tzioros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Καλησπερα εχω τον εξη ενδιασμο.Θελω να παρω καινουριο κινητο και ειμαι αναμεσα σε Huawei P8 και Meizu MX4 η καθε γνωμη θα βοηθησει!
SIP1995 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Καλησπερα εχω τον εξη ενδιασμο.Θελω να παρω καινουριο κινητο και ειμαι αναμεσα σε Huawei P8 και Meizu MX4 η καθε γνωμη θα βοηθησει!Πρώτα από όλα....μέχρι ποσά λεφτά μπορείς να δώσεις και τι απαιτήσεις/ανάγκες έχεις....? 2
tzioros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Επιδοτηση εχω καπου στα 300€ και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο.Δεν εχω και τεραστιες απαιτησεις απο το κιν να εχει καλη οθονη και αξιολογη καμερα.
voldemort Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Επιδοτηση εχω καπου στα 300€ και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο.Δεν εχω και τεραστιες απαιτησεις απο το κιν να εχει καλη οθονη και αξιολογη καμερα. Το Huawei P8 εχει πανω πανω απο 400 ευρω οπως επισης στα 400 και το Meizu MX4. Εαν παλι εννοεις οτι εχεις επιδοτηση και θα βαλεις και αλλα 100 περιπου θα πηγαινα σε P8 προσωπικα Λογω συνολου αλλα και 3 ram. Και τα 2 smarts ειναι αρκετα δυνατα στην cpu πολυ κοντα.Εγω θα σου ελεγα ειναι θεμα γουστου και επελεξε οτι σου αρεσει περισσοτερο. Στο θεμα μπαταρια και καμερα η ζυγαρια γερνει meizu.Αυτα.
tzioros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Ναι 100€ Περιπου θα βαλω εγω!Κοιτα και εγω το βλεπω οπως τα γραφεις γιαυτο ειμαι σε διλλημα αλλα μαλλον παω για P8. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2015 από tzioros
WalkerSW Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δεν είσαι σε ενδοιασμό αλλα σε δίλλημα! Greek is a beautiful language, so don't ruin it!
tzioros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Νταξει απο κεκτημενη ταχυτητα καναμε ενα λαθακι :-)
mdimitr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 To p8 είναι σίγουρα το καλύτερο κινητό αλλά επειδή είναι και πιο καινούργιο δεν είναι τόσο συμφέρουσα η αγορά του. Νομίζω το mx4 είναι πολύ πιο value for money. απ ότι κατάλαβα μιλάμε για cosmote/germano άρα: p8: 499 mx4: 359 Αν και προτείνω mx4 θα σου έλεγα να δεις και το htc m8s που είναι σε προσφορά στον Γερμανό -50 euros. m8s: 399
tzioros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ναι απο Γερμανο ειναι η επιδοτηση.Δεν ειναι και ασχημο και το HTC ειναι single card?
leo06 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ναι απο Γερμανο ειναι η επιδοτηση.Δεν ειναι και ασχημο και το HTC ειναι single card? όχι και να δώσεις 400 ευρώ για τον snapdragon 615,αν θέλεις htc πας στο κανονικό m8
tzioros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δεν εχεις και αδικο αδερφε θελει λιγο ψαξιμο να δω σε τι θα καταληξω!
voldemort Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ειτε παρεις P8 ειτε meizu και τα 2 κινητα εχουν επεξεργαστη που χτυπανε 50,000 και ανω antutu.(αυτο το λεω ως δεικτη ισχυος). Snapdargon 615 και 400 οντως ειναι πεταμενα χρηματα. Το P8 και meizu ειναι οκταπυρηνα και ισχυρα τσιπακια. Απλα,επειδη σε ενδιαφερει η καμερα και μπαταρια πας σε meizu. Αν σε ενδιαφερει η μνημη(απαιτησεις εσυ ξερεις),σχεδιασμο ποιοτητα κλπ πας σε P8.
tzioros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Κοιτα κατα πασα πιθανοτητα λεω να παω στο P8 αλλα βλεπουμε για τελικη αποφαση.Ευχαριστω οπως και να χει για την βοηθεια.
Aggelos Kioses Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα κι απο μενα. Εχω το P8 και πραγματικά ειναι εργαλειαρα. Στο προτεινω απ ολες τις αποψεις. Και καμερα παρα πολυ καλη και γρηγορο και δε θερμενεται και απο μνημη ραμ τα παρι υπεροχα και μπαταρια εκανα τσεκ και μου βγαζει μια με μιαμιση μερα αναλογα την χρηση και αυτονομια οθονης 5.5 με 6 ωρες. Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Με το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι δεν ειναι fast charger. Η συσκευασια περιεχει φορτιστη με 1Α. Και εδω τωρα θελω να σταθω και να ρωτησω καποιον φιλο που ισως να γνωριζει.... Αν παρω εναν φορτιστή με 2Α θα φορτισει πιο γρηγορα η δε θα ξεπερασει παλι το 1Α κι ας γραφει ο φορτιστης 2. Αν φορτισει οντως πιο γρηγορα θα υπαρξει καποια επιπλοκη στη μπαταρία με την παροδο του χρονου? Ευχαριστώ εκ των προταιρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα