La_MoRt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Φίλε με μια πρόχειρη τελείως μέτρηση εγώ βλέπω ότι το τροφδοτικό σου δεν επαρκεί για αυτό το σύστημα. Δες λίγο εδώ: Πηγή: psucalculator
benign Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δεν το ηξερα για την αντιστατικη σακκουλα αλλα το κανω ετσι,γιατι οσους εχω δει ετσι την τοποθετουν για προχειρο ξεκινημα και εδω και πολλα χρονια,ποτε δεν ειχα προβλημα.Η μαλλινη κουβερτα δεν ειναι σε καμμια περιπτωση απο οτι διαβασα τωρα στο ιντερνετ καλυτερα αλλα, αντιθετα ειναι πολυ επικινδυνο.
La_MoRt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Το λιγότερο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για αυτό το σύστημα έτσι όπως το έχεις ειναι 325w.
drkar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 πρεπει να βρεις για να δοκιμασεις μια αλλη ψυκτρα μια αλλη καρτα γραφικων (πιο απλη ,να μην καει τοσο) μη βαζεις αλλες παστες, δεν εχει νοημα
άδικος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 @beging Οι σακούλες αυτές προστατεύουν τα αντικείμενα στο εσωτερικό τους κρατώντας το φορτίο έξω (κλωβός Faraday). Μπορεί μεν να μην είναι ηλεκτρικά αγώγιμες αλλά το φορτίο που μπορεί να συγκεντρώσουν πάνω τους είναι δυνητικά επικίνδυνο. 1
kougi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Λοιπον ας τα παρουμε ενα-ενα: Το λιγότερο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για αυτό το σύστημα έτσι όπως το έχεις ειναι 325w. Οπως το εχω τι εννοεις? Ναι με την 5850 σαφως και δεν φτανει το 300αρι τροφοδοτικο, αλλα προφανως δεν εχω φτασει μεχρι αυτο το σημειο. Συμφωνα με αυτο το σαιτ λοιπον, για να τροφοδοτηθει μονο η μητρικη και ο συγκεκριμενος επεξεργαστης (χωρις τιποτα αλλο) χρειαζονται 192 Watts. Θεωρητικα λοιπον οταν το ανοιγω το συστημα μονο με αυτα θα επρεπε να λειτουργει χωρις διακοπες και προβληματα, απλα δε θα μπορουσα να κανω τιποτα λογω απουσιας GPU και σκληρου. Επισης το σαιτ υπολογιζει προφανως τα watts που χρειαζονται οταν τα εξαρτηματα ειναι full load. Εβαλα και μια πιο παλια radeon x1950 pro που ειναι σαφως λιγοτερο απαιτητικη στα watts αλλα δεν αλλαξε κατι, γιατι το προβλημα ειμαι 90% σιγουρος οτι δεν ειναι στο καινουργιο τροφοδοτικο. πρεπει να βρεις για να δοκιμασεις μια αλλη ψυκτρα μια αλλη καρτα γραφικων (πιο απλη ,να μην καει τοσο) μη βαζεις αλλες παστες, δεν εχει νοημα αλλη ψυχτρα δυστυχως δεν εχω. αλλη καρτα δοκιμασα χωρις αποτελεσμα αν και ξαναλεω οτι το προβλημα μου το κανει ακομα και αν δεν εχω καμμια gpu συνδεδεμενη πανω.. Μπορει κατι να παιζει με την ψυχτρα, να μην την αναγνωριζει η μητρικη και να σβηνει μονη της για να μην καει ο επεξεργαστης και καλα (παρ'ολο που το ανεμιστηρακι της ψυχτρας δουλευει κανονικα).
drkar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην επαρκει αυτη η ψυκτρα
spgkolem Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην επαρκει αυτη η ψυκτρα Για να μην λέμε ότι ναναι στον άνθρωπο,τι σημαίνει δεν επαρκεί η ψύχτρα???Δεν επαρκει σημαίνει πως δεν τον ψύχει καλά όταν δουλεύει σε ένα άνω του μετρίου φόρτο εργασίας. Υπάρχει περίπτωση να μην επαρκεί τόσο ώστε να μην παίρνει ,μπρος ο υπολογιστής?ΟΧΙ σε καμία περίπτωση.ΟΠOΙΑΔΗΠΟΤΕ ψύχτρα 775 και να έβαζες το μηχάνημα θα έπρεπε να ανάβει κανονικά χωρίς πρόβλημα.Ασε που δεν πιστεύω να είναι και πολύ χειρότερη της στοκ ψύχτρας του επεξεργαστή αν όχι καλύτερη. finito με την ψύχτρα και τις πάστες,δεν είναι εκεί το πρόβλημα εφόσον η ψύχτρα ειναι σταθερά κουμπωμένη στον επεξεργαστή.Εδώ έχω ανάψει cpu με την στοκ ψύχτρα ημικουμπωμένη και χωρίς πάστα.Σε ηψηλές θερμοκρασίες ναι(65 βαθμούς idle),αλλά άναβε και έμπαινε windows χωρις θέμα. Και με το cpu fan να υπάρχει πρόβλημα,θα δούλευε και το πολύ πολύ να έβγαζε error "cpu fan not detected" 2
kougi Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Για να μην λέμε ότι ναναι στον άνθρωπο,τι σημαίνει δεν επαρκεί η ψύχτρα???Δεν επαρκει σημαίνει πως δεν τον ψύχει καλά όταν δουλεύει σε ένα άνω του μετρίου φόρτο εργασίας. Υπάρχει περίπτωση να μην επαρκεί τόσο ώστε να μην παίρνει ,μπρος ο υπολογιστής?ΟΧΙ σε καμία περίπτωση.ΟΠOΙΑΔΗΠΟΤΕ ψύχτρα 775 και να έβαζες το μηχάνημα θα έπρεπε να ανάβει κανονικά χωρίς πρόβλημα.Ασε που δεν πιστεύω να είναι και πολύ χειρότερη της στοκ ψύχτρας του επεξεργαστή αν όχι καλύτερη. finito με την ψύχτρα και τις πάστες,δεν είναι εκεί το πρόβλημα εφόσον η ψύχτρα ειναι σταθερά κουμπωμένη στον επεξεργαστή.Εδώ έχω ανάψει cpu με την στοκ ψύχτρα ημικουμπωμένη και χωρίς πάστα.Σε ηψηλές θερμοκρασίες ναι(65 βαθμούς idle),αλλά άναβε και έμπαινε windows χωρις θέμα. Και με το cpu fan να υπάρχει πρόβλημα,θα δούλευε και το πολύ πολύ να έβγαζε error "cpu fan not detected" Θα συμφωνησω. Αν και δεν υπηρχε περιπτωση να αγορασω καινουργια ψυχτρα ετσι κι αλλιως. Αυτην που εχω παρεπιπτοντως την ειχα αγορασει προφανως ως καλυτερη απο μια στοκ, και οι θερμοκρασιες του επεξεργαστη ηταν παρα πολυ καλες οσο διαστημα την δουλευα. Υπαρχει καποιος τροπος για να ελεγξω αν ειναι καμμενη η μητρικη? 1
spgkolem Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Θα συμφωνησω. Αν και δεν υπηρχε περιπτωση να αγορασω καινουργια ψυχτρα ετσι κι αλλιως. Αυτην που εχω παρεπιπτοντως την ειχα αγορασει προφανως ως καλυτερη απο μια στοκ, και οι θερμοκρασιες του επεξεργαστη ηταν παρα πολυ καλες οσο διαστημα την δουλευα. Υπαρχει καποιος τροπος για να ελεγξω αν ειναι καμμενη η μητρικη? Δυστηχώς σε αυτό πέρα από τις δοκιμές που ηδη έχεις κάνει δεν ξέρω κάτι άλλο..
kougi Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μετα απο λιγο ψαξιμο διαβασα οτι μπορεις να καταλαβεις πολλα για την κατασταση της μητρικης απο το ηχειακι (buzzer) που συνδεεται κοντα στα power pins. Το συνδεεις αναβεις το συστημα και αναλογα τι μπιπ θα κανει καταλαβαινεις και το προβλημα. Το μονο που μενει ειναι να βρω ενα τετοιο
mitsus Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Από ότι βλέπω στο βίντεο, δεν έχεις κουμπώσει όλο το βύσμα του τροφοδοτικού(20πιν + 4 στον αέρα). Δοκίμασε και με τα άλλα 4(σύνολο 24 πιν).
kougi Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Tο εχω κανει, ηταν το δευτερο πραγμα που δοκιμασα, αν και θυμομουν οτι εβαζα μονο τα 20 πινς και δουλευε κανονικα (οταν το pc ηταν εν ζωη).
Apple fanboy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δεν το ηξερα για την αντιστατικη σακκουλα αλλα το κανω ετσι,γιατι οσους εχω δει ετσι την τοποθετουν για προχειρο ξεκινημα και εδω και πολλα χρονια,ποτε δεν ειχα προβλημα.Η μαλλινη κουβερτα δεν ειναι σε καμμια περιπτωση απο οτι διαβασα τωρα στο ιντερνετ καλυτερα αλλα, αντιθετα ειναι πολυ επικινδυνο. Απλως αστιευομουν Το καλύτερο είναι το πολυεστερικό μαξιλαράκι που έχει ήδη. Tο εχω κανει, ηταν το δευτερο πραγμα που δοκιμασα, αν και θυμομουν οτι εβαζα μονο τα 20 πινς και δουλευε κανονικα (οταν το pc ηταν εν ζωη). Μια χαρά δουλεύει και με τα 20. Ψάξε αλλού.
talos_2002 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Σαν κάτι να βραχυκυκλώνει; Ελπίζω πως όχι.Συναρμολόγησε πάλι τον υπολογιστή, έξω από το case. Βεβαιώσου ότι είναι πολύ καθαρή η μητρική μπρος-πίσω και η υποδοχή του επεξργαστή και των ram. Βάλε επεξεργαστή και ψύκτρα βεβαιώνοντας ότι είναι όλα οκ, αλλά και το beeper. Αφαίρεση μπαταρίας Bios και σύνδεση Psu μετά, με έλεγχο κουμπώματος τον καλωδίων. Βάλε μπαταρία και ξεκίνα τον χρησιμοποιώντας κατσαβιδάκι. Θα πρέπει να ακουστεί το beeper, αφού δεν έχει ραμ ή vga. Αν όχι, κάτι δεν πάει καλά με την μητρική, μάλλον. Δοκίμασε να προσθέσεις μετά μόνο ραμ και μόνο vga, μήπως και... Αν και πάλι δεν κάνει κάποιο μπιμ η μητρική, δύσκολα τα πράματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα