Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα θελει pc 1200 euro μιας κ θα γινεται streaming απο το xbox προς το pc. η επεξεργασια των γραφικων θα εχει γινει ηδη στο xbox .Οπως τα λενε τα πραγματα εως τωρα εμενα απασχολει η καθυστερηση/input lag που θα εχει αυτο το πραγμα (τουλαχιστον με οσα καταλαβα απο οσα δηλωσαν)

the Rift runs at 2160×1200 at 90Hz split over dual displays το Xbox ρε παιδιά δεν έχει την δυνατοτητα να κανει render σε αυτές τις αναλύσεις μονο ενα πολύ δυνατό PC μπορει.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Grammar Police. You have the right to remain silent. Μετά το "ειπαρχει" σταμάτησα να διαβάζω. Πίσω στο δημοτικό. 

Μακαρι αδερφε μου να γυρνουσα πισω στο Δημοτικο! :)

Δημοσ.

Άντε να βγεί τίποτα καλό και προσιτό να πάρουμε και μείς περιμένω απο την εποχή του Virtual Boy θέλω να πιστεύω οτι ωρίμασε η τεχνολογία.Σε λίγο θα αρχίσω να τραγουδάω έλα φέρτο το τιμημένο δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω :P

Δημοσ.

παλιά τεχνολογία που όμως ποτέ δεν κατάφερε να πάρει την ψήφο του κοινού (όπως και το 3d), κάτι τέτοιο πιστεύω θα γίνει και τώρα.Atari-VR-Headset-1041428Z3K.jpg

Δημοσ.

Ποτέ δεν είναι αργά.

Για την ακριβεια ειναι.

Συμφωνα με την εγκυκλιο :  

Κανένα παιδί δεν γίνεται δεκτό για εγγραφή ή συνέχιση της φοίτησής του σε δημοτικό σχολείο: 

- αν πήρε απολυτήριο τέτοιου σχολείου 

- αν κατά την 1η Σεπτεμβρίου της σχολικής χρονιάς για την οποία γίνεται η εγγραφή ή ζητείται η συνέχιση της φοίτησής του έχει ηλικία μεγαλύτερη των 13 χρονών, εκτός αν εξασφαλίσει γραπτή έγκριση από τον Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης. 

Ελπιζω να σε κατατοπισα.

Καλημερα και καλη εβδομαδα :)

Δημοσ.

παλιά τεχνολογία που όμως ποτέ δεν κατάφερε να πάρει την ψήφο του κοινού (όπως και το 3d), κάτι τέτοιο πιστεύω θα γίνει και τώρα.

Εγώ θα έλεγα ότι ο μοναδικός παράγοντας που θα καθορίσει την πορεία του Rift είναι το συνολικό κόστος του και τίποτα άλλο.

Σαν τεχνολογία είναι εντυπωσιακή και το κοινό σημερα δεν είναι το ίδιο με αυτό του 1996. 

Το VR πάντα ήταν κάτι που ήθελαν οι gamers και το εμπόδιο πάντα ήταν το κόστος και το πόσο καλά δουλεύει. Το δεύτερο φένεται να το έλυσε τελικά η Oculus.

Όσο αναφορά το πρώτο, τα 1500 δολάρια για ολόκληρο σύστημα συν την συσκευή εμένα προσωπικά μου φένονται αρκετά λογικά. Όποιος πάρει καινούργιο PC το 2016, πιστεύω ότι το Oculus θα αποτελούσε αρκετά δελεαστική πρόταση. Αυτό το λέω εγώ όμως...

Δημοσ.

Το Rift είναι ένα (αναγκαίο) πρώτο βήμα προς το VR... Το να ονομάζεται από τώρα "VR" μια οθόνη κολλημένη στα μάτια και χειριστήριο x-box στα χέρια, προσωπικά μου κάνει κάπως...

• Like 1
Δημοσ.

Για την ακριβεια ειναι.

Συμφωνα με την εγκυκλιο :  

Κανένα παιδί δεν γίνεται δεκτό για εγγραφή ή συνέχιση της φοίτησής του σε δημοτικό σχολείο: 

- αν πήρε απολυτήριο τέτοιου σχολείου 

- αν κατά την 1η Σεπτεμβρίου της σχολικής χρονιάς για την οποία γίνεται η εγγραφή ή ζητείται η συνέχιση της φοίτησής του έχει ηλικία μεγαλύτερη των 13 χρονών, εκτός αν εξασφαλίσει γραπτή έγκριση από τον Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης. 

Ελπιζω να σε κατατοπισα.

