Unabomber Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Το 4k ποσο λέτε να κανει; Aν κρινεις απο αυτο http://www.amazon.com/Technicolor-Touchscreen-Photoshop®-Lightroom®-Performance/dp/B00KQEXLEM που ειναι 4k και touchscreen…. make the calculations…. 1
Eru Iluvatar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) θα το πω αλλιώς εγώ.... Once you go mac, you never go back. Ας το πω και με άλλον ένα τρόπο, είναι απίστευτο, ότι το να χρησιμοποιείς το laptop σου, σε κάνει χαρούμενο.... Of course, if you can afford the Mac and all the programs that you need to buy. Υ.Γ. Εκτός από ιντερνετ και απλό office, κάνει τίποτα άλλο; Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2015 από Eru Iluvatar
mad_apo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 πες εντυπωσεις για το pro 3.σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω ΕΓΩ το εχω αγορασει λιγο μετα την κυκλοφορια του (surface pro 3 i5). Ειναι αψογη συσκευη. Ειτε το χρησιμοποιεις σαν tablet ειτε σαν λαπτοπ (αν αγορασεις και το πληκτρολογιο). Εγω πηρα και το πληκτρολογιο σε cyan χρωμα και τα σπαει (ειναι κορυφαιο το keyboard) . Γενικα αξιζει πολυ η αγορα του και αυτο φανηκε και απο τις πωλησεις που εκανε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η σειρα Surface. Το πρωτο μειον που βρισκω ειναι οτι ΑΜΑ αρχιζεις να παιζεις ενα παιχνιδακι ζεσταινεται και ακουγεται θορυβος λιγο (το οποιο σε ipad air 2 αντιστοιχα δεν καταλαβαινει τιποτα και ουτε ζεσταινεται, ΣΤΟ surface pro 3 ακους θορυβο ΑΛΛΑ οκ ειπαμε δεν ειναι ipad που δεν μπορεις να κανεις τιποτα περα απο το κατεβασμα απο το appstore. Εδω μιλαμε για full OS). Σαν συσκευη, ποιοτητα κατασκευης ειναι μακραν οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα. Οθοναρα και μπορεις να βαλεις και microSD, και ολα τα λεφτα η Surface Pen. Αλλο ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΙΟΝ που δεν το ειχα προσεξει ειναι η καμερα του. Μιλαμε για τελειως χαλια (μπρος πισω μαυρο χαλι). Παντως αν το αγορασεις θα το ευχαριστηθεις πληρως πιστευω, εκτος αν ενδιαφερεσαι να τραβας και πολλες φωτογραφιες που εκει θα ξενερωσεις. Και κατι ακομη. Εχει παρα πολυ καλη μπαταρια και ΑΝ πχ λεω ΑΝ θες να εχεις και παραλληλα και Android αγορασε το DuOS (10 ευρω κανει) και θα το υπερ ευχαριστηθεις (το δοκιμαζεις trial για 30 μερες και θα δεις ειναι τελειο ΑΝ θες και android). Ελπιζω να σε καλυψα σε θετικα και αρνητικα. Χαιρετω. 1
Vagus. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 H Toshiba δε θα εβαζε τελος στην παραγωγη laptops ;Επισης, η ποιοτητα των τελευταιων υπολογιστων Toshiba ειναι κακιστη. Το δε ελληνικο service, απο τα χειροτερα του ειδους στην παρουσα. Ανυπαρκτο τηλεφωνικο κεντρο, ανυπαρκτη εξυπηρετηση και ανταποκριση, παρατυπες και παρανομες χρεωσεις
LongTom Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Πάντως η Toshiba βγάζει πολύ αξιόπιστα κομμάτια. 7 χρόνια είχα ένα πριν το αλλάξω και δούλευε 24/7 από την πρώτη μέρα. Μόνο η μπαταρία του τα έπαιξε. Κατά τα άλλα σκυλί... Τώρα σε ότι αφορά την οθόνη αφής σιγά. Ας την έχει και μην τη χρησιμοποιείς Εξαρτάται φίλε, είχα το 2013/14 17" sattelite και μου ψόφησε μέσα στο χρόνο,αντικατάσταση και το δεύτερο(αναβαθμισμένο μοδέλο sat υποτίθεται) έβγαζε προβλήματα με την motherboard-σκληρό από την πρώτη μέρα. Πούλημα, πήγα σε Lenovo και μέχρι τούδε(8μήνες και κάουντινγκ) κανένα πρόβλημα.
ShevaGR Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Of course, if you can afford the Mac and all the programs that you need to buy. Υ.Γ. Εκτός από ιντερνετ και απλό office, κάνει τίποτα άλλο; Ναι πετάς το macos, χώνεις πάνω ένα linux και είσαι άρχοντας. Μετά χαλάει το τρακπαντ και δε σε καλύπτει η εγγύηση γιατί έβγαλες το μακος
fouskmech Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του και είναι σεβαστή. Εγώ πέρασα σε mac στα 42 μου, περνώντας από win 3.1, 3.11, 95, 98, NT, 2000, XP, Vista, 7, 8, 8.1 Σχεδόν από όλα........ έχοντας κάνει άααααααααπειρα fomat και re-install. Αν λοιπόν η άποψή μου έχει κάποια βαρύτητα, σας λέω ότι όταν πέρασα σε mac..... βρήκα την υγειά μου. Αυτό που είπα ότι η καθημερινή του χρήση σε κάνει χαρούμενο, το εννοώ. Τι τρέχει....? Office, Matlab, TeX... ότι ακριβώς χρειάζομαι. Ακόμα δεν έχω βρει κάτι που να μην μπορώ να το κάνω με το mac μου. Δεν είμαι κάποιος super extreme user, αλλά κάνω οτιδήποτε χρειαστώ. Απροβλημάτιστα, smoothly, και στο τέλος της μέρας, με ένα χαμόγελο στα χείλη. Το ότι είναι ακριβότερο, ναι, αλλά και αυτό χωράει μεγάλη συζήτηση. Και μέχρι στιγμής, ΔΕΝ έχω δώσει ούτε 1 ευρώ για λογισμικό, λόγω πανεπιστημιακής χρήσης. Δεν έχω λόγο να αντιπαρατεθώ με τον όποιο υποστηρίζει windows .... την άποψη μου λέω..... Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου, ίσα-ίσα.
21century Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Εμενα μου αρέσει πολύ που βλέπουμε αναλύσεις οθόνης γεμάτες νέα εποχή 4Κ και όχι τις παρωχημένες 13366Χ768 που είναι πιξελιασμένες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα