Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλά το χειρότερο φακέλωμα είναι για τις διαφημίσεις,απο τότε που πήρα σκύλο και έψαξα δυο φορές κάτι στο google για ράτσες κλπ όλο διαφημίσεις της Pedigree βλέπω σε διάφορα site.

Αυτή η τεχνική ονομάζεται remarketing και τη χρησιμοποιούν όλοι οι διαφημιστές. Αρκεί να διαγράψεις τα cookies σου και θα είσαι "καθαρός".

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aυτα να τα διαβασουν οσοι χρησιμοποιουν ακομα google.

Κάνε το σκοπό της ζωής σου να πληροφορήσεις όλον τον πλανήτη.

Πρωτα με τους κωδικους τωρα θελουν να δουν και που θα μπαινουμε τελικα το φακελωμα παιρνει αλλες διαστασεις,απλα πραγματα με μια καρτα μνημης και μια εφορμογη χωρις πολυ κοπο και χρονο θα εχει ετοιμα τα δεδομενα απο καθε χρηστη,ετσι απλα..ολα αυτα τυχαια ,,..δεν νομιζω!!!! Ερχονται οι εποχες που θα εχουμε αστυνομια ρομποτ και θα φερνουν κυκλο γυρω απο τα σπιτια μας .ολα αυτα λετε μερικοι οι αρκετοι δεν γινονται και ουτε θα γινουν και οτι ειναι υπερβολες,εγω λεω δεν ειναι

Πολύ πιθανό,αλλά αν η αστυνομία δεν ανήκει στη google,άσχετο.

Αυτό που πάντα θα υπάρξει κάποιος που θα ποστάρει κάτι που δεν είναι διαδεδομένο και mainstream(στην προκειμένη μια μηχανή αναζήτησης) ως καλύτερο, σταματάει ποτέ?

Όχι,αλλά δε το θεωρώ και κακό.Αυτός μπορεί να βαυκαλίζεται για τους δικούς του λόγους,εσύ μπορεί να μάθεις κάτι νέο.

το θέμα μας δεν ειναι η διαφημίσεις (που της κοβεις εξάλλου....) αλλα οτι μια εταιρεία έχει πρόσβαση σε όλη σου την ζωή (ακόμη και πότε πας τουαλέτα....... και εποχές που  μπαίνεις φυλακή λεγοντας πχ πρόεδρος είναι βλάκας δεν είναι μακρυά (ένα παράδειγμα εδοσα το ότι θεωρούμε πχ σήμερα ελευθέρια λόγου κλπ σιγά σιγά γίνετε παράνομο)...........  + ειναι περριτο να ανφερο οτι πλεον το τι ειναι παράνομο και τι είναι  το ορίζει "the big one"

Γη,2015.Πας φυλακή αν πεις ο πρόεδρος είναι βλάκας.Βελτίωση μόνο,υπάρχει σε αυτό το θέμα.

Τα έχουμε ξαναπεί αυτά για την Google, η εταιρία πουλάει διαφημίσεις και προσωπικά δεδομένα από εκεί ζει, τα κινητά της τα πουλάει φτηνότερα και βγάζει λεφτά από το να συλλέγει τα πάντα από τον χρήστη.. φωτογραφίες, mail, επαφές, προτιμήσεις. Ακόμα να το καταλάβετε μερικοί... Ειναι σαν να σου λέει ένας ότι θα σου πουλήσει αυτοκίνητο στην τιμή κόστους αλλά θα σου πηδ@ει τη γυναίκα!

Δε θυμάμαι να πλήρωσα ποτέ την τιμή κόστους του chrome,του gmail.. κτλ

φακέλωμα κ μ@λ.....

λετε και θα μας κανουν κατι

Παρωπίδες στην σκέψη πέρα από τα προφανή.

Ειναι δυσκολο, γιατι πρεπει να πατησεις 2 κουμπακια για να το βρεις αλλα, υπαρχει στα terms (τα οποια προφανως και προσπερασες στην εγκατασταση)

https://www.google.gr/intl/en/policies/technologies/voice/

Το οτι "μας εχει ανοιξει τα ματια ο Λιακο" δε σημαινει οτι γιναμε και πιο εξυπνοι... πχ. 2 σουβλατζιδικα, 3 πιτσαριες και ενα καφεδαδικο ξερουν ονομα, τηλεφωνο, αγαπημενο φαγητο/αναψυκτικο, ποσα ατομα μενουν μαζι μου, τι ομαδα ειμαι και πανω-κατω ποτε πληρωνομαι και ποσα λεφτα βγαζω.

Πως τα εμαθαν? Μα φυσικα απο εμενα.

Μπορουσα να αποκρυψω κατι απο αυτα? ΟΧΙ.

Το ιδιο συμβαινει και με την Google-Microsoft-Apple-Facebook-οποιαδηποτε κακη εταιρια που βγαζει λεφτα απο τα ενδιαφεροντα μου. Εχουν οτι στοιχεια τους εχω δωσει. Αν αυτοι ειναι πολυ εξυπνοι και με κανουν να δινω στοιχεια που δεν θελω ή αν εγω ειμαι ζωαδι και τους τα εχω δωσει ολα στο πιατο, το σφαλμα ειναι μονο και ολοκληρωτικα ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

Η εξαγορα τωρα, αποψη μου οτι, θα ειναι πολυ πιο χρησιμη για τα smartwatches και οτι αλλο wearable βγαλουν παρα για smartphone/tablet.

Δεν δουλεύει ακριβως έτσι το όλο σύστημα.Δεν τα δίνεις ...τα παίρνουν μόνοι τους.

Αυτό έχω απορία και εγώ. Λέτε ότι μας φακελωνουν για να μας στελνουν ανάλογα τις διαφημίσεις που θέλουν αυτοί. Εχω να δω διαφήμιση εδώ και μια δεκαετία είτε σε κινητό είτε σε υπολογιστή είτε σε τηλεόραση. Τι σκατα δηλαδή μας έχετε πρήξει με αυτό το φακέλωμα της Google. Ένας απατεωνας κλέφτης παιδοφιλος αυτός ναι ίσως να φοβάτε το φακέλωμα αλλά όλος ο υπόλοιπος κόσμος για πιο λόγο?

Κάμερες παντού.Τι έχεις να φοβηθείς;

Επίσης,κατέβασε τις κουρτίνες.Φοβάσαι για κάτι,και τις κλείνεις;

Αυτή η τεχνική ονομάζεται remarketing και τη χρησιμοποιούν όλοι οι διαφημιστές. Αρκεί να διαγράψεις τα cookies σου και θα είσαι "καθαρός".

Όχι.

Και μετά τα ολίγα αυτά,στο θέμα μας.

Το ζήτημα είναι ,πως η google αυτή τη στιγμή διαμορφώνει τον τρόπο που θα χρησιμοποιούμε τις mobile συσκευές μας.Και αυτό δεν γίνεται με τρόπο που να ωφελεί εμάς,την κοινωνία μας και την τεχνολογική εξέλιξή της εν γένει,αλλά τα έσοδά της.Το ίδιο κάνει και με τις αναζητήσεις μας,αλλά για να επισημάνω το προφανές,και μακράν καλύτερα από οιονδήποτε άλλον το κάνει,και αν δεν έχεις το νιονιό να καταλάβεις αν αυτα που βλέπεις στην πρώτη σελίδα είναι πληρωμένα ή με την αξία τους εκεί,δε σου φταίει καμμία πολυεθνική.

Πολύ καλή κίνηση εκ μέρους της,αφού όλα δείχνουν πως θα οδηγηθούμε σε cloud based...σε όλα..

ΥΓ.Να μη θεωρηθεί πως "γουστάρω" google.Την άποψή μου επί της είδησης ανέφερα.

Τώρα αν όσοι κράζετε,και δικαίως,το κάνετε με windows ακούγοντας μουσική στο youtube,πάρτε glossy screen,και αρχίστε αυτανάλυση.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό έχω απορία και εγώ. Λέτε ότι μας φακελωνουν για να μας στελνουν ανάλογα τις διαφημίσεις που θέλουν αυτοί. Εχω να δω διαφήμιση εδώ και μια δεκαετία είτε σε κινητό είτε σε υπολογιστή είτε σε τηλεόραση. Τι σκατα δηλαδή μας έχετε πρήξει με αυτό το φακέλωμα της Google. Ένας απατεωνας κλέφτης παιδοφιλος αυτός ναι ίσως να φοβάτε το φακέλωμα αλλά όλος ο υπόλοιπος κόσμος για πιο λόγο?

Link.png Site: HowDOJ Gagged Google over Surveillance of WikiLeaks Volunteer

Δημοσ.

Σίγουρα η ιδιωτική ζωή του καθενός είναι κάτι ιερό.

Αν εκθέτεις τον εαυτόν σου, μεγιά σου με χαρά σου. Εκτίθεσαι όμως μόνο εσύ ή άθελά σου εκθέτεις και τα παιδιά σου παραδείγματος χάριν; Άστα αυτά να αποφασίσουν όταν μεγαλώσουν αν θέλουν να εκτεθούν.

