Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και αρκετά χρόνια είχα έναν εξωτερικό σκληρό απο αυτούς με πριζα κτλ. Τον ξαναέβγαλα απο τη ντουλάπα να τον κοιτάξω. Γενικώς δεν τον βλέπει ο υπολογιστής. Θα σας πω τι κάνω...

Τον βάζω στη πρίζα, τον συνδέω στον Η/Υ κάνει έναν έντονο θόρυβο κ δονείται απο τη φασαρία. Μετά απο λίγο νεκρική σιγή. Καθόλη τη διάρκεια το λαμπάκι είναι αναμένο αλλά στον H/Y δεν φαίνεται. Σκέφτομαι να τον ανοίξω (και μετά τι?)

Δημοσ.

Στην διαχείρηση συσκευών ή στην διαχείρηση δίσκων στον πίνακα ελέγχου φαίνεται καθόλου ?

Δοκίμασε αλλο καλώδιο usb για αρχή

Δημοσ.

Καλησπέρα ευχαριστώ που απάντησες. Άλλαξα καλώδιο USB άλλαξα θύρες καμία ανταπόκριση. Δεν φαίνεται ούτε στον device manager ούτε στο My Computer . To δοκίμασα και σε άλλα λαπτοπ δεν είχε ανταπόκριση ούτε εκεί

Δημοσ.

χμμ τοτε λογικά καποιο πρόβλημα με την θήκη , κάνε αυτο που είπες βγάλε τον δίσκο με προσοχή και δοκίμασε τον σαν εσωτερικό σε καποιο pc

Δημοσ.

Oυφ μου βάζεις δύσκολα :P (και χρονοβόρα). Ο υπολογιστής μου έχει USB 2.0 θα δεχτεί έναν εξωτερικό 3.0?

Δημοσ.

Ναι κανονικά δεν εχει σημασία τι usb ειναι αλλα κανονικά σαν εσωτερικό πρέπει να τον δοκιμάσεις εκτος θήκης

Δημοσ.

Θα πάρω έναν εξωτερικό 2.5" και όταν έρθει η όρεξη θα κουμπώσω τον άλλον στον υπολογιστή μου. Καιρός να ξαναθυμηθώ!

Σε ευχαριστώ πολύ :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...