Πανος13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δηλαδή να μείνω στην ίδια μητρική-επεξεργαστή και να αναβαθμίσω τα αλλα? Αν πάρω οθόνη θα είναι αντί του επεξεργαστή και της μητρικής. Οπότε δεν θα κάνω μετά αναβάθμιση σε αυτά, άρα δεν με κόβω για νέο μόνιτορ..Αλλά θα μπορούσα όπως λέτε να πάρω τα υπόλοιπα και να περιμένω να βγει το νέο σοκετ για τους νέους επεξεργαστές και να κάνω ddr4 σύστημα πάνω στο 1151.Αν έβαζα οθόνη ποια παίζει τώρα μπάλα?
WalkerSW Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δηλαδή να μείνω στην ίδια μητρική-επεξεργαστή και να αναβαθμίσω τα αλλα? Εγω αυτό προτείνω παντως , ναι!
Πανος13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Και τα υπόλοιπα να τα αναβαθμίσω μόλις βγουν τα άλλα ή καθόλου λες?
WalkerSW Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Και τα υπόλοιπα να τα αναβαθμίσω μόλις βγουν τα άλλα ή καθόλου λες? Οχι μολις βγουν τα αλλα , αλλα μολις σταθεροποιηθουν λιγο οι τιμες τους... Κατα Χριστουγεννα μερια δλδ!!
Πανος13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Οκ κατάλαβα...Μάλλον αυτό τότε θα κάνω. Θα τα πάρω όλα εκτός απο επεξεργαστή μητρική και ραμ...Ευχαριστώ παιδιά!
Millennium Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δηλαδή να μείνω στην ίδια μητρική-επεξεργαστή και να αναβαθμίσω τα αλλα? Αν πάρω οθόνη θα είναι αντί του επεξεργαστή και της μητρικής. Οπότε δεν θα κάνω μετά αναβάθμιση σε αυτά, άρα δεν με κόβω για νέο μόνιτορ..Αλλά θα μπορούσα όπως λέτε να πάρω τα υπόλοιπα και να περιμένω να βγει το νέο σοκετ για τους νέους επεξεργαστές και να κάνω ddr4 σύστημα πάνω στο 1151. Αν έβαζα οθόνη ποια παίζει τώρα μπάλα? Καλά θα κάνεις κατά τη γνώμη μου.Για οθόνη υπάρχουν διάφορες αλλά τα καλά ξεκινούν πάνω από ένα χρηματικό όριο ειδικά αν θες μεγαλύτερη (για να αναβαθμίσεις και εκεί) ή για κάποια εξειδικευμένη χρήση.Στη θέση σου θα κοιτούσα μάλλον για 27αρα με τεχνολογίες των τελευταίων χρόνων ή ίσως Ultra wide.
Πανος13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Η ultra wide δεν μου αρέσουν καθόλου! Πολύ άβολες θα έλεγα! Οι 27αρες ναι καλές...Gsync θα κοιτούσα σε 1440p αλλά πολλά τα λεφτά...Και αν πας σε 1080 νομίζω χάνει το μονιτορ...Σε 27αρα θες τα 1440...Οπότε μάλλον θα βολευτώ με αυτό μέχρι να πέσουν και οι τιμές στα gsync monitor...Μια χαρά πάντως! Από 2Κ με θα την βγάλω με τα μισά Πάλι καλά που ρώτησα! Να'στε καλά παιδιά!
Millennium Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Σε 27αρα με 144hz θα μπορούσες να το ψάχνες και με freesync που ξεκινούν πολύ χαμηλότερα από τιμές συγκριτικά με g sync.H Acer XG270HU πχ ξεκινά από τα 480-500ε έξω,η Asus MG279Q που είναι και 144hz με 8bit IPS από 600ε έξω κτλπ. Αξίζει το ψάξιμο.
Πανος13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ναι αλλά τότε δεν πρέπει να έχω amd gpu? Η δεν παίζει ρόλο η gpu και μπορείς να έχεις freesync με nvidia και αντίστροφα? Γιατί αν γίνετε ίσως να αξίζει αν όχι δεν θα πήγαινα σε amd gpu γιατί δεν είχα καλές εμπειρίες τελευταία!
Millennium Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ναι αυτές θέλουν amd για το freesync έτσι όπως τα χουν κάνει τα πράγματα οι εταιρίες (αν και είναι σε ανοιχτό πρότυπο).Μια χαρά είναι οι amd. Την Ultra wide στην πρότεινα σε περίπτωση που έβαζες side by side κείμενα,περιεχόμενο σου άρεσε για ταινίες κτλπ ή έπαιζες κάποια παιχνίδια που ωφελούνται από το ratio.Δεν υπάρχουν μόνο οι 2560x1080 αλλά και 1440p,curved κλπ αλλά ακριβότερες βέβαια.
Πανος13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Το μόνο θετικό είναι αυτό που λες με τα κείμενα. Γιατί έχω πολλά ανοικτά όταν κάνω εργασίες. Αλλά δεν μπορώ που είναι τόσο κοντές! Δεν με βολεύουν. Αν είναι σε καμιά 27αρα θα πάω! Είναι ότι πρέπει πιστεύω! Ευχαριστώ Millennium και όλους τους άλλους! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα