Eru Iluvatar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μπράβο ρε Taylor. Άντε τώρα να βάλεις αυτούς που ακούνε το ράδιο και youtube να πληρώνουν. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Taylor.
Darksector Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Καπου ειχε παρει το ματι μου πως με το apple music οι καλλιτεχνες θα πληρωνονται καλυτερα απο την αλλη αντιστοιχη υπηρεσια.... και το ειχε πει ενας modarator συγκεκριμενα αλλα βαριεμαι να ψαχνω και δεν θελω να κανω flame..Απλα καλο ειναι να προσεχουμε το fanboyσμο μας.
stefant24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 <p>Καπου ειχε παρει το ματι μου πως με το apple music οι καλλιτεχνες θα πληρωνονται καλυτερα.... και το ειχε πει ενας modarator συγκεκριμενα αλλα βαριεμαι να ψαχνω και δεν θελω να κανω flame..<br> Απλα καλο ειναι να προσεχουμε το fanboyσμο μας.</p> Διαβάζοντας το άρθρο αυτό και άλλα δημοσιεύματα με αυτό το θέμα τι καταλαβαίνω ότι μας παραμυθιάσουν να κάνουν διαφήμιση και να αναδείξουν τους εαυτούς τους είτε είναι καλός είτε κακός
jmirko15 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Φανταστείτε την Swift πρόεδρο της ΑΕΠΙ Αχαχαχααχαχαχα
kostool13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 "εντελώς αντίθετή απ' ότι μας έχει συνηθίσει ιστορικά αυτή η προοδευτική και γενναιόδωρη εταιρεία" Χαχαχα... Ειδικά οι κινέζοι την έχουν ζήσει στο πετσί τους τη γενναιοδωρία και την προοδευτικότητα... Άσε μας κουκλίτσα μου με τα first world problems σου, που σε λίγο θα ζητάς απευθείας σύνδεση με την τσέπη όποιου σε ακούει και στο ραδιόφωνο, μην τυχόν και στερηθείς το 1000στό ζευγάρι παπούτσια σου. 3
haHa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 να γιατι την συμπαθουσα και δεν ηξερα γιατι! το εχω γραψει πολλες φορες, οι καλλιτεχνες πρεπει να παρουν στα χερια τους την "πωληση" της δουλειας τους και να απαλλαγουν απο τους μεσαζοντες! για να μη παω στους αγροτες και σε αλλα επαγγελματα τωρα και βγαλω χολη! offtopic: Οι καλλιτεχνες και οι αγροτες ειναι καλλιτεχνες και αγροτες αντιστοιχα, οχι εμποροι. Οι εμποροι(μεσαζοντες) ασχολουνται με την προωθηση/πωληση(ειδικευονται σε αυτο, για αυτο ειναι εμποροι) των προιοντων των καλλιτεχνων/αγροτων ωστε να μπορουν αυτοι να ασχολουνται με αυτο που ξερουν καλυτερα: την τεχνη και την γεωργια. 1
Eru Iluvatar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Φοβάμαι ότι το Spotify θα "βαρέσει κανόνι" και είναι πολύ καλό ρε γαμώτη. Άτιμη Άππλ!
Regulus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Έτσι. Η αγαπητή μας Apple (αν και ισχύει και για άλλους) θέλει να πληρώνουμε δικαιώματα για τα πάντα. Όταν έρθει η ώρα να κάνει το ίδιο, κάνει την πάπια. Όπως έλεγε και ο Χάρυ Κλύνν "τα μα σα, και τα σα μάσατα". 1
Hlapatsas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μπράβο ρε Τευλορ αν και από πίτα που δεν τρώω δεν με νοιάζει και αν καεί, καλά τους έκανες. Ο τσαμπας πέθανε...για όλους (μέχρι και για φίλους μου που ζητάν format). Θεϊκό..
tetra82 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δεν έχω καταλάβει το κράξιμο. Αν ήμουν τραγουδιστής και η Apple ου έλεγε θα έχω το album σου στο service μου αλλά για 3 μήνες δεν θα πάρεις μία επειδή θέλω να φέρω κόσμο θα τους έστελνα στον αγύριστο. Υπάρχει διαφορά απο το βάλτε καλύτερες τιμές μέχρι το να μας το δώσουν τσάμπα. Η (Apple) έχει την δυνατότητα να καλύψει κάθε λογής κουβαρτοσύνες. Για μένα έχει δίκιο η Swift 3
homeuser Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Πειράζει που δεν την ήξερα ούτε σαν όνομα μέχρι σήμερα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα