giannisag17 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μια χαρά είσαι! Τώρα βήμα βήμα Δοκίμασέ το με ανοιχτό speedstep τώρα. Λογικά ίδια results θα έχεις αλλά πολύ μικρότερη κατανάλωση και αυξημένη διάρκεια ζωής! Ναι, ανέβηκε γιατί το deafult στο Cool and Quiet είναι disabled (not)... Ε ρε γλέντια... Kαι επειδή σωστά, δεν είμαι Θεός για να με εμπιστεύεστε χωρίς απόδειξη, http://arstechnica.com/civis/viewtopic.php?f=8&t=1229789 Turning off speedstep will increase power usage, result in a hotter running CPU and possibly reduce any TurboBoost headroom you may have. Και αυτό http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1692603/disabling-amd-cool-quiet.html Yeah it would reduce its life as CPU is always running at its maxed out performance without needs. You should set it on auto so CPU would use its max only when it is required. Οντως παλι ειμαι το ιδιο με ανοιχτο to speedstep! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Οντως παλι ειμαι το ιδιο με ανοιχτο to speedstep! Διάβασε ποιο πάνω τι έγραψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Οντως παλι ειμαι το ιδιο με ανοιχτο to speedstep! Ευχαριστώ, γιατί θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω εδώ μέσα. Το cinebench επειδή είναι rendering πιθανόν να δείξει τα ίδια.Γιατί το έτρεξα τώρα να δω εάν χρησιμοποιούνται όλοι οι πυρήνες στα στα max και ήτανε στο 100% όλοι. Στα παιχνίδια όμως θα πατώσει με speedstep ανοιχτό. Φυσικά και τους χρησιμοποιεί όλους στο 100%, benchmark είναι... Θες να ασχοληθώ άλλο ένα μισάωρο να σου καταρρίψω τον μύθο για τα παιχνίδια? Μπα, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω τέτοια ώρα... Τουλάχιστον έμαθες κάτι που δεν ήξερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ, γιατί θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω εδώ μέσα. Φυσικά και τους χρησιμοποιεί όλους στο 100%, benchmark είναι... Θες να ασχοληθώ άλλο ένα μισάωρο να σου καταρρίψω τον μύθο για τα παιχνίδια? Μπα, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω τέτοια ώρα... Τουλάχιστον έμαθες κάτι που δεν ήξερες Ασχολήσου αλλά δεν θα τα καταφέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ασχολήσου αλλά δεν θα τα καταφέρεις. http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1692603/disabling-amd-cool-quiet.html Δες τι πρόβλημα είχε, FRAME DROPS και δες τι έφταιγε: Problem Solved!!!! all of the problems were there because of the Heat sink, I got a lot of blue screen error and I looked into the heat sink, there was too much dust and covered the surface, that's why air could not reach the cpu.... I cleaned the Heat Sink and the CPU is running like butter. Δεν πήρε πολύ ώρα Και στην τελική, TS, bench είναι, real life δες αν χρειάζεαι οπωσδήποτε OC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Να μάθεις κάτι γιατί δεν ξέρεις .... Ο επεξεργαστής στα τέρματα πηγαίνει μόνο σε rendering και σε ελάχιστες εφαρμογές. Στα παιχνίδια και benchmark ο επεξεργαστής δεν πάει στα τέρματα γιατί θα έχει bottleneck! Δηλαδή εάν στο παιχνίδι τρέχει 40% ο επεξεργαστής η συχνότητα του θα είναι χαμηλή . Εάν είναι σταθερή η συχνότητα του επεξεργαστή τότε και στο 30% να τρέχει, η συχνότητα του θα είναι όσο τον έχεις ορίσει . Να σου στείλω εικόνα από intel, που λειτουργεί στα 800MHz όταν κοιτάω την επιφάνεια εργασίας και φτάνει τα 3700MHz όταν τρέξω το cinebench; Ξέρεις το benchmark που κάνει bottleneck όπως λες... Και παραδόξως γίνεται το ίδιο και στα παιχνίδια.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Αυτό σημαίνει πως αν ένας επεξεργαστής τρέχει στα 3.4GHz, και το κεντρικό ρολόι της motherboard είναι 200MΗz, τότε ο πολλαπλασιαστής του είναι 17 (17*200=3400). Αυτές τις δύο παραμέτρους λοιπόν θα πρέπει να πειράξουμε για να αλλάξουμε τη συχνότητα. Ο καλύτερος τρόπος να κάνουμε overclock είναι να αυξήσουμε τον πολλαπλασιαστή. Αν πχ τον βάλουμε στο 18, τότε αμέσως ο επεξεργαστής θα τρέχει στα 18*200=3.6GHz. Αν κανω αυτο που γραφει το αρθρο θα εχω κανει ενα στοιχειωδες oc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Αυτό σημαίνει πως αν ένας επεξεργαστής τρέχει στα 3.4GHz, και το κεντρικό ρολόι της motherboard είναι 200MΗz, τότε ο πολλαπλασιαστής του είναι 17 (17*200=3400). Αυτές τις δύο παραμέτρους λοιπόν θα πρέπει να πειράξουμε για να αλλάξουμε τη συχνότητα. Ο καλύτερος τρόπος να κάνουμε overclock είναι να αυξήσουμε τον πολλαπλασιαστή. Αν πχ τον βάλουμε στο 18, τότε αμέσως ο επεξεργαστής θα τρέχει στα 18*200=3.6GHz. Αν κανω αυτο που γραφει το αρθρο θα εχω κανει ενα στοιχειωδες oc? Ναι, αλλά δες το stock vcore, πχ 1.3 και βάλε λίγο παραπάνω. Δες το λινκ που έχω βάλει πιο πάνω με το θέμα εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα