Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι γονεις μου στα Γιαννενα εχουν τις τελευταιες μερες συχνες αποσυνδεσεις απο το ιντερνετ.. Συνδεεται για 2-3 λεπτα και μετα τους πεταει για 10-30 λεπτα! Μιλησαν με το τηλ. κεντρο και μετα απο ελεγχους που εκαναν τους ειπαν οτι φταιει το ρουτερ.  Ειναι ρουτερ απο wind, αλλα δεν το εχουν καιρο...

Θα φταιει το ρουτερ ή θα καταληξουμε στο να ερθει τεχνικος στο σπιτι? τι μπορει να φταιει και γινεται αυτο τωρα στα καλα καθουμενα?

Δημοσ.

Καλημέρα.

Σοβαρό πρόβλημα με αποσυνδέσεις είχα πριν λίγο καιρό με τον οτε.

Κάθε μέρα ηδια ώρα ξεκινούσαν..οι τεχνικοί του οτε ερχοντουσαν κάθε 2 μέρες για 2-3 μήνες και κανένα αποτελεσμα..τελικά το πρόβλημα ήταν στο χώρο μου, Τα φώτα που είχα σε κάποιο σημείο του σπιτιου διμιουργούσαν παρεμβολές στο ίντερνετ όποτε τα άναβα, Υπάρχει εδώ σχετικό θρέντ με όλες της λεπτομέριες..

Πρόσεξε άν στο κάνει όποτε έχεις σε λειτουργεία κάποια συσκευη,άν ανάβεις κάποιο φώς και το προκαλεί..

Να φανταστείς στο παλιό μου σπίτι όποτε έβαζα οποιαδήποτε συσκευή σε οποιαδήποτε μπρίζα η τηλεώραση έχανε το σήμα..

κατι αντίστοιχο είχα με το ιντερνετ.

Αν και μπορεί να είναι απο την wind ψάξτο μαζί τους πρώτα το σενάριο που σου είπα εγώ είναι το ποιο δύσκολο και το χειρότερο.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Σοβαρό πρόβλημα με αποσυνδέσεις είχα πριν λίγο καιρό με τον οτε.

Κάθε μέρα ηδια ώρα ξεκινούσαν..οι τεχνικοί του οτε ερχοντουσαν κάθε 2 μέρες για 2-3 μήνες και κανένα αποτελεσμα..τελικά το πρόβλημα ήταν στο χώρο μου, Τα φώτα που είχα σε κάποιο σημείο του σπιτιου διμιουργούσαν παρεμβολές στο ίντερνετ όποτε τα άναβα, Υπάρχει εδώ σχετικό θρέντ με όλες της λεπτομέριες..

Πρόσεξε άν στο κάνει όποτε έχεις σε λειτουργεία κάποια συσκευη,άν ανάβεις κάποιο φώς και το προκαλεί..

Να φανταστείς στο παλιό μου σπίτι όποτε έβαζα οποιαδήποτε συσκευή σε οποιαδήποτε μπρίζα η τηλεώραση έχανε το σήμα..

κατι αντίστοιχο είχα με το ιντερνετ.

Αν και μπορεί να είναι απο την wind ψάξτο μαζί τους πρώτα το σενάριο που σου είπα εγώ είναι το ποιο δύσκολο και το χειρότερο.

:confused:

πλακα κανεις... Να δω πως θα το εξηγησω τωρα αυτο στον πατερα μου!

Δημοσ.

Ahahhah βεβαιόσου πρώτα οτι δέν είναι της wind και βλέπουμε.

Το ποιο πιθανό είναι να φταίνε αυτοί,εχουν ερθει?τους πήρατε τηλ?

Δημοσ.

Ahahhah βεβαιόσου πρώτα οτι δέν είναι της wind και βλέπουμε.

Το ποιο πιθανό είναι να φταίνε αυτοί,εχουν ερθει?τους πήρατε τηλ?

ειπαν οτι θα φταιει το ρουτερ..

Δημοσ.

Ε οκ απλά σας είπαν φταίει το ρούτερ και αυτο ηταν?δέν το άλλαξαν?δέν σάς είπαν να πάτε πχ εκει να το αλλάξετε?

Δέν νομίζω να φταίει ο ρούτερ.

Δημοσ.

Ε οκ απλά σας είπαν φταίει το ρούτερ και αυτο ηταν?δέν το άλλαξαν?δέν σάς είπαν να πάτε πχ εκει να το αλλάξετε?

Δέν νομίζω να φταίει ο ρούτερ.

δν ξερω.. θα το παμε να το δουν σε μαγαζι το ρουτερ  και βλεπουμε! το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτο το καλυπτει εγγυηση..

Δημοσ.

Υπάρχουν πολύ λόγοι-περιπτώσεις που μπορεί να κάνει αποσυνδέσεις( έχοντας αποκλείσει την περίπτωση βλάβης στην γραμμή)

Μου έχει τύχει να κάνει αποσυνδέσεις router, από ελαττωματικό τροφοδοτικό,υπερθέρμανση, μετά από πτώση κεραυνού, ελαττωματικό splitter,filter,συσκευή τηλεφώνου,κ.α.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...