klipitiklopos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Εχω την μητρικη του τιτλου αλλα δεν μπορω να κανω εγκατασταση των W7 απο usb flash. Εχω ορισει το φλασακι σαν πρωτη επιλογη boot στο bios αλλα οταν ξεκιναει μου δινει μια μαυρη οθονη με μια παυλα να αναβοσβηνει στο πανω αριστερο μερος της οθονης. Οταν εχω σαν δευτερη επιλογη τον σκληρο, μου δινει μια ακομα επιλογη για το φλασακι εχοντας το "uefi" μπροστα, εχω δοκιμασει και αυτην την επιλογη. Το εχω αφησει εως και 5 λεπτα μηπως και θελει τον χρονο του χωρις αποτελεσμα. Το συγκεκριμενο φλασακι εχει εγκαταστησει το ιδιο λειτουργικο στο λαπτοπ. Καμια ιδεα κανεις;
Sakiz105 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 συνήθως πρέπει να πατήσεις enter όταν βγάζει αυτήν την παύλα
klipitiklopos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Mπα δεν ακουει... Καμια αλλη γνωμη;
dimmak Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Εμένα κανένα πρόβλημα δεν μου είχε βγάλει ούτε από USB ούτε από DVD ....Η μητρική σου μπορεί ίσως να έχεις πέσει και σε κομμάτι 1% να μην το βλέπει...5 φορές το έχω κάνει στην συγκεκριμένη μητρική αυτό, και δεν μου έτυχε, αν και δεν κάνω φορματ από USB, άπλα το είχαν τα παιδιά που το έκανα και μια χαρά είχε δουλέψει..... Άλλαξε Θέση USB (Θήρα)... Δοκίμασε σε κανένα άλλο Pc το USB αν κάνει το ίδιο (μπορεί να φταίει το Usb).. Αν τα έχεις σε άλλο με Windows USB δοκίμασε το άλλο... Βάλε μόνο το USB για boot Και τον σκληρό και όλα τα υπόλοιπα κλειστά... Δοκίμασε 2 reebot το ένα μετά το άλλο μήπως και το δει ενώ το έχεις επάνω.. Αν έχεις και DVD βγαλτο τελείως το καλώδιο από μέσα και άσε μόνο το USB για Βοοτ και τον σκληρό... Αν και πάλι δεν το δει η το USB κάτι έχει η η Μητρική σου....
klipitiklopos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, το βρηκα τι ηταν. Επρεπε να παω σε αλλο μενου (peripherals) και να ορισω το στικακι σαν Forced FDD!!! Αν ειναι δυνατον! Τι δουλεια εχει το usb flash με forced floppy disk drive! Αυτος που σχεδιασε αυτο το bios μαλλον δεν ηταν νηφαλιος...
dimmak Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 συμβαίνουν και αυτά ^^ μου κίνησες την περιέργεια να το δω αυτό πάντως ...Να σαι καλά ..καλήμερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα