Expertr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Τον 6700 αν τον βάλεις θα τον τρέχει στα 800MHz fsb άρα χάνεις, δεν θα τρέχει στα 2.66. Βέβαια αν σηκώνει OC η μητρική και το πας χειροκίνητα στα 1066 (ή οσο πάει) είναι καλύτερο. Εκεί όμως θα αντέξει η μητρική ή...... Έχεις κατεβάσει τον flash player απο την adobe? Ναι το ειδα απο το λινκ που μου εστειλες οτι τελικα δεν κανει. οχι προτιμω χωρις Oc Ναι τον εχω κατεβασει.Αλλιως θα επαιζε βιντεο στο youtube? :/
nikos903 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Καλύτερα χωρίς OC όντως, αυτή η μητρική δεν είναι για πολλά πολλά...... Θα έπαιζε λογικά, με τον ενσωματωμένο του chrome, της adobe όμως πρέπει να είναι πιο light. Το θέμα τώρα είναι αν μπορείς να περάσεις όλο το βάρος στην κάρτα γραφικών.... Την επιλογή την ενεργοποίησες απο τα flags? Διαφορά δεν έχει; PS Δοκίμασες FireFox μπας και τραβάει καλύτερα εκεί; PS2 Τρέξε αυτό: chrome://plugins/ και απενεργοποίησε τον flash player να δεις αν παίξει πιο καλά.
Expertr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Καλύτερα χωρίς OC όντως, αυτή η μητρική δεν είναι για πολλά πολλά...... Θα έπαιζε λογικά, με τον ενσωματωμένο του chrome, της adobe όμως πρέπει να είναι πιο light. Το θέμα τώρα είναι αν μπορείς να περάσεις όλο το βάρος στην κάρτα γραφικών.... Την επιλογή την ενεργοποίησες απο τα flags? Διαφορά δεν έχει; PS Δοκίμασες FireFox μπας και τραβάει καλύτερα εκεί; PS2 Τρέξε αυτό: chrome://plugins/ και απενεργοποίησε τον flash player να δεις αν παίξει πιο καλά. οχι δεν πειραξα τιποτα.Ηταν ενεργοποιημενη οπως μου ειπες και εσυ οποτε δεν μπηκα καν στο δευτερο λινκ να κανω κατι. 1)Ε δεν το ΠΙΣΤΕΥΩ ΡΕ ΦΙΛΕ....Στον firefox παιζει ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ο επεξργαστης δεν παει πανω απο 50% με τιποτα...Κοιτα τωρα να δεις.Ειχα σταματησει να χρησιμοποιω firefox γιατι γενικα οταν παω να αλλαξω σελιδα ακομα και στο fb μου κολαει ΠΟΛΥ και βγαζει δεν αποκρινεται πολλες φορες...Απο τοτε που εβαλα chrome δεν εχω κανενα τετοιο προβλημα αλλα εχω στο βιντεο απο οτι φαινεται.πως γινεται αυτο τωρα :/ 2)τον απενεργοποιησα και παλι το ιδιο
nikos903 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δοκίμασε στα Flags να ενεργοποιήσεις την επιλογή Απενεργοποιεί την αποκωδικοποίηση βίντεο με επιτάχυνση εξοπλισμού. και κλείσε τον chrome, άνοιξε τον πάλι και δες τι κάνει, μετά μιας και λογικά θα κολλάει γύρνα το εκεί που ήταν και κάνε πάλι επανεκκίνηση του chrome και δες αν γίνει τίποτα. Αν δεν γίνει και πάλι τίποτα τι να σου πω... Αναβάθμιση drivers της κάρτα γραφικών; Κάποια άλλη ρύθμιση του chrome δεν μου έρχεται στο μυαλό :/
Expertr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δοκίμασε στα Flags να ενεργοποιήσεις την επιλογή Απενεργοποιεί την αποκωδικοποίηση βίντεο με επιτάχυνση εξοπλισμού. και κλείσε τον chrome, άνοιξε τον πάλι και δες τι κάνει, μετά μιας και λογικά θα κολλάει γύρνα το εκεί που ήταν και κάνε πάλι επανεκκίνηση του chrome και δες αν γίνει τίποτα. Αν δεν γίνει και πάλι τίποτα τι να σου πω... Αναβάθμιση drivers της κάρτα γραφικών; Κάποια άλλη ρύθμιση του chrome δεν μου έρχεται στο μυαλό :/ Μπα παλι κολαει..κοιτα να δεις που εχει και ενα καλο ο firefox ...Σε ολα τα αλλα κολαει αφανταστα. Ειναι στην τελευταια αναβαθμιση η καρτα.
nikos903 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Τι να σου πω, άντε βγάλε άκρη... Άντε, ώρα να γυρίσεις στην αλεπού :p Αφού είναι αναβαθμισμένη και η κάρτα δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα άλλο... Παίξε με τα Flags εκεί μπας και έχει κολλήσει καμια επιλογή αλλά δύσκολο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα