Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την ΑΤΙ 5700 και θελω στα games να εχω refresh rate 50

Σε καποια εχει επιλογη σε αλλα οχι οπως πχ στο FIFA15

Υπαρχει καποιος τροπος ?

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι υπάρχει πουθενά η επιλογή να καθορίζεις ποσα fps θέλεις εσυ ακριβώς ( αν υπάρχει διορθώστε με ) , το μονο που υπάρχει ειναι να απενεργοποιήσεις το vsync απο το παιχνίδι ετσι τα fps πάνε και πάνω απο 60 70 η 40 κτλπ ανάλογα την κάρτα και το σύστημα

• Like 1
Δημοσ.

Για "refresh rate" δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας σου ->screen resolution->advanced settings->monitor->50Hz->apply

Αν αναφέρεσε σε fps ότι σου είπε ο SPANK, αν και κάπου στα config ή xml τους όλα τα παιχνίδια έχουν αναλυτικές προεπιλογές που μπορείς να πειράξεις.

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι εχω την τιβι για οθονη και οταν το refresh rate εινα πανω απο 50 δεν μου ενεργοποιει dynamic mode στις ρυθμισεις εικονας

Στο desktop βαζω 50 και ειναι οκ αλλα μολις ανοιγω το fifa σε full screen μου κανει το κανει 60 στην ιδια αναλυση κατα περιεργο λογο ενω σε window mode το βαζει 50

Δημοσ.

Στο RadeonPro στα tweaks υπάρχει η επιλογη frame control οπου μπορείς να θέσεις ένα όριο στα fps.Υπάρχει και μια επιλογή για refresh rate αλλά δεν την εχω δοκιμάσει ποτε για κάτω απο 59 Hz αλλά μπορείς να δοκιμάσεις.  Βέβαια ανάλογα με το παιχνίδι τα διάφορα tweaks μπορει να έχουν θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα.

Δημοσ.

ok ευχαριστω πολυ

μαλλον ειχα αλλη εκδοση

τα εβαλα αλλα παλι το fifa κανει τα δικα του

Τελος παντων

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα αλλαξα τα win7 και εβαλα win10

Μαζι αλλαξαν και οι ATI drivers και χαθηκε απο τις αναλυσεις ολες το 50HZ και ετσι δεν μπορω να το επιλεξω σε παιχνιδια

Μπορω να το προσθεσω στη regisrty καπως ?

Δοκιμασα αυτο αλλα κατα περιεργο τροπο αν βαλω 1360 768 50hz η τιβι χνει την εικονα και λεει δεν υποστηριζεται η αναλυση αυτη (ενω τοσα χρονια μια χαρα την εδειχνε)

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.

Ίσως, λόγω μοντέλου κάρτας...Νομίζω, υποστηρίζει όλες από HD 7000 series και πάνω.

5750/5770 έχεις; Μην το πάρεις στραβά, αλλά ΤΙ παιχνίδια μπορείς και τρέχεις με την 5750 το 2015 και τα τρέχεις και σε tv (τουλάχιστον HD, λογικά);

Μήπως ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε κάποια καινούρια (όχι, απαραίτητα, ακριβή) για να κάνεις τη δουλειά σου πιο ανθρώπινα; :unsure:

Δημοσ.

Ναι σε tv Samsung 46''

Το προβλημα ξεκινησε με το οτι αν η τιβι παιζει κατι στα 50hz βγαζει επιλογες για Δυναμικη εικονα που ειναι πιο εντονη

ενω σε πιο πολλα HZ εχει αλλες επιλογες χρωματων

Παιζω πολυ λιγα παιχνιδια (Fifa15, GTAV) αλλα και αυτα τα παιζει χωρις κολληματα σε 1080p

Δημοσ.

Ναι σε tv Samsung 46''

Το προβλημα ξεκινησε με το οτι αν η τιβι παιζει κατι στα 50hz βγαζει επιλογες για Δυναμικη εικονα που ειναι πιο εντονη

ενω σε πιο πολλα HZ εχει αλλες επιλογες χρωματων

Παιζω πολυ λιγα παιχνιδια (Fifa15, GTAV) αλλα και αυτα τα παιζει χωρις κολληματα σε 1080p

Οκ, αν είσαι ευχαριστημένος με βάση τις δικές σου απαιτήσεις...

Απλώς, το λέω επειδή η 5770, πλέον και για τα δεδομένα της τεχνολογίας, είναι πολύ παλιό κομμάτι και μου φαίνεται επόμενο να μη σου δίνει λύσεις όλο και πιο συχνά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...