thelos257 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Καλησπερα αφου εχει χαλασει ο σκληρος μου δισκος που ειχα απο το 2010 πανω στον επιτραπεζιο υπολογιστη μου ειπα να τον αλλαξω και τον αγορασα αυτον εδω: 1TB Western Digital Blue βαζω πανω τα windows 8.1 pro with media center ομορφα και ωραια και εγκατασταω και το intel rapid texnology δεν επρεπε να το εκανα εγκατασταση αυτο το προγραμμα ; Το προβλημα ειναι οτι οταν ανοιγω την επιφανεια εργασια απο το ιντερνετ για να ανεβασω μια εικονα δεν μου την ανοιγη και δεν ξερω τι να κανω επισης οταν θελω να τραβηξω μεσα στο Freemake Video Converter ενα αρχειο χωρις να παω βιντο να βρω το αρχειο και να το βαλω μεσα παλι δεν γινεται. Τι να κανω ρε παιδια ; Μηπως δεν μπαιναν windows σε αυτο τον δισκο ; δεν νμζω. Disk report 2015 06 22.txt
SPANK Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ο δίσκος ειναι σε άψογη κατάσταση και εννοείται πως μπαίνουν τα windows σε όλους τους δίσκους , τώρα τι ενοείς ανοίγεις την επφάνεις εργασίας απο το internet εξήγησε λιγο καλύτερα το πρόβλημα σου ... , υποθέτω επίσης πως εχεις περάσει drivers για τα πάντα
thelos257 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ο δίσκος ειναι σε άψογη κατάσταση και εννοείται πως μπαίνουν τα windows σε όλους τους δίσκους , τώρα τι ενοείς ανοίγεις την επφάνεις εργασίας απο το internet εξήγησε λιγο καλύτερα το πρόβλημα σου ... , υποθέτω επίσης πως εχεις περάσει drivers για τα πάντα Φυσικα και εχω περασει drivers για τα παντα φιλε μου. Το προβλημα ειναι οτι ανοιγω την επιφανεια εργασιας απο το ιντερνετ απο το φβ π.χ. για να ανεβασω μια εικονα και δεν μ εμφανιζει τιποτα σαν να ειναι κενη δεν εμφανιζει τον υπολογιστη μ τους φακελλους μου τα εικονιδεια τις εικονες τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα