Oxygene Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ιδέα δεν έχεις ε; Η ακριβής έκφραση λέει "Powered by Google" Δηλαδή όχι Γιάννης, Γιαννάκης
sakekosan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Τα έχουμε ξαναπεί αυτά για την Google, η εταιρία πουλάει διαφημίσεις και προσωπικά δεδομένα από εκεί ζει, τα κινητά της τα πουλάει φτηνότερα και βγάζει λεφτά από το να συλλέγει τα πάντα από τον χρήστη.. φωτογραφίες, mail, επαφές, προτιμήσεις. Ακόμα να το καταλάβετε μερικοί... Ειναι σαν να σου λέει ένας ότι θα σου πουλήσει αυτοκίνητο στην τιμή κόστους αλλά θα σου πηδ@ει τη γυναίκα! 1
ndragonlord Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 καλά το χειρότερο φακέλωμα είναι για τις διαφημίσεις,απο τότε που πήρα σκύλο και έψαξα δυο φορές κάτι στο google για ράτσες κλπ όλο διαφημίσεις της Pedigree βλέπω σε διάφορα site. Φίλε είχε μια είδηση για τα power banks εδώ στο insomnia και έκανα ένα γκουγκλάρισμα από περιέργεια...Από τότε όλο αυτού του είδους διαφημίσεις βλέπω.
RedDeaDGr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 φακέλωμα κ μ@λ..... λετε και θα μας κανουν κατι 1
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Αυτο το είδατε;Google has been stealth downloading audio listeners onto every computer that runs Chrome http://investmentwatchblog.com/google-has-been-stealth-downloading-audio-listeners-onto-every-computer-that-runs-chrome/ Ειναι δυσκολο, γιατι πρεπει να πατησεις 2 κουμπακια για να το βρεις αλλα, υπαρχει στα terms (τα οποια προφανως και προσπερασες στην εγκατασταση) https://www.google.gr/intl/en/policies/technologies/voice/ Το οτι "μας εχει ανοιξει τα ματια ο Λιακο" δε σημαινει οτι γιναμε και πιο εξυπνοι... πχ. 2 σουβλατζιδικα, 3 πιτσαριες και ενα καφεδαδικο ξερουν ονομα, τηλεφωνο, αγαπημενο φαγητο/αναψυκτικο, ποσα ατομα μενουν μαζι μου, τι ομαδα ειμαι και πανω-κατω ποτε πληρωνομαι και ποσα λεφτα βγαζω. Πως τα εμαθαν? Μα φυσικα απο εμενα. Μπορουσα να αποκρυψω κατι απο αυτα? ΟΧΙ. Το ιδιο συμβαινει και με την Google-Microsoft-Apple-Facebook-οποιαδηποτε κακη εταιρια που βγαζει λεφτα απο τα ενδιαφεροντα μου. Εχουν οτι στοιχεια τους εχω δωσει. Αν αυτοι ειναι πολυ εξυπνοι και με κανουν να δινω στοιχεια που δεν θελω ή αν εγω ειμαι ζωαδι και τους τα εχω δωσει ολα στο πιατο, το σφαλμα ειναι μονο και ολοκληρωτικα ΔΙΚΟ ΜΟΥ. Η εξαγορα τωρα, αποψη μου οτι, θα ειναι πολυ πιο χρησιμη για τα smartwatches και οτι αλλο wearable βγαλουν παρα για smartphone/tablet. 1
Getapen Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Και αναρωτιόμουν πότε θα είναι ο σωστός χρόνος να γυρίσω σε blackberry..
jmirko15 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Η ακριβής έκφραση λέει "Powered by Google" Δηλαδή όχι Γιάννης, Γιαννάκης Sorry, για την DDG δεν λες;
apostolosnt Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Έχω vpn, opera με adp και ghostery, δεν κάνω σινκ μεταξύ υπολογιστών, email Yahoo, μουσική σε iPod, κινητό πλεον android με φωτο, επαφές, docs στο onedrive... Λες να τους έχω μπερδέψει????
NEFTIS Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Έχω vpn, opera με adp και ghostery, δεν κάνω σινκ μεταξύ υπολογιστών, email Yahoo, μουσική σε iPod, κινητό πλεον android με φωτο, επαφές, docs στο onedrive... Λες να τους έχω μπερδέψει???? Τους εκανες τη μουρη κρεας. Ολα οσα εγραψες ειναι αμερικανικα. Βαλε το μυαλο να δουλεψει. Μη πλατιαζω.
web_assasin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Και αναρωτιόμουν πότε θα είναι ο σωστός χρόνος να γυρίσω σε blackberry.. ποτέ..
king2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 φακέλωμα κ μ@λ..... λετε και θα μας κανουν κατι Αυτό έχω απορία και εγώ. Λέτε ότι μας φακελωνουν για να μας στελνουν ανάλογα τις διαφημίσεις που θέλουν αυτοί. Εχω να δω διαφήμιση εδώ και μια δεκαετία είτε σε κινητό είτε σε υπολογιστή είτε σε τηλεόραση. Τι σκατα δηλαδή μας έχετε πρήξει με αυτό το φακέλωμα της Google. Ένας απατεωνας κλέφτης παιδοφιλος αυτός ναι ίσως να φοβάτε το φακέλωμα αλλά όλος ο υπόλοιπος κόσμος για πιο λόγο?
jmirko15 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ναι... Ναι άρα καμία σχέση. Εσύ μιλάς για την startpage.
ALLisCHAOS Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Αυτή είναι η google με τα καλά της και τα κακά της. Εταιρεία που έχει στόχο το κέρδος (όπως και οι υπόλοιπες) και ψάχνει τρόπους να αυξάνει αυτά τα κέρδη. Γι αυτούς που δεν έχουν τίποτα να κρύψουν μου περισεύουν κάτι κάμερες να σας τις στείλω να τις βάλετε στα σπίτια σας και να σας παρακολουθώ? Άλλωστε τι έχετε να κρύψει? Και όπως είχε πει κ ο snowden το να λες κάτι τέτοιο είναι σα να λες: Δεν μ ενδιαφέρει η ελευθερία λόγου επειδή δεν έχω κάτι να πω.
παπι Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Αυτό έχω απορία και εγώ. Λέτε ότι μας φακελωνουν για να μας στελνουν ανάλογα τις διαφημίσεις που θέλουν αυτοί. Εχω να δω διαφήμιση εδώ και μια δεκαετία είτε σε κινητό είτε σε υπολογιστή είτε σε τηλεόραση. Τι σκατα δηλαδή μας έχετε πρήξει με αυτό το φακέλωμα της Google. Ένας απατεωνας κλέφτης παιδοφιλος αυτός ναι ίσως να φοβάτε το φακέλωμα αλλά όλος ο υπόλοιπος κόσμος για πιο λόγο? Για πιο λόγο... Χαζομαρα απλά. Όπως υπάρχουν αυτοί που πιστεύουν ότι τους ψεκάζουν, έτσι υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν ότι τους παρακολουθούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα