Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση....Τώρα έχω τα Windows 7 home premium (που είναι pre installed στον υπολογιστή μου) και θέλω να εγκαταστήσω τα Windows 7 ultimate....Το πρόβλημα μου είναι το αν θα μπορώ να ξανάεπιστρέψω στα pre installed windows 7 home premium μετά που θα έχω εγκαταστήσει τα νέα Windows 7 ultimate σε περίπτωση που το επιθυμήσετε ή σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα μετά την εγκατάσταση των Windows 7 ultimate...Please απαντήστε μου.....

Δημοσ.

Φτιάξε ένα διαμέρισμα και πέρασε ότι θες σε dualboot να είσαι σίγουρος.

Αφού είναι pre installed είναι πολύ μεγάλες οι πιθανότητες να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα περασμένο που να σου δίνει την δυνατότητα να φτιάξεις κάποιο μέσο ανάκτησης που να έχει την καθαρή έκδοση του λειτουργικού το recovery που λένε,αυτό μπορεί να βρίσκεται και σε κρυφό διαμέρισμα και να ξεκινάει αν πατήσεις στην αρχή κάποιο κουμπί.

(το να διαβάσει κανείς το εγχειρίδιο πάντα έχει προτερήματα)

Δημοσ.

Ναι οκ......αλλά αν τη στιγμή που εγκαταστήσω τα "νέα" Windows το κρυφό μέρος που είναι προεγκατεστημένα και αποθηκευμένα τα "παλια" windows σβηστεί...βοηθήστε please... (και όταν λες dualboot τι εννοείς? Εξήγησε μου...δεν καταλαβαίνω...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...