Expertr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Καλησπερα.Εχω την παραπανω καρτα γραφικων σε ενα απλο συστημα που εχω σπιτι αφου ετσι και αλλιως παιχνιδια δεν παιζω.Μονο για σερφαρισμα το θελω.Αλλα στο youtube παρατηρησα οτι οταν βαζω το βιντεο να παιξει σε 1080p κολαει και ξεσυγχρονιζεται ο ηχος σε σχεση με την εικονα και κολαει που και που... Στα 720p παιζει μια χαρα. Δεν σηκωνει 1080p η συγκεκριμενη καρτα?
nikos903 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα. Τι επεξεργαστή έχεις; (δες απο το task manager στο πόσο % είναι όταν παίζει βίντεο 1080). Τι θερμοκρασίες; (hwmonitor κατέβασε για να τα δεις). Η 9500 99% δεν έχει θέμα με τα HD, για κατέβασε το GPUz και δες στο πόσο % είναι η κάρτα όταν παίζει HD βίντεο. 1
aetos1988 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Όπως αναφέρει ο nikos903 h GT9500 έχει συμβατότητα με HD video μάλλον ο επεξεργαστή σου θα δυσκολεύεται
stathis97 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Και εγω νομιζω οτι το θεμα το εχεις σε cpu ή ram παρα στην καρτα γραφικων.
Expertr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Θερμοκρασιες ειναι γυρω στους 50... Εχω pentium d 3.0ghz Η θερμοκρασια του επεξεργαστη πανω απο 35 βαθμους λογο υδροψυξης δεν παει...Τωρα που ειναι καλοκαιρι παει τοσο αλλιως θα ηταν πολυ πιο κατω. Χμμ..τωρα που το τσεκαρα ο επεξεργαστης παει στο 99% καποιες φορες και τοτε ειναι που κολαει..Μετα παει παλι 65% περιπου ακι παιζει κανονικα. Η gpu της ωρα που παιζει το βιντεο πανω απο 25% δεν παει ...Συνηθως ειναι στο 10-18%
nikos903 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ποιος ακριβώς Pentium D ? Κατέβασε CPUz για να δεις. 2πύρηνος δεν είναι αυτός; Και οι 2 πάνε 100%? Τι μητρική έχεις;
aetos1988 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Έχεις τσεκάρει από το youtube επιτάχυνση υλικού; Αυτό θα το βρεις με δεξί κλίκ πάνω στο βίντεο και ύστερα θα δεις την επιλογή ''Hardware Acceleration'' 1
Expertr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μητρικη: Gigabyte 8I945GZME-RH Ναι διπυρηνος ειναι Pentium d 925 ειναι και εαν φταιει αυτος σκεφτομαι να αναβαθμισω στον 945 που ειναι 3.4ghz Το κατεβασα το cpuz..που μπορω να δω το ποσοστο της 100?..Πριν το εβλεπα απο την εφαρμογη που εχουν τα windows 7 Έχεις τσεκάρει από το youtube επιτάχυνση υλικού; Αυτό θα το βρεις με δεξί κλίκ πάνω στο βίντεο και ύστερα θα δεις την επιλογή ''Hardware Acceleration'' Δεν βρισκω κατι τετοιο Κατεβασα το Hw info 32 και οι δυο core πανε 99% και γενικα 2999.3ghz και μετα κολαει για λιγο και παλι απο την αρχη...Λετε με τον d945 που ειναι 3.4ghz να κανω τιποτα?
nikos903 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δεν αξίζει να πάρεις επεξεργαστή για αυτήν την μητρική, δεν θα δεις διαφορές. Παίρνει Core2Duo, εκεί κάτι μπορείς να κάνεις. Το ποσοστό θα το δεις απο το task manager 2 πυρήνες δεν δείχνει εκεί; Στο CPUz βλέπεις ταχύτητα CPU και μοντέλο. Πρέπει να είναι στα 3GHz κολλημένος όταν παίζει βίντεο. Τι browser έχεις; Δες αυτό που λέει ο αετός με το hw acceleration για αρχή και βλέπουμε.
Expertr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ναι κολημενος τερμα ηταν οταν κολαγε το βιντεο ..μετα ξαναεπεφτε,επαιζε για λιγο το βιντεο και παλι τα ιδια. Εβγαλα ενα print screen απο το task manager την ωρα του κοληματος ..100% δουλευει.Δεν λεει πουθενα εαν ειναι διπυρηνος παντως στανταρ ειναι..Λογικα θα ειναι και τα 2 διαγραμματα που εχει διπλα απο το ποσοστο του cpu. Chrome εχω..Αυτο που λεει ο αετος δεν το βρισκω... Εαν παρω core 2 duo στα 3.00gz ειναι καλυτερος απο αυτον που εχω που ειναι παλι διπυρηνος στα 3?
nikos903 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Πάτα στον Chrome chrome://gpu και μετά βρες το Override software rendering list (παράκαμψη λίστας απόδοσης υλικού) και ενεργοποίησε το. Κάνε ρστάρτ στον chrome και δοκίμασε να βάλεις βίντεο πάλι. ps αν μπορείς μπες εδώ chrome://gpu και πες μας τι σου βγάζει. Επεξεργαστή άστον για την ώρα, αν δεν κάνεις δουλειά και έτσι βλέπουμε. Πάντως οι c2d είναι πολύ καλύτεροι (το θέμα βέβαια είναι ποιους παίρνει αυτή η μητρική με 800fsb). ps2 Ο καλύτερος που μπορείς να βάλεις στην μητρική αυτήν είναι ο Ε4700
Expertr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Πάτα στον Chrome chrome://gpu και μετά βρες το Override software rendering list (παράκαμψη λίστας απόδοσης υλικού) και ενεργοποίησε το. Κάνε ρστάρτ στον chrome και δοκίμασε να βάλεις βίντεο πάλι. ps αν μπορείς μπες εδώ chrome://gpu και πες μας τι σου βγάζει. Επεξεργαστή άστον για την ώρα, αν δεν κάνεις δουλειά και έτσι βλέπουμε. Πάντως οι c2d είναι πολύ καλύτεροι (το θέμα βέβαια είναι ποιους παίρνει αυτή η μητρική με 800fsb). ps2 Ο καλύτερος που μπορείς να βάλεις στην μητρική αυτήν είναι ο Ε4700 Στο λινκ που μου εδωσες στην αρχη εχει αυτα : Graphics Feature Status Canvas: Hardware accelerated Flash: Hardware accelerated Flash Stage3D: Hardware accelerated Flash Stage3D Baseline profile: Hardware accelerated Compositing: Hardware accelerated Multiple Raster Threads: Disabled Rasterization: Software only, hardware acceleration unavailable Threaded Rasterization: Enabled Video Decode: Hardware accelerated Video Encode: Hardware accelerated WebGL: Hardware accelerated Μετα απο κατω ξεκινανε τα κατεβατα... Αυτο "Override software rendering list" που μου ειπες που το βρισκω?
nikos903 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Οπ, λάθος, τις επιλογές για τα γραφικά τις βρίσκεις εδώ: chrome://flags/ Εκεί κάνεις την αλλαγή αν και είναι on ήδη.....
Expertr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Και ελεγα για ε6700 Αρα δεν γινεται τιποτα ε?
nikos903 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Τον 6700 αν τον βάλεις θα τον τρέχει στα 800MHz fsb άρα χάνεις, δεν θα τρέχει στα 2.66. Βέβαια αν σηκώνει OC η μητρική και το πας χειροκίνητα στα 1066 (ή οσο πάει) είναι καλύτερο. Εκεί όμως θα αντέξει η μητρική ή...... Έχεις κατεβάσει τον flash player απο την adobe?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα