.

Edit:

Μολις παρατηρησα οταν ανοιγω την τβ και μεχρι να σβησει ο φωτισμος ακουγεται ενας ψιλος θορυβος απο την αριστερη πλακετα που ειναι το τροφοδοτικο αν δεν κανω λαθος.Μετα που σβηνει ο φωτισμος εξαφανιζεται και ο ηχος.

post-118250-0-48399800-1434987494_thumb.jpg

Δημοσ.

εγγύηση δεν υπάρχει να υποθέσω;;

Η πυκνωτές είναι οκ;;

ΙΣΩΣ ναι είναι το inverter που σου κάνει τα "χαζά" του.

Screenshot_311.png

• Like 1
Δημοσ.

Συγνωμη για το 2πλο ποστ.

Παρατηρησα οτι ο ψιλος θορυβος βγαινει απο το inverter (Αυτο που ειναι σημειωμενο με κιτρινο στην φωτο) και σταματαει οταν σβησει ο φωτισμος.Αυτο ειναι σημαδι οτι τα επαιξε?Βρηκα το ανταλακτικο στο ebay με κοστος 4μιση ευρω.Αν το αλλαξω λογικα θα λυσει το προβλημα?

Δημοσ.

Παρατηρησα οτι ο ψιλος θορυβος βγαινει απο το inverter (Αυτο που ειναι σημειωμενο με κιτρινο στην φωτο) και σταματαει οταν σβησει ο φωτισμος.Αυτο ειναι σημαδι οτι τα επαιξε?Βρηκα το ανταλακτικο στο ebay με κοστος 4μιση ευρω.Αν το αλλαξω λογικα θα λυσει το προβλημα?

τι νούμερο αναγράφει επάνω στο inverter;;

κοίτα.. μπορεί να "φτιάξει" αλλά μπορεί και όχι,και να είναι κάπου αλλού το πρόβλημα.

απλά προσοχή υπάρχουν υψηλές τάσεις,αποφορτίζεις τους πυκνωτές πρωτού κάνεις οτιδήποτε εκεί μέσα!

ΑΝ δεν γνωρίζεις καλό είναι να το πάς σε κάποιον που γνωρίζει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω πρόβλημα με παρόμοια οθόνη.Η οθόνη δεν ανοίγει καθόλου,μένει σε stand by.Κοκκινίζει το φωτάκι μετά πάει να ανοίξει και ξανακλείνει.Τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Έχω πρόβλημα με παρόμοια οθόνη.Η οθόνη δεν ανοίγει καθόλου,μένει σε stand by.Κοκκινίζει το φωτάκι μετά πάει να ανοίξει και ξανακλείνει.Τι μπορεί να φταίει?

κατά 99% πυκνωτής.

πρέπει κάποιος να την ανοίξει εσωτερικά για έλενχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...