Καλημερα και καλη εβδομαδα :)

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ένιωσα την επιθυμία ως ενήλικας να γυρίσω πίσω στο δημοτικό και δεν το έχω ψάξει το θέμα. Οπότε καλύτερα να κάνεις τα ανάλογα quote για τους ενδιαφερόμενους.

Ευχαριστώ για την κατατόπιση πάντως.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να βαλω αυτη τη κουμουτσα στο κεφαλι μου ουτε ενα δευτερολεπτο. Οι λογοι για μενα ειναι προφανεστατοι.

Αληθεια ειπαρχει κανενας που να σας διαβεβαιωνει τι μπορει να προκαλεσει στο ατομο που το φοραει αλλα και σε πραγματα που μπορει να διμιουργηθουν ακομα και στο ευρυτερο κοσμικο γηγνεσθε με ολη αυτη την υποθεση;

Οταν ανακαλυπτοταν το τσιγαρο νομιζατε οτι ηξεραν ακομα και οι ιδιοι που το πλασαρανε το τι σημιουργει στον ανθρωπο;

Η ακομα και στη χειροτερη περιπτωση αν ηξεραν ολα τα πρεζακια το τι θα τραβουσαν μετα απο χρονια θα το ξεκιναγαν το γλεντι;

Αν μιλαμε για εθισμενους σημερα στο pc gaming φανταστητε τι θα σημαινει για καποιο ατομο εθισμενο στο vr gaming!!! Ουτε να το φανταστω δε θελω...

Μαγκες αραξτε  στα κιλα σας και προσεχετε τι κανετε.

αν διαβασετε προσεκτικα τι λεει ο φιλος μας, δεν μιλαει για κοινωνικοτητα που ειναι κατι υποκειμενικο και θεμα επιλογης, αλλα μιλαει για την εγκεφαλικη υγεια ή ψυχικη υγεια αν θελετε. κατι πολυ σοβαρο και δεν θα το επαιρνα τοσο αψηφιστα γιατι χωρις υγεια τι ειναι ο ανθρωπος.

ελπιζω να μην υπαρξουν τιποτα νεες ασθενειες λογω του VR γιατι θα ηταν κατι παρα πολυ τρομακτικο! 

• Like 2
Δημοσ.

μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως απο την στιγμή που το Rift θέλει αυτό το hardware

• NVIDIA GTX 970 / AMD 290 equivalent or greater
  • Intel i5-4590 equivalent or greater
  • 8GB+ RAM

μιλάμε για το πως θα είναι το gaming στο Xbox.? Μήπως άλλαξαν και δεν το ξέρω.?

Δημοσ.

αν διαβασετε προσεκτικα τι λεει ο φιλος μας, δεν μιλαει για κοινωνικοτητα που ειναι κατι υποκειμενικο και θεμα επιλογης, αλλα μιλαει για την εγκεφαλικη υγεια ή ψυχικη υγεια αν θελετε. κατι πολυ σοβαρο και δεν θα το επαιρνα τοσο αψηφιστα γιατι χωρις υγεια τι ειναι ο ανθρωπος.

ελπιζω να μην υπαρξουν τιποτα νεες ασθενειες λογω του VR γιατι θα ηταν κατι παρα πολυ τρομακτικο! 

Το καλύτερο όμως θα ήταν να περιμένουμε να βγει κάτι πριν αρχίσουμε τα σενάρια καταστροφής. 

Έχει να μας πει κάτι ο φίλος σχετικό με το που τα βασίζει όλα αυτά?

Πχ πιστεύει ότι το headset θα είναι βαρύ και θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας στον χρήστη?

Επίσης, ποιοι είναι οι "εθισμένοι" στο VR gaming και τι διαφορά θα έχουν με τους εθισμένους στο PC gaming? Ό,τι μπουρδολογία του κατέβει του καθενός...

Κανένας δεν μπορεί να σε "διαβεβαιώσει" ότι ένα νέο προιόν που δεν βρίσκεται στην αγορά για χρόνια και δεν έχει δοκιμαστεί από μεγάλη μάζα πληθυσμού, δεν θα σου προκαλέσει κάποιο πρόβλημα υγείας αργότερα.

Επί του θέματος, κάτι τέτοιες απόψεις σίγουρα ακούγονταν και όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες τηλεοράσεις.

Ακόμα και όταν βγήκαν τα LCD panels ακούγαμε τους "ειδικούς" με γνώσεις πρωινού καφέ, να μας λένε να μη καθόμαστε κοντά λόγω... υπερβολικών ποσοστών μαγνητικής ακτινοβολίας. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...