Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το vr δεν είναι για της κονσόλες γιατί πολύ απλά δεν το σηκώνουν....απ την μία η Sony είδε οτι πραγματικά υπάρχει μέλλον και χρήμα και έτρεξε να βγάλει άρον άρον ένα vr μέσα σε ένα χρόνο όταν η oculus το σχεδιάζει χρόνια και απο την άλλη η Microsoft βλέποντας ότι δεν θέλει να φτιάξει πάλι καμια πατάτα σαν το kinect διάλεξε να συνεργαστεί με το πραγματικό vr που είναι το rift αλλά η κονσόλα της ούτε κατα διάνοια δεν μπορεί να το σηκώσει όπως είπατε το vr είναι ακριβό σπορ και σχεδιάστηκε πάνω σε βαριά μηχανήματα, που να το σηκώσει το xbox ? ασε που όσο κοστίζει το xbox τόσο θα κοστίζει και το rift.... Η κονσόλες αυτής της γενιάς το χασαν το τρένο του vr εδώ καλά καλά δεν μπορούν να σηκώσουν 1080p ανάλυση

• Like 4
Δημοσ.

μπορει να μας πει ο Reviewer αν ζαλιζεσαι με το ολο σκηνικο?Επειδη προσωπικα εχω προβλημα ακομα και με τις 3d ταινιες και με τα γυαλια με πιανει ημικρανεια μετα απο 10-20 λεπτα.

Παρομοιως ακομα και στην σκεψη μου φενεται θα τα βγαλω

Δημοσ.

μπορει να μας πει ο Reviewer αν ζαλιζεσαι με το ολο σκηνικο?Επειδη προσωπικα εχω προβλημα ακομα και με τις 3d ταινιες και με τα γυαλια με πιανει ημικρανεια μετα απο 10-20 λεπτα.

Κανένα απολύτως πρόβλημα. Βέβαια κανένα demo μου δεν διήρκεσε πάνω από 10-20 λεπτά αλλά στο διάστημα που ασχολήθηκα, δεν παρατήρησα τίποτε ανησυχητικό. Αυτό βέβαια είναι και υποκειμενικό, οπότε...

• Like 2
Δημοσ.

Συμφοιτητης απο τα τει εργαζεται στην Ολλανδια σε εταιρια που ασχολειτε με IoT και αισθητηρες. Στο RnD τους εβαλαν project για εφαρμογη της κασκας αυτης με ειδικο app για την διαχειρηση των αισθητηρων virtual απο το ενα δωματιο στο αλλο οπου καθε δωματιο θα εχει επιμερους στοιχεια προβολης δεδομενων. Ηδη το μελλον γραφετε προσωπικα... πιστευω οτι τετοιες συσκευες θα χρισημοποιηθουν και με κακο σκοπο...

• Like 1
Δημοσ.

Το κακο με το VR ειναι πως δεν μπορεί σου περιγράψει κάποιος τρίτος πως είναι η εμπειρία και ουτε μπορεί να στο περάσει μια συμβατική διαφήμιση.

Είναι κάτι που αναγκαστικά πρέπει να δοκιμάσει κάποιος για να καταλάβει, γι αυτό εχουν πει πως με την κυκλοφορία του Rift θα ειναι στημενα VR stations σε καταστήματα για να δοκιμάζει ο κόσμος.

Μια διορθωση που πρέπει να γίνει στο review ...το rift τρέχει στα 90fps "ακατεβατα" όχι στα 60

Δημοσ.

Ακομα δεν ξερουμε ακριβώς ποτε κυκλοφορεί περα απο το Q1 2016.

Λογικά θα μάθουμε στο Oculus Connect (23/9) για τιμή preorder και ημερομηνία κυκλοφορίας. Δεν νομιζω να δουμε demo στα καταστηματα πριν την επίσημη πάντως.

Δημοσ.

Η κοπελίτσα στο rabbits VR ride μου θυμίζει αυτό:

maxresdefault.jpg

WALL-E! Που το θυμήθηκες βρε θηρίο ?

Δημοσ.

Το κακο με το VR ειναι πως δεν μπορεί σου περιγράψει κάποιος τρίτος πως είναι η εμπειρία και ουτε μπορεί να στο περάσει μια συμβατική διαφήμιση.

Είναι κάτι που αναγκαστικά πρέπει να δοκιμάσει κάποιος για να καταλάβει, γι αυτό εχουν πει πως με την κυκλοφορία του Rift θα ειναι στημενα VR stations σε καταστήματα για να δοκιμάζει ο κόσμος.

Μια διορθωση που πρέπει να γίνει στο review ...το rift τρέχει στα 90fps "ακατεβατα" όχι στα 60

Συγνώμη παιδιά, λάθος μου: 90 fps συνιστά η Oculus VR, αν και προσωπικά νομίζω ότι και με 60 γίνεται δουλειά.

Δημοσ.

Συγνώμη παιδιά, λάθος μου: 90 fps συνιστά η Oculus VR, αν και προσωπικά νομίζω ότι και με 60 γίνεται δουλειά.

Ακόμα και το 90fps είναι λίγο. Η περιφερειακή όραση είναι πολύ ευαίσθητη στην κίνηση οπότε χρειάζεται seamless fps.

Δημοσ.

Ακόμα και το 90fps είναι λίγο. Η περιφερειακή όραση είναι πολύ ευαίσθητη στην κίνηση οπότε χρειάζεται seamless fps.

Ναι έχουν πει οτι καπου στα 100 κ πάνω σταματάει να βλέπει η περιφερειακή οραση το flicker αλλα και στα 90 είναι ελάχιστοι αυτοί που το προσέχουν.

Δημοσ.

Το vr δεν είναι για της κονσόλες γιατί πολύ απλά δεν το σηκώνουν....απ την μία η Sony είδε οτι πραγματικά υπάρχει μέλλον και χρήμα και έτρεξε να βγάλει άρον άρον ένα vr μέσα σε ένα χρόνο όταν η oculus το σχεδιάζει χρόνια και απο την άλλη η Microsoft βλέποντας ότι δεν θέλει να φτιάξει πάλι καμια πατάτα σαν το kinect διάλεξε να συνεργαστεί με το πραγματικό vr που είναι το rift αλλά η κονσόλα της ούτε κατα διάνοια δεν μπορεί να το σηκώσει όπως είπατε το vr είναι ακριβό σπορ και σχεδιάστηκε πάνω σε βαριά μηχανήματα, που να το σηκώσει το xbox ? ασε που όσο κοστίζει το xbox τόσο θα κοστίζει και το rift.... Η κονσόλες αυτής της γενιάς το χασαν το τρένο του vr εδώ καλά καλά δεν μπορούν να σηκώσουν 1080p ανάλυση

τοτε το morpheus γιατι παιρνει καλυτερες κριτικες απο το rift, αν ειναι προχειροφτιαγμενο;

Δημοσ.

Πιστεύω πως η ms και η sony θα έψαξαν να δουν αν το σηκώνουν τα μηχανήματά τους πριν προχωρήσουν σε υλοποιήσεις...:)

Δημοσ.

εδω το xbx1 δεν μπορουσε να σηκωσει τα παιχνιδια του, με ενεργοποιημενο το kinect. γιαυτο και τελικα το κανανε προαιρετικο, μετα απο πιεση των devs. 

αμφιβαλλω αν θα τα καταφερει καλυτερα με το VR..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...