Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσο δυνατη και να την εκαναν, θα εβρισκαν τροπο να τη γονατησουν.

Το θεμα ειναι οτι δε τους κραζουμε εμεις.

Δημοσ.

Ένας ssd του ενός tera κοστίζει περίπου 400 euro + 400 to ps4 800 euro σύνολο όπως πολύ σωστά λες. Τώρα πες πως είσαι η sony φωνάζεις στη αγορά.. πουλάω κονσόλα 800 euro..μόνο τη λαμαρίνα.. συνδρομές κτλπ. extra... αντιλαμβάνεσαι που θα πας? Αν είσαι marketing θα σε απολύσουν ΧΤΕΣ.. + ότι θα σε μηνύσουν οι σχολές marketing για διακωμώδηση του επαγγέλματος .

Δεν εχεις αδικο, ναι θα ηταν λαθος μαρκετιν. Αλλα εσυ τωρα μιλας απο την πλευρα της Sony. Εγω μιλαω απο την δικη μου την πλευρα τι θα ηθελα σαν αγοραστης.

Επισης το PS3 750-800 ευρω εκανε οταν ειχε βγει, τοσο το ειχα παρει και εγω, και ειχε πουλησει τρελα. Για την εποχη του (2006-2007) το PS3 ηταν high-end gaming συστημα και συναγωνιζοταν με τα δυνατα gaming PCs. Σε αντιθεση με το PS4 το 2013-2014 το οποιο ειναι ενα low-end gaming συστημα, της πλακας για τα σημερινα δεδομενα.

Δημοσ.

Υπαρχει και η μεση λυση του hybrid δισκου που λεγεται sshd κατι που ειναι ενας συνδιασμος και των δυο.

Δηλαδη εχει ενα πολυ μικρο μερος του σε ssd και το μεγαλυτερο μερος του δισκου ειναι μηχανικος δισκος.

Αυτο προτεινουν και στο συγκριτικο των δισκων που εχουν κανει γιατι μπορει ο καθαρος ssd δισκος να ειναι τρομερα ποιο γρηγορος απ' ολους αλλα λογο υψηλης τιμης δεν αξιζει να του βαλεις οποιονδηποτε ssd δισκο.

Δημοσ.

δεν πουλαγε σαν τρελα. ειχε πατωσει στο ξεκινημα. ασχετα αν διεθετε πιο ολοκληρωμενη hardware συνθεση, με μεγαλο ατου το εξαιρετικο bluray player και το backward compatibility. η αντιστοιχη προταση της MS με το XBX360, αν και ισαξια σε επιπεδο επεξεργαστικης ισχυος με το PS3, ηταν λειψη στα υπολοιπα features. επρεπε

να αγορασεις περιφερειακα για να αποκτησεις, ανεβαζοντας το συνολικο κοστος κοντα σε αυτο του PS3. 

ομως αυτη η πραγματικοτητα δεν συγκινουσε την αγελη, οι gamers και τα gaming sites γκρινιαζανε συνεχεια πως η τιμη του PS3 ηταν πανακριβη, ολα τα εξτρα features του ηταν αχρηστα, πως θελανε την κονσολα μονο για gaming και οχι για να βλεπουν ταινιες, κτλ.

αυτο αναγκασε την Sony να αφαιρεσει πολλα features απο τις μετεπειτα revisions, με χαρακτηριστηκοτερη το Backward compatibility, προκειμενου να μειωσει το κοσος και να πουλησει τις κονσολες πιο φθηνα. Τελικα με αυτες τις θυσιες, καταφερε να αυξησει τις πωλησεις και να αποκτησει το ιδιο μεριδιο αγορας με το XBX360.

Η ειρωνια ειναι πως η παραπανω ιστορια επαναλαμβανεται σημερα, αλλα στο αντιστροφο: Η Σονυ εμαθε απο τα λαθη της και εβγαλε μια βασικη εκδοση της κονσολας, με τα απολυτως απαραιτητα ωστε να την πουλησει οσο γινεται φθηνα. Η ΜS απο την αλλη εβγαλε μια κονσολα με το αχρηστο kinect, και εριξε το 

βαρος της στο media content. Tο PS4 εκανε μια καταπληκτικη πρεμιερα, ενω η MS μεχρι σημερα κανει την μια κωλοτουμπα μετα την αλλη, για να ανεβασει τις πωλησεις.

Δημοσ.

Ναι μονο που ξεχασες κατι σημαντικο οτι το μεριδιο αγορας στο παγκοσμιο επιπεδο το ps3 το εφτασε το xbox360 στο τελος της προηγουμενης γενειας κονσολων κατι που αν το καλοσκεφτεις τι να το κανει κανεις?

Και οσο για τα εξτρα κ.τ.λ. που λες να σου πω οτι η καρτα γραφικων του xbox360 ειναι καλυτερη απο αυτη του ps3 και αυτο φαινεται στα περισσοτερα αν οχι σε ολα τα multi-platform παιχνιδια που ειναι καλυτερα στο xbox360 απ' οτι στο ps3.

Αλλα μηπως εισαι οφ τοπικ γιατι δεν νομιζω να ειναι ps3 vs xbox360 το τοπικ.

Δημοσ.

γιατι το xbox360 απο ποτε ειχε το μεριδιο της αγορας που εφτασε το PS3? το ζητουμενο ειναι οτι η Σονυ καταφερε να αντιστρεψει το αρνητικο κλιμα και να μην βγει λαβωμενη απο τον προηγουμενο consoles war.

επισης πουθενα στο ποστ μου δεν αναφερομαι σε versus. περιγραφω ενα κομματι της gaming history και πως αυτο επαναλαμβανεται σημερα.

εσυ μολις τωρα σχολιασες στο ποια κονσολα εχει καλυτερη gpu. oποτε speak for yourself για το ποιος ειναι off topic.

αστο, μην μπαινεις στον κοπο να μου απαντησεις, μολις θυμηθηκα με ποιον εχω να κανω. απλως θα σε αγνοησω.

Δημοσ.

Οσο για τον σκληρο δισκο, η διαφορα στην τιμη μεταξυ του HGST 500GB 5400RPM που εχει τωρα το PS4 και του ιδιου σε 1TB ειναι 10 ευρω. Τον οποιο μπορεις να αλλαξεις οποιαδηποτε στιγμη με τον ιδιο ή και με καλυτερο.

Δεν χάνεις την εγγύηση αν κάνεις τέτοια κίνηση;

Το PS4 δεν θα καταναλώνει περισσότερο ρεύμα; 5400 vs 7200 rpm;

Θα δουλεύει σωστά στο τέλος ή θα είναι μερικώς optimized;

Δημοσ.

Μπορεις να αλλαξεις τον δισκο, δεν χανεις την εγγυηση, ειναι και στα FAQ του PS4.

O αντιστοιχος HGST σε 1ΤΒ ειναι 5400rpm. Η καταναλωση δεν επιρεαζεται απο το σκληρο δισκο, καθως το ρευμα που καταναλωνει ενας 2.5" (ειτε 5400 ειτε 7200rpm) ειναι ασημαντο, <1watt σε idle και 2-4watt σε load.

Το ιδιο θα δουλεψει οτι και να βαλεις, διαφορα δεν θα υπαρξει πουθενα περα απο μια ελαχιστη διαφορα σε loadings παιχνιδιων που τρεχουν απο το σκληρο δισκο.

Τα fps drops, freezings, texture pop-ins, δεν θα αλλαξουν. Το PS4 τρωει μπουκαλι απο την ιδια του την APU, δεν υπαρχει λογος να μιλαμε για γρηγοροτερους δισκους.

• Like 1
Δημοσ.

και συναγωνιζοταν με τα δυνατα gaming PCs.

:-(

Θα καεί...έχει και amd..άσ'τα να πάνε...

Και αξιζουν σε λευκο χρωμα και οι 2

To ασπρο controller με τον χρόνο..χανει την ασπραδα του?

Κονσολάδες..τι να πρωτοπείς..

Βάλε pro να πάρουμε κανά πρωτάθλημα με την ΑΕΚ.

Δημοσ.

γιατι το xbox360 απο ποτε ειχε το μεριδιο της αγορας που εφτασε το PS3? το ζητουμενο ειναι οτι η Σονυ καταφερε να αντιστρεψει το αρνητικο κλιμα και να μην βγει λαβωμενη απο τον προηγουμενο consoles war.

επισης πουθενα στο ποστ μου δεν αναφερομαι σε versus. περιγραφω ενα κομματι της gaming history και πως αυτο επαναλαμβανεται σημερα.

εσυ μολις τωρα σχολιασες στο ποια κονσολα εχει καλυτερη gpu. oποτε speak for yourself για το ποιος ειναι off topic.

αστο, μην μπαινεις στον κοπο να μου απαντησεις, μολις θυμηθηκα με ποιον εχω να κανω. απλως θα σε αγνοησω.

Μια απ' τα ιδια.

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...