Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1ον. Αυτο παιζει να προκαλεσει προβληματα? Δεν θυμαμαι μιας και ημουν μικρος αν δουλευαν καλα οι γραμμες του σπιτιου (2). Αν οχι, μπορω καπως να εχω και στις 2 γραμμες το ιδιο σημα και να ενωσω 2 μοντεμ για διαφορετικους οροφους?

2ον. Αν υπαρχει προβλημα με τις γραμμες (θορυβος ή κενο), μπορω να τραβηξω καλοδειο με το που φτασει του οτε σπιτι?

Η γραμμη (PSTN του 90) ειναι στην Σαρωνιδα, και απο οσο βλεπω δεν εχουμε καφαο αλλα εναερια σε ξυλινες κολωνες στην περιοχη μας. Φιλος κλειδωνει στα 12, μακαρι να μην εχω προβλημα και να κλειδωνω και εγω στα ιδια!

Δημοσ.

1ον. Αυτο παιζει να προκαλεσει προβληματα? Δεν θυμαμαι μιας και ημουν μικρος αν δουλευαν καλα οι γραμμες του σπιτιου (2). Αν οχι, μπορω καπως να εχω και στις 2 γραμμες το ιδιο σημα και να ενωσω 2 μοντεμ για διαφορετικους οροφους?

2ον. Αν υπαρχει προβλημα με τις γραμμες (θορυβος ή κενο), μπορω να τραβηξω καλοδειο με το που φτασει του οτε σπιτι?

Η γραμμη (PSTN του 90) ειναι στην Σαρωνιδα, και απο οσο βλεπω δεν εχουμε καφαο αλλα εναερια σε ξυλινες κολωνες στην περιοχη μας. Φιλος κλειδωνει στα 12, μακαρι να μην εχω προβλημα και να κλειδωνω και εγω στα ιδια!

Δεν ξερω τι ακριβώς θελεις, αν εννοείς σε μια γραμμή οτε να βαλεις δυο μοντεμ, οχι αυτό δεν γίνεται

Δημοσ.

Δεν ξερω τι ακριβώς θελεις, αν εννοείς σε μια γραμμή οτε να βαλεις δυο μοντεμ, οχι αυτό δεν γίνεται

Ναι εχω 2 μοντεμ απο την Hol και ελεγα να βαλω το ενα σαν access point στον 3ο οροφο και το αλλο κανονικα στο ισογειο

Δημοσ.

Για αρχη θα ελεγα να μην βιαζομαστε ας βαλεις πρωτα το τηλ και να δεις σε τι κατασταση βρισκονται τα καλώδια εκει περα και ποσο σωστα πέζει και τα άλλα είναι τίποτα για να γίνουνε αλλά το βασικό είναι να γίνει η σύνδεση της γραμμής

Δημοσ.

εμεινα με τον **** στο χερι. Ο ΟΤΕ ενημερωση την HOL οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα για νεα γραμμη στην περιοχη μου. Αρα τσαμπα ετοιμαζομουνα ή υπαρχει αλλη λυση για ιντερνετ?

Δημοσ.

Και εγω οταν μετακομισα, εκανα 4 μηνες να παρω γραμμη. Μολις εδχοταν αρνητικη απαντηση απο τον ΟΤΕ ελεγα στον παροχο να ξανακανει αιτηση. Καποια στιγμη, που καποιοι μετακομισαν απο την γειτονια, πηρα γραμμη.

Δημοσ.

εμεινα με τον **** στο χερι. Ο ΟΤΕ ενημερωση την HOL οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα για νεα γραμμη στην περιοχη μου. Αρα τσαμπα ετοιμαζομουνα ή υπαρχει αλλη λυση για ιντερνετ?

Περίπου το ίδιο έπαθα κι εγώ πριν 3 χρόνια.

Αν βάλεις ΟΤΕ έχεις πολλες πιθανότητες να σου δώσουν γραμμή, γιατί να δώσουν νέα γραμμή σε άλλο πάροχο, δεν το βλέπω να γίνεται αφού εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι ο ΟΤΕ έχει και το καρπούζι και το μαχαίρι.

Σ'εμένα αφού αρνήθηκαν σε HOL και CYTA να δώσουν γραμμή προφασιζόμενοι έλλειψη τεχνικής υποδομής/υποστήριξης, μόλις έκανα αίτηση στον ΟΤΕ, βρέθηκε και γραμμή και όλα τα συναφή.

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι ο οτε ειναι 10ε παραπάνω... η 5ε για 4mbps (max 9 στην περιοχή)

Μολις έμαθα απο χολ ότι πρέπει να παω σε κέντρο οτε και να ζητήσω εισαγωγή για επισκευή ή κάπως έτσι. Τι είναι αυτό?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετα απο 2η αιτηση ο ΟΤΕ το προχώρησε και απο την Πεμπτη βρίσκετε στην διαδικασία δημιουργιας νεου βρόγχου. Αυτο ποσο καιρο μπορει να παρει παιδια? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...