Προς το περιεχόμενο

Agora kainouriou trofodotikou (PSU)

Thresher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Prepei na parw ena kainourio trofodotiko giati auto pou exw einai mikro alla den xerw ti na parw.

Na parw ena Antec 460W me 110euro h ena oxi markas 550W 55euro?

Xerw oti to ena einai markas kai ta anemistirakia pou exei den akougonte ka8olou kai oti 8a exei kai kapoia egiisi, alla to allo einai misi timi kai einai kai 90W parapanw.

Ti mou protinete kai giati ?

Δημοσ.

Loipon exw ena 350W (oxi markas) kai 8elw na valw panw

P4 2.8Ghz 800FSB

P4C800 DELUXE

2 x DDR 512mb/400Mhz Kingston

SUMA Platinum GeForce FX5600 Ultra ViVo

DVDRW Nec ND1300A

WD 80Gb 7200rpm

WD 13Gb 7200rpm

Dvd rom hitachi 5500

Cd-R Yamaha 8x4x24

Kai skeftomai gia agora akoma ena sklirou 120Gb.

Opote pisteuw oti xriazete kai meto parapanw ena megalo trofodotiko.

Alla ti?

Δημοσ.

Να πω κι εγώ? Λοιπον, το κουτάκι μου έχει ένα τροφοδοτικό 300W ψιλοκαλό (το καταλαβαίνω από τα voltages) που σηκώνει όσα και όπως φαίνονται στο sig μου. Λοιπόν, επιχείρησα πρίν από 2 μήνες να αγοράσω ένα σχεδόν no-name 400ρι με 2 fans το οποίο έβγαζε όντως καλύτερα ρέύματα από το δικό μου αλλά δυστυχώς δεν κράτησε ούτε 15 μέρες. Καηκε! Αντίθετα, το τρέχον μου, έχει αντέξει πάρα πολλές πτώσεις τάσης (εδώ στο Ηράκλειο ξέρουμε από καλό λάδι :D ). Κοινώς, για τροφοδοτικά, ας προτιμούμε τα επώνυμα γιατί τα άλλα δεν παρέχουν εγγύηση για τίποτα, από τάσεις μέχρι χρόνο ζωής κτλ...

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ αγόρασα ένα καινούριο τροφοδοτοκό Chieftec 550W και λειτούργει τέλεια.

Να το πσάξεις καλά το θέμα πριν αγοράσεις καινούριο τροφοδοτικό.Πάντος εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις την Chieftec και την Zalman που ειναι κορυφαίες,και γενικότερα να προτιμάς τις επώνυνες μάρκες.http://www.plaisio.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...