mythic Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα στο φόρουμ, Όπως ακριβώς λέει και ο τίτλος ψάχνομαι για ψύκτρα. Ο υπολογιστής είναι: Κουτί: Site: case CPU: Site: intel Motherboard: Site: gigabyte RAM: Site: g.skill Το διαθέσιμο ποσό για την αγορά ανέρχεται κοντά στα 100€. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρων και τις απαντήσεις.
WalkerSW Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μηπως να δώσεις λιγότερα για ψηκτρα και να πάρεις ένα αξιόλογο κουτί? Διότι αυτό που έχεις είναι άστα βραστά! 2
mythic Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Καλημέρα, Είναι και αυτό στο πρόγραμμα να αλλαχθεί.... Δεν θέλω προς το παρών να φύγω από το όριο των 110€, αν μπορούν να γίνουν και τα δύο, τότε πολύ ευχαρίστως να το κάνω.
Millennium Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μηπως να δώσεις λιγότερα για ψηκτρα και να πάρεις ένα αξιόλογο κουτί? Διότι αυτό που έχεις είναι άστα βραστά! +1..
mythic Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου το OC, χωρίς να αποκλείσω κάποιους πειραματισμούς.
WalkerSW Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Τοτε παρε αυτή http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html και αυτο http://www.skroutz.gr/s/5018751/Fractal-Design-Core-2500.html και θα εισαι αρχοντας
agisilaosko Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Εγω μαζι με την ψυκτρα την συγκεκριμενη συμφωνω + το cougar archon το κουτι που ειναι στα μισα χρηματα και με τα ιδια χαρακτηριστηκα.Το εχω εγω και εχει πολυ καλο cable managment πολυ ανεση και 2 ανεμ 12μμ μπροστα 2 διπλα και ενα πισω φιλτρο τροφοδοτικου και φιλτρο μπροστα(τα fan ειναι προσθετα μονο το πισω ειναι αρχικο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα