Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες, σκεφτομαι να βαλω ως δευτερη οθονη για τον υπολογιστη μια τηλεοραση  42 inches, εχω ηδη μια 27 monitor που θα εχω για gaming, απλα θα ηθελα και μια μεγαλυτερη οθονη για καμια ταινιουλα( βλεπω ταινιεσ αραχτος στο κρεβατι) και για το διαβασμα να απλωνω πολλα παραθυρα σε μεγαλη επιφανεια, η ερωτηση μου ειναι η εξης, η τηλεοραση αν ειναι full hd θα ειναι κουραστικη για διαβασμα λογω της κοντινης αποστασης και του αριθμου πιξελ(θα αξιζε 4κ ή ουτε καν)?

Δημοσ.

Το μέγεθος της επιφανείας εργασίας δεν εξαρτάται από το μέγεθος της οθόνης αλλα από την ανάλυση. Άμα είσαι στα 1080 είτε η οθόνη είναι 24αρα είτε 200αρα τα ίδια πράγματα θα χωράνε.

Από εκεί και πέρα οποιαδήποτε τηλεόραση ανεξαρτήτως ανάλυσης είναι παντελώς ακατάλληλη για διάβασμα!

• Like 1
Δημοσ.

αν την 42" - 1080 την βλέπεις από τα 2+ μέτρα είναι σαν να βλέπεις την 27" στο μισό μέτρο.

καταρχάς αφού ήδη έχεις τον εξοπλισμό κάνε το και πειραματίσου 

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις, λογικα θα παρω του σαλονιου που ειναι 42αρα να την βαλω δοκιμαστικα στο γραφειο να δω πως φαινεται απλα ελεγα μηπως το εχει δοκιμασει κανεις να μου πει εντυπωσεις 

Δημοσ.

Επειδή το δοκιμασα για ένα διάστημα που έμεινα χωρίς μόνιτορ με 42αρα για αυτό σου λέω ότι δεν παλεύεται για καθημερινή χρήση .. Μόνο για ταινίες τπτ άλλο!

• Like 1
Δημοσ.

Με αφορμη το θεμα αυτο να ρωτησω αν μπορουμε να εχουμε 2 οθονες συνδεμενες με διαφορετικες ιντζες και αναλυσεις?

Δηλ.μια 22αρα hd ready και μια 24αρα full hd.

Δημοσ.

Αυτό που λές κάνω κι εγώ, έχω την 23άρα για χρήση υπολογιστή και την 42αρα όταν αράζω καναπέ. Στα 2,5-3 μέτρα που κάθομαι, κάνω τα πάντα άνετα, αν και κυρίως ταινίες και browsing κάνω στην 42άρα. Όυτε λόγος όμως για πιο κοντά απο τα 2 μέτρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...