Το φοβερό δεν είναι η ίδια η Google που άλλωστε την ξέρουμε λίγο πολύ (και εννοώ της μεθόδους της, marketing κτλ). Το φοβερό είναι η συσσώρευση αυτού του τεράστιου όγκου των προσωπικών δεδομένων και σε ποια "χέρια" μπορεί να πέσουν, είτε νόμιμα, είτε παράνομα. Σε ποιους μπορεί για παράδειγμα να πουλάει τα δεδομένα η Google ή πόσο ασφαλή μπορεί να είναι αυτά, στα "χέρια" της Google.

• Like 1
Δημοσ.

Τους εκανες τη μουρη κρεας. Ολα οσα εγραψες ειναι αμερικανικα. Βαλε το μυαλο να δουλεψει. Μη πλατιαζω.

Για ξεκινα να δουμε... να ριξω μεσα και ενα κινέζικο social και ένα ρωσικο email? Aλλα πριν το κανεις μαθε να καταλαβαινεις τον χαβαλε απο τις σοβαρες απαντησεις!

Δημοσ.

το να αλλαξετε search engine το εχετε σκεφτεί: As simple as that

Και τι να βάλουμε; :)

Άσε που δεν είναι μόνο θέμα search engine, είναι δύσκολο να μην χρησιμοποιείς τίποτα της google!

Δημοσ.

Και τι να βάλουμε; :)

Άσε που δεν είναι μόνο θέμα search engine, είναι δύσκολο να μην χρησιμοποιείς τίποτα της google!

Όχι δεν είναι. "Δύσκολο" είναι να αποφύγεις όλους τους κεφτέδες (aka webmasters) που χρησιμοποιούνε κάτι από γοογλ (adsense/analytics/etc)

• Like 1
Δημοσ.

DuckDuckGo, bing κλπ... Και όχι εκτος απο τοπικα αποτελέσματα που της google ειναι λιγο καλυτερα, δεν εχουν μεγαλες διαφορες, για να μην πω εδω και ενα εναμιση χρόνο η google βγαζει χειρώτερα (ολα τα ίδια απο μεγαλες εταιριες κλπ και απο πληρωμενες διαφημισεις αποτελέσματα αλλα επειδη τα εχουμε συνηθίσει ειναι τα καλυτερα! Το θεμα ειναι να μην ειναι μονοπώλιο. 

Και τα adsense/analytics/etc επειδη ειναι μονοπώλιο δεν μπορεις να μην τα βάλεις.

• Like 1
Δημοσ.

Και τα adsense/analytics/etc επειδη ειναι μονοπώλιο δεν μπορεις να μην τα βάλεις.

Adsense δεν αξίζει τον κόπο και γιατί να πας σε analytics όταν υπάρχει πχ το piwik;

• Like 1
Δημοσ.

Είπα να κάνω ένα απλό search(ότι μου ήρθε στο μυαλό) και να συγκρίνω google VS bing. Ιδου τα αποτελέσματα
Link.png Site: http://postimg.org/image/im3zei6c3/
Link.png Site: http://postimg.org/image/nqwvjg56n/

Στο bing πέρα του πρώτου αποτελέσματος (το οποίο σου βγάζει την απογραφή του 2001) όλα τα υπόλοιπα είναι...

• Like 1
Δημοσ.

Είπα να κάνω ένα απλό search(ότι μου ήρθε στο μυαλό) και να συγκρίνω google VS bing. Ιδου τα αποτελέσματα

Link.png Site: http://postimg.org/image/im3zei6c3/

Link.png Site: http://postimg.org/image/nqwvjg56n/

Στο bing πέρα του πρώτου αποτελέσματος (το οποίο σου βγάζει την απογραφή του 2001) όλα τα υπόλοιπα είναι...

Ή πας Wikipedia για τέτοια "αναζήτηση"..

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Οι εφαρμογές είναι το μέλλον ότι και να κάνει η Google.... και οι χρήστες των φορητών συσκευών όλο και λιγότερο χρησιμοποιούν τους browser.... θα γελάσουμε αρκετά σε λίγο καιρό με την Google που το 90% των εσόδων της προέρχεται από τις διαφημίσεις..... τρώει και την κρυάδα της αυτές τις ημέρες με τους adblockers στο iOS όπου να υπενθυμίσω ότι το 75% των εσόδων της από διαφημίσεις σε φορητές συσκευές προέρχονται από το ios. Περαστικά κατάσκοπε :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...