zeniath Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Πραγματικά βοήθεια, είμαι εδώ και 6-7 ώρες και δε μπορώ να βρω άκρη. Έκανα format γιατί σκάλωσε το pc. Όλα καλά στο format. Κάνω install mobo drivers κλπ όπως κάθε φορά χωρίς θέμα. Restart Κατεβάζω τους τελευταίους Nvidia drivers και στο Restart μετά το logo των Windows μαύρη οθόνη και restart. Όσες φορές και να έγινε, δεν έφτασε ποτέ desktop παρά μόνο σε Safe Mode. Δοκίμασα ότι λύσεις βρήκα online και δεν λειτούργησε καμία. -Άλλαξα θέση σε PCI-e την κάρτα γραφικών -Reset το BIOS -Έβαλα να μην λειτουργεί την intergrated vga -Άλλαξα priorities κλπ -5-6 επιπλέον format για να δοκιμάσω 30 χιλιάδες διαφορετικούς τρόπους μπας και δουλέψει. Τίποτα. Είμαι τώρα στο 6-7 format (έχω χάσει το μέτρημα) και το pc λειτουργεί κανονικά ΑΛΛΑ δεν έχω βάλει ακόμα nvidia drivers γιατί στάνταρ θα ξαναγίνει το ίδιο. Διάβασα ότι το πρόβλημα είναι με την intergrated κάρτα γραφικών του επεξεργαστή αλλά 2 χρόνια τώρα ποτέ δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Help... Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... Στην υπογραφή είναι το pc μου
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 δοκίμασε με παλαιότερο driver πχ 347.25 αν πάθεις πάλι το ίδιο μάλλον η κάρτα είναι στα τελευταία της. Μπές safe mode και πέταξε τον nvidia driver. 1
aetos1988 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Αν υπάρχει η δυνατότητα δοκίμασε μια άλλη κάρτα γραφικών και δες αν κάνει τα ίδια .
zeniath Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ξέχασα να πω ότι δοκίμασα 4 παλιότερους διαφορετικούς drivers και μέσα σε αυτούς πρέπει να ήταν ο 347.25. Will try τι έχω να χάσω, το πολύ πολύ να ρίξω άλλο ένα format Αν υπάρχει η δυνατότητα δοκίμασε μια άλλη κάρτα γραφικών και δες αν κάνει τα ίδια . Για την ώρα δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Μπορεί να ψοφάει η κάρτα αλλά μέχρι πριν μια βδομάδα Witcher 3 χωρίς πρόβλημα έπαιζε...
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 o 347.25 είναι απο τους πιο σταθερούς/νορμαλ που έχουν βγει εδώ και καιρό. Πιθανότατα όπως έγραψα και πριν η 560ΤΙ τα έφαγε τα ψωμιά της. Μόνο με δοκιμή σε άλλο σύστημα/άλλη κάρτα στο σύστημα σου θα μάθεις τι ακριβώς παίζει.
guardianx71 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Όταν λες ότι σκάλωσε το pc και αποφάσισες το φορμάτ , μπορείς να περιγράψεις τι ακριβώς έκανε? Ίσως αυτό να μας δώσει κάποιες πληροφορίες. Επίσης τσέκαρε στο event viewer σε safe mode μετά από κόλλημα μήπως δημιουργεί αναφορά
zeniath Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Σκάλωσε το steam όταν πήγα να ανοίξω την Dota 2. Μετά το reboot οι μόνες επιλογές ήταν Επιδιόρθωση ή Κανονική εκκίνηση. Στην Κανονική Εκκίνηση δεν άνοιγε ποτέ και στην επιδιόρθωση/system restore δεν έφτιαξε ποτέ τίποτα. Άνοιγε μόνο με F8 (force safe mode) αλλά τίποτα δεν γινόταν οπότε αποφάσισα clean install να τελειώνει η δουλεία (αφού μέσα από το safe mode έκανα back up κάτι αρχεία που ήθελα) Το πρόβλημα είναι ότι μπλέκει η Nvidia με την Intel Graphics και τα πάντα γίνονται σκ@τ@
LouCi4er Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Καλα την πρωτη φορα,τις υπολοιπες 5-6 φορες γιατι εκανες format?
zeniath Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Όταν δοκίμαζα τις διάφορες λύσεις για να υπάρχει σιγουριά ότι τα πάντα είναι clean και δεν επηρεάζει κάτι από πριν. Το format είναι το πιο απλό πράγμα, 15-20 λεπτά για να είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει conflict. ------------------------ Φοβάμαι ότι όντως ψόφησε η κάρτα και είμαι άφραγκος για καινούρια... Άσε που με τους μαλάκες χρεοκοπία or not άντε να πάρω με πιστωτική...
guardianx71 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Με την ενσωματωμένη μόνο πάνω να υποθέσω ότι δουλεύει κανονικά? Λογικά δεν δημιουργείται πρόβλημα με την ύπαρξη ενσωματωμένης και dedicated κάρτας. Τόσα εκατομμύρια pc υπάρχουν με παρόμοιες συνθέσεις , θα είχε γίνει χαμός. Όπως είπε ο Xristaras12 η καλύτερη δοκιμή είναι η κάρτα σε άλλο pc και τρέξιμο κάνα bench να δεις πως αντιδράει και να σιγουρέψεις ότι είναι αυτή και όχι κάνα southbridge της μητρικής
zeniath Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Τώρα είμαι με την onboard της CPU και λειτουργεί κανονικά και super fast (όπως κάθε φορά μετά από format). Απλά τώρα τεστάρισμα κάρτας γραφικών δυστυχώς έμεινε
zeniath Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με την αγορά καινούριας GPU. Η άλλη απλά μας άφησε χρόνους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα