Shadowthief15 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Προσφατα εβαλα ssd samsung 850 evo 250 gb και τα windows 7 σε αυτον. Εγκαταστω λοιπον το παιχνιδι payday 2 στο οποιο δεν ειχα κανενα θεμα πριν το format στον hdd μου και βλεπω οτι η default resolution ειναι πολυ χαμηλη(λογικο). Παω να την ρυθμισω στην μεγιστη (1920x1080) και οποτε το εκανα με πετουσε σαν alt-tab στην επιφανεια εργασιας και δεν με αφηνε να το ανοιξω πριν ξαναμπει η default. Το ιδιο και για χαμηλοτερες αναλυσεις (πιο καλες απο την default), ενω το resolution στα windows ειναι μεγιστο. Κλεινοντας το samsung magician βλεπω οτι η αναλυση αλλαζει χωρις προβλημα, αν και εχω την εντυπωση οτι κολλαει λιγο το παιχνιδι, στο μενου τουλαχιστον. Δοκιμασα και με 2 διαφορετικες ρυθμισεις στο magician (maximum performance, maximum reliability) παλι το ιδιο. Το υπολοιπο συστημα: Mobo asrock K10N78M Pro CPU AMD athlon 64 x2 RAM 3gb 667 ddr2 GPU Asus HD7790 1024mb Επισης ο ssd δουλευει σε sata 2 Αναρωτιεμαι αν το συστημα δεν σηκωνει καλα τον ssd ή πρεπει να αλλαξω καποια ρυθμιση ή τελικα να παιζω με κλειστο το samsung magician. Ευχαριστω για τον χρονο σας.
La_MoRt Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Έχεις κάνει όλα τα update των Windows και των κατάλληλων drivers για το εκάστοτε hardware στο σύστημά σου; Από τη διαχείρηση συσκευών υπάρχει κάποια συσκευή που να είναι με ?
Shadowthief15 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Έκανα πολλά Windows Updates και φαίνεται να είμαι κομπλέ. Σ'ευχαριστώ πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα