aimforthetop Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μια βοήθεια παιδιά χθες μου επεσε το λαπτοπ κατω απο 15 εκατοστα και μολις το άνοιξα μου εμφανίζει το μηνυμα disk not found η κατι παρόμοιο οποτε μαλλον ο σκληρος παρεδωσε. Τωρα μπορω να κανω κατι για να τον αναστησω (γιατι 150gb data ειναι αυτα) ;ευχαριστώ
zio10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μια βοήθεια παιδιά χθες μου επεσε το λαπτοπ κατω απο 15 εκατοστα και μολις το άνοιξα μου εμφανίζει το μηνυμα disk not found η κατι παρόμοιο οποτε μαλλον ο σκληρος παρεδωσε. Τωρα μπορω να κανω κατι για να τον αναστησω (γιατι 150gb data ειναι αυτα) ;ευχαριστώ Τον βγάζεις και τον συνδέεις σε άλλο μηχάνημα σαν εξωτερικό ή τρέχεις στο laptop σου ένα Linux live λειτιυργικό (πχ mint) και δοκιμάζεις αν τον βλέπεις από 'κει. Αν όχι, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να πληρώσεις για ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένο δίσκο...
aimforthetop Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ωραια ευχαριστώ μονο πως θα τον συνδεσω σαν εξωτερικό δεν βλέπω καμια usb θυρα εκτός αν δεν έψαξα καλα σίγουρα εχει υποδοχή;
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 χρειάζεσαι θήκη για να γίνει εξωτερικός ο δίσκος. Εναλλακτικά τον συνδέεις εσωτερικά σε desktop. